Concept ontwikkeling

Standaard vanaf: €199,-

Onze vanaf prijs: €179,10

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is niet voor iedereen even gemakkelijk. Creativiteit is vaak iets dat iemand in zich heeft of niet. Maar zelfs als er creativiteit in u(w bedrijf) aanwezig is, dan kan het soms zo zijn dat de creativiteit op is. Dit kan komen omdat u(w medewerkers) al langere tijd bij het zelfde bedrijf werken of omdat jullie ooit een weg in zijn geslagen waar nieuwe creativiteit geen ruimte krijgt. In dat geval is het goed om eens een keer creativiteit van buiten af in te schakelen.

Ideeën uitwerken tot script en shotlist

Nadat er wat ideeën op papier staan is het de bedoeling dat er één concept uitrolt die wordt uitgeschreven in een script en shotlist. Dit kunt u bij ons aanleveren of wij kunnen het voor u doen. Bij het schrijven van een script is het belangrijk dat het verhaal een begin, middenstuk en eind heeft, dat het het zo kort en bondig mogelijk is en dat er rekening gehouden wordt met het doel van de video en de doelgroep waarvoor het is bedoeld. Daarnaast werken onze cameramensen met een shotlist. Voor sommige video concepten kan dit van te voren al bijna helemaal uitgeschreven worden, denk daarbij aan een commercial of een bedrijfsfilm en bij andere video concepten hangt het voor een grootste deel af van de momenten op de draaidag, bijvoorbeeld bij een aftermovie of live registratie. 

Creatief partner prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over conceptontwikkeling kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld of u kunt bij ons de prijslijst opvragen. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

conceptontwikkeling - creatief partner - concepten

Specificaties

  • Product: Conceptontwikkeling
  • Kwaliteit: Binnen 1 uur tientallen ideeën
  • Oplevering: 1 tot 3 werkdagen
  • Afgeleverd: 15 Concepten

Bijlage

Download hier onze tariefkaart

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% korting:

Conceptontwikkeling videopakket 8 video’s

Conceptontwikkeling animatie video

Conceptontwikkeling social media campagne

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Videobrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Videobrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano