Skip to main content

Drone video laten maken

Hoge kwaliteit drone beelden voor een betaalbare prijs!

Drone video maken

Een drone video laten maken is één van de beste manieren om uw productie, woning, event of voertuig op een unieke manier in beeld te brengen. Voorheen werden drone video’s alleen gemaakt door grote tv omroepen, maar door alle technologische ontwikkelingen is dat allang niet meer het geval. Zowel het aanschaffen van een drone als het maken van drone beelden is nu voor bijna iedereen mogelijk. Toch zal er altijd een groot verschil blijven bestaan tussen de drone beelden van een amateur piloot en die van een professionele en gecertificeerde drone piloot. Dit verschil merkt u in beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, shot creativiteit en het naleven van alle wet- en regelgeving. 

Verder zijn sommige momenten zijn prima vast te leggen met een low-budget drone. Denk aan een bruiloft, vakantiebestelling of het in-kaart brengen van een bestemmingsterrein. Andere momenten vragen om een professionele drone en drone piloot, denk daarbij aan grote vastgoedprojecten, aftermovies van festivals, promotiefilms van voertuigen en ook steeds vaker in grote film producties. Echter kan en mag er niet overal gevlogen worden. Voordat wij een dronevideo aanvraag aannemen zullen wij altijd eerst controleren of er überhaupt gevlogen mag worden. Als blijkt dat dit mag, zullen wij een shotlist maken die rekening houdt met alle wet- en regelgeving op die locatie. Op die manier voorkomen wij een flinke boeten. 

Drone video laten maken

Wil u een professionele drone piloot inhuren of drone video laten maken? Dan kunnen wij verschillende opties aanbieden. Onze pakketten variëren van een halve draaidag met één drone piloot en een directe aflevering van de drone beelden (zonder nabewerking). Tot meerdere draaidagen, eventueel met meerdere drones en een cameraman of -crew op de grond en de productie van een aftermovie laten maken (met toevoeging van een logo animatie, titelanimaties en eindscherm animatie in uw huisstijl).

Onze pakket variaties zorgen ervoor dat onze drone video’s toegankelijk zijn voor zowel kleine ondernemers, als grote bedrijven. En voor meerdere producties per jaar in de vorm van een leuke samenwerking. Bij Videobrouwerij beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle drone piloten die klaar staan om u te helpen, tegen een betaalbare prijs.

Drone piloot inhuren

Wilt u een drone piloot inhuren en een drone video laten maken? Wellicht zelfs in combinatie met aftermovie van het evenement of promotiefilm van de woning?  Dan denken wij graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of video’s.

Drone video laten maken dronevideo maken drone piloot drone beelden dronebeelden dronepiloot gecertificeerde dronepiloot drone bedrijf

Specificaties

> Dienst: Drone video laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 0 tot 3 werkdagen
> Oplevering: binnen 0 tot 5 werkdagen
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin shots, kleur lampen,
hostess /host, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 25+ drone video’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Drone video laten maken