Drone video

Standaard vanaf: €599

Onze vanaf prijs: €349

Drone video maken

U kunt een drone video laten maken in combinatie met allerlei andere soorten video’s, denk daarbij aan trouwvideo’s, aftermovies, promotiefilms, bedrijfsfilms of bij het verkopen van uw huis. Maar ook los kunnen drone beelden erg succesvol zijn. Denk daarbij aan social media content in de vorm van een luchtfoto of korte video. Wij kunnen dus alle drone beelden los bij u aanleveren of we kunnen een complete drone video maken met een (logo) animaties, opvallende overgangseffecten en professionele color grading.

Drone video laten maken

Wij werken samen met meerdere ervaren en gecertificeerde drone-piloten uit Nederland. Daardoor is de locatie, datum en het tijdstip vaak geen probleem. Verder is het goed om van te voren alvast een beetje te bedenken welke shots er gemaakt moeten worden op de draaidag, omdat een drone slechts enkele minuten in de lucht kan blijven hangen. Uiteraard hebben onze drone piloten meerdere accu’s bij zich, alleen moeten we voorkomen dat die verwisseld moeten worden op belangrijke momenten van de dag. Een drone video laten maken kan al vanaf een halve dag en kost bij ons €299 euro.

Drone video prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Maar als u echt wil scoren op social media dan is één drone video laten maken vaak niet genoeg. Veel beter is de combinatie van branded content met drone beelden. Of een aftermovie met drone beelden.

Wilt u meer weten over een drone video laten maken of over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de button rechts in beeld of download onze prijslijst!

Drone video laten maken - Drone video maken - Drone beelden

Specificaties

  • Product: Drone video
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 25 drone video’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

drone video laten maken - prijslijst 2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Drone video: Aftermovie

Drone video: Bedrijfsfilm

Drone video: Mini-Docu

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Videobrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Videobrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano