Skip to main content

   Promotiefilm laten maken

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Een Promotiefilm bij Videobrouwerij: €798,-

Promotiefilm maken

Een promotiefilm laten maken komt het dichtst in de buurt van een commercial en bedrijfsfilm. Met als verschil dat u in een promotiefilm niet uw merk of bedrijf, maar een product, service of dienst in de spotlight zet.

Promotiefilms zijn dan ook uitermate geschikt voor in een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Waar de vormen reportage en aftermovie meer richting branded content gaan, kunt u al met een goedkope promotiefilm uw boodschap persuasief communiceren. Kernachtig, doeltreffend en herhaaldelijk.

Promotiefilm laten maken

Bij een promotiefilm laten maken ligt de focus meer op de executie van de productie. In samenwerking met de klant wordt een basis-script geschreven, waarin shots van tevoren worden uitgedacht. Daarbij wordt op locatie een simpele set opgebouwd, waar eventueel acteurs en producten gepresenteerd kunnen worden. Aanvankelijk van het budget kan er gekozen worden voor meerdere locaties of acteurs.

Promotiefilm kosten & mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Maar als u echt wil scoren op uw website of via social media, dan is één promotiefilm laten maken vaak niet genoeg. Veel beter is de combinatie van branded content, een bedrijfsfilm en een promotiefilm. Zo zorgt u met branded content voor entertainment, met een promotiefilm voor promotie van uw product of dienst en met een bedrijfsfilm voor het verhaal van uw bedrijf.

Omdat wij graag met uw video-contentstrategie meedenken, geven wij extra korting op videopakketten van vier video’s of meer. Wilt u meer weten over het laten maken van een goedkope promotiefilm of over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Promotiefilm laten maken - promotiefilm maken - goedkope promotiefilm - promotiefilms

Specificaties

  • Product: Promotiefilm
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 38 promotiefilms

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier