Skip to main content

Filmstudio huren Haarlem

Gemiddelde marktprijs: €999,-

Een videoproductie van Videobrouwerij: €798,-

Filmstudio / Videostudio Haarlem

Wilt u een filmstudio huren in de buurt van Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een filmstudio die van alle gemakken is voorzien zodat u, uw crew en klant in alle comfort de productie kunnen uitvoeren. Onze professionele filmstudio is o.a. voorzien van twee automatische green-, black- en whitescreens systemen van elk 2,70 m breed en 3,50 m hoog (en zo’n 2,50 m over de vloer). Onze achtergrondschermen zijn gemaakt van vinyl waardoor de deze altijd strak en ongekreukt zullen overkomen op beeld. Verder zijn de ophangsystemen haaks naast elkaar geplaatst zodat u een hele ‘hoek’ kunt inrichten als studio. Daarnaast hebben wij ook een lichtsysteem aan het plafond hangen waarmee u alle lampen op elk gewenste positie kunt positioneren zonder te hoeven struikelen over kabels of statieven.

Professionele filmstudio huren in Nederland

Verder huurt u bij ons altijd de gehele beneden verdieping, dat betekent dat u ook gebruik kunt maken van de keuken, het kantoortje met uitkijk op de studio en natuurlijk de toilet. Verder heeft de studio aan de voorkant grote harmonica deuren waardoor u bij aanvang gemakkelijk alle apparatuur naar binnen kunt rijden. Onze complete filmstudio is te huren vanaf een halve dag tot één of meerdere dagen. En op verzoek kunt u gebruik maken van ons super snelle internet (bekabelde en via wifi) en de producten in de keuken, denk aan koffie, thee, frisdrank, lunch etc.

Filmstudio Haarlem prijzen en mogelijkheden

Onze filmstudio huurprijs is afhankelijk van uw wensen, behoeften en budget. Voor meer informatie over onze studio kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt onze standaard prijslijst opvragen.

Filmstudio huren haarlem videostudio fotostudio haarlem greenscreen studio whitescreen studio blackscreen studio

Specificaties

  • Dienst: Filmstudio
  • Locatie: Haarlem, Nederland
  • Faciliteiten: Studio, keuken en kantoor
  • Achtergronden: Green, black en white
  • Extra te huur: Beamer met projectiescherm
  • Te huur voor: Halve dag (4u) of hele dag (8u)

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier