Skip to main content

   Drone video laten maken

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Een Promotiefilm bij Videobrouwerij: €798,-

Drone video maken

Een drone video maken gaat helaas niet meer zo makkelijk als een aantal jaar geleden. Tegenwoordig moet een professionele drone piloot voorzien zijn van een vliegbewijs en zich houden aan een hele stapel wet- en regelgeving. Uiteraard niet gek, want met zo’n apparaat wil je natuurlijk niet een gevaar zijn voor het vliegverkeer in Nederland of de mensen en dieren in de omgeving van de opnames.

Daarom hebben wij er een aantal jaar geleden voor gekozen om alleen nog maar te werken met gecertificeerde drone piloten en alleen op te stijgen als alles volgens de regelgeving verloopt.

Drone video laten maken

In ruil daarvoor kan je ook wel iets meer verwachten van onze drone piloot dan van een student die na twee testvluchten een advertentie plaatst op Google of Social media. Een drone video laten maken bij Videobrouwerij kan al vanaf een halve dag (4 uur) en dan kunnen we de zelfde dag nog het materiaal toesturen of we kunnen er een mooie video van maken. Met bijvoorbeeld een mooi intro, titel animaties en een eindscherm.

Drone piloot inhuren

De kosten van een drone piloot inhuren variëren op basis van uw wensen, , behoeften, budget en doelstelling. Wilt u meer weten over een drone video laten maken of drone beelden voor uw eigen video montage? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld en een prijslijst met onze standaard prijzen.

Drone video laten maken - Drone video maken - Drone beelden

Specificaties

  • Product: Drone video
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 12 drone video’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier