Promotiefilm

Standaard vanaf: €799

Onze vanaf prijs: €548

Productomschrijving


Een promotiefilm maken komt het dichtst in de buurt van een commercial en bedrijfsfilm. Met als verschil dat u in een promotiefilm niet uw merk of bedrijf, maar een product, service of dienst in de spotlight zet.

Promotiefilms zijn dan ook uitermate geschikt voor in een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Waar de vormen reportage en aftermovie meer richting branded content gaan, kunt u met een promotiefilm uw boodschap persuasief communiceren. Kernachtig, doeltreffend en herhaaldelijk.

Promotiefilm laten maken


Bij een promotiefilm maken ligt de focus meer op de executie van de productie. In samenwerking met de klant wordt een basis-script geschreven, waarin shots van tevoren worden uitgedacht. Daarbij wordt op locatie een simpele set opgebouwd, waar eventueel acteurs en producten gepresenteerd kunnen worden. Aanvankelijk van het budget kan er gekozen worden voor meerdere locaties of acteurs.

Kies voor pakketkorting!


De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Maar als u echt wil scoren op uw website of via social media, dan is één promotiefilm laten maken vaak niet genoeg. Veel beter is de combinatie van branded content, een bedrijfsfilm en een promotiefilm. Zo zorgt u met branded content voor entertainment, met een promotiefilm voor promotie van uw product of dienst en met een bedrijfsfilm voor het verhaal van uw bedrijf.

Omdat wij graag met uw video-contentstrategie meedenken, geven wij extra korting op videopakketten van vier video’s of meer. Wilt u meer weten over het laten maken van een promotiefilm of over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld.

Promotiefilm laten maken - afbeelding 1- promotiefilms

Specificaties

  • Product: Promotiefilm
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 38 promotiefilms

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

promotiefilm laten maken - prijslijst 2018

Offerte

Zakelijke Promotiefilm

Wellness Promotiefilm

Product Promotiefilm

Videobrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Videobrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano