Skip to main content

AI video laten maken

Innovatieve video’s met kunstmatige intelligentie

Wilt u innovatieve video’s creëren met behulp van kunstmatige intelligentie? Ontdek hoe Videobrouwerij uw visie tot leven kan brengen met AI generated video’s.

Waarom zou je een AI video laten maken?

AI gegenereerde video’s bieden een baanbrekende manier om content te creëren met behulp van kunstmatige intelligentie. Deze technologie maakt het mogelijk om video’s snel en efficiënt te produceren, terwijl de kwaliteit en creativiteit behouden blijven. Met AI kunnen we complexe animaties, visuele effecten en gepersonaliseerde content genereren die perfect aansluit bij uw merk en boodschap. Deze innovatieve aanpak bespaart tijd en kosten, en zorgt voor indrukwekkende resultaten die uw doelgroep zeker zullen aanspreken. AI video’s kunnen worden gebruikt voor marketing, training, productpresentaties en nog veel meer.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij beginnen we met een uitgebreide analyse van uw wensen en doelstellingen. Samen ontwikkelen we een creatief concept dat uw boodschap effectief overbrengt met behulp van AI technologie. Ons ervaren team van regisseurs en technici werkt met de nieuwste AI tools en technieken om video’s te creëren die zowel visueel verbluffend als inhoudelijk sterk zijn.

We zorgen ervoor dat elk detail klopt, van het script en de beelden tot de audio en speciale effecten. Het resultaat is een professionele AI gegenereerde video die uw boodschap helder en overtuigend communiceert, en uw publiek verrast en betrekt.

Waarom een AI video laten maken door Videobrouwerij?

Met jarenlange ervaring in het produceren van innovatieve video’s voor diverse klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om uw AI video tot leven te brengen. Of het nu gaat om marketingcampagnes, productlanceringen of opleidingsmateriaal, wij hebben de kennis en creativiteit om uw visie te realiseren.

Onze AI video’s zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook uiterst functioneel en doelgericht. Dankzij onze ruime ervaring in videoproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor uw AI video. Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot post-productie, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor u zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

AI video kosten en mogelijkheden

Klaar om uw boodschap op een innovatieve en efficiënte manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een professionele AI video. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

AI video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: AI video laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, voice-over,
drone, ronin, kleur lampen, studio,

interviews, logo animatie, ondertiteling,
social media formaten en meer!

> Afgeleverd: 100+ AI video’s
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over AI video’s

1. Wat zijn de voordelen van AI-video voor bedrijven?

AI-video’s bieden tal van voordelen voor bedrijven, ongeacht de sector of grootte. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Verbeterde Efficiëntie: AI-video’s kunnen snel en efficiënt worden geproduceerd, vaak zonder de noodzaak van uitgebreide menselijke tussenkomst.
 2. Gepersonaliseerde Inhoud: AI maakt het mogelijk om video’s nauwkeurig af te stemmen op specifieke doelgroepen, wat de impact en relevantie verhoogt.
 3. Kostenbesparing: Het gebruik van AI kan de productiekosten verlagen door het minimaliseren van manuren en andere productiemiddelen.
 4. Consistente Kwaliteit: AI zorgt voor een constante hoge kwaliteit in elke video zonder menselijke fouten of inconsistenties.
 5. Snellere Doorlooptijd: Met AI kunnen video’s in recordtijd worden geproduceerd, wat helpt om snel in te spelen op marktdynamiek en trends.
 6. Data-gedreven Inzichten: AI analyseert video’s en het kijkgedrag, wat waardevolle inzichten biedt om toekomstige content te optimaliseren.
 7. Aanpasbare Schaalbaarheid: AI-systemen kunnen eenvoudig op- of afgeschaald worden afhankelijk van je videobehoeften.
 8. Multilingual Capaciteiten: AI kan video-inhoud in meerdere talen vertalen en aanpassen, waardoor je een breder wereldwijd publiek kunt bereiken.
 9. Automatisering van Taken: Routine- en repetitieve taken kunnen door AI worden geautomatiseerd, waardoor menselijk personeel zich kan richten op strategische taken.
 10. Creatieve Innovatie: Door AI-metingen en analyses kunnen nieuwe creatieve ideeën en benaderingen worden gegenereerd om je videomarketing te verbeteren.

Nieuwsgierig wat we voor jouw AI-video’s kunnen betekenen? Klik dan op een van de opties hieronder:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke soorten AI-video’s zijn er?

Dankzij AI-technologie is er een breed scala aan video-indelingen beschikbaar. Hier zijn enkele soorten AI-video’s die we aanbevelen:

 1. Automatisch Geanimeerde Bedrijfsfilms
 2. AI-Gegenereerde Product- of Servicevideo’s
 3. Slimme Promotievideo’s
 4. Geautomatiseerde Instructievideo’s
 5. Personalisatie op Schaal Videos
 6. Virtuele Presentator Video’s
 7. Geautomatiseerde Testimonial Videos
 8. AI-Driven Marketing Clips
 9. Geavanceerde Training en Opleidingsvideo’s
 10. Predictive Analytics Video’s

Ontdek nog meer soorten AI-videocontent in onze blog: Top AI Video Types


Nieuwsgierig wat we voor jouw AI-video’s kunnen betekenen? Klik dan op een van de opties hieronder:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Wat zijn de kosten van het laten maken van AI-video’s?

De prijs van AI-video’s hangt van verschillende factoren af. De volgende elementen zijn bepalend:

 1. Soort Video en Complexiteit: Eenvoudige AI-video’s zijn goedkoper dan complexe producties met meerdere elementen en effecten.
 2. Duur van de Video: Kortere video’s zijn vaak goedkoper dan langere versies met uitgebreide inhoud.
 3. Gebruik van Premium Technologieën: De keuze voor geavanceerde AI-tools en technologieën kan de prijs doen stijgen, maar biedt wel hoogwaardige output.
 4. Voorbereiding en Script: De kosten van scriptontwikkeling en planning kunnen variëren op basis van de complexiteit en benodigde inspanning.
 5. Locatie van Gebruiksdata: Gebruik van data en inhoud van meerdere locaties kan extra kosten met zich meebrengen voor toegang en gebruik.
 6. Postproductie en Bewerking: De hoeveelheid nabewerking, zoals montage en effecten, speelt een grote rol in de uiteindelijke kosten.
 7. Speciale Effecten en Animaties: Inzetten van geavanceerde speciale effecten en animaties kan voor extra kosten zorgen maar verhoogt de kwaliteit.
 8. Muziek & Voice-Overs: Professionele muziek en stemmen kunnen de video’s verbeteren en kosten verhogen.
 9. Casting en Talent: Het inbegrepen van acteurs of getalenteerde stemmen kan de kosten beïnvloeden.
 10. Marketingstrategie en Distributie: Extra kosten voor de verspreiding en gepersonaliseerde marketing van je video’s om een groter bereik te garanderen.

Nieuwsgierig wat we voor jouw AI-video’s kunnen betekenen? Klik dan op een van de opties hieronder:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van AI video content?

In de afgelopen jaren hebben we onze processen uitgebreid geperfectioneerd. Hier is een stapsgewijze beschrijving van hoe wij AI-video’s produceren:

 1. Initiële Consultatie: We starten met een introductiegesprek via telefoon, videoconferentie of een persoonlijke afspraak.
 2. Voorstel en Opties: Hierna ontvang je een e-mail met verschillende AI-video opties, inclusief tarieven en voorbeeldprojecten.
 3. Goedkeuring: Na jouw goedkeuring op ons officiële AI-video voorstel, gaan we verder met de uitvoering.
 4. Informatie en Materialen: We verzamelen alle benodigde input en bestanden om aan de slag te gaan.
 5. Script Ontwikkeling: Een tekstscript wordt opgesteld en aangepast na feedback totdat het aan jouw wensen voldoet.
 6. Concept en Storyboard: Het concept en storyboard worden gedetailleerd uitgewerkt, met ruimte voor jouw feedback.
 7. Productieplan: We stellen een productieplan op met alle verzamelde input en bestanden.
 8. Team Samenstellen: We selecteren een team, afhankelijk van jouw specifieke behoeften zoals animatoren, stemacteurs, en AI-specialisten.
 9. AI-Setup: We bereiden onze AI-apparatuur en software voor door alles te testen en te configureren.
 10. AI-Video Generatie: De AI genereert de video op basis van de briefing en eventuele aanvullende wensen.
 11. Bestanden Organiseren: Na de productie ordenen we het gegenereerde materiaal en uploaden we het naar onze server.
 12. Voorbewerking: We maken een selectie van de ruwe beelden en bereiden een eerste versie voor de editor voor.
 13. Eerste Oplevering: De eerste versie wordt geüpload naar ons feedbackplatform, waar je deze kunt beoordelen.
 14. Feedback Verwerken: Feedback op de eerste versie wordt verwerkt totdat we tot een definitieve versie komen.
 15. Sociaal Media Formaten: We creëren verschillende formaten voor social media, inclusief ondertitels.
 16. Laatste Controle: Een laatste kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd om te zorgen dat alles aan jouw verwachtingen voldoet.

Benieuwd wat we voor jouw AI-video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Wat is de ideale lengte voor AI video content en hoe is dat gestructureerd?

De optimale lengte van AI-videocontent hangt af van het platform en de beoogde doelgroep. Korte video’s (1-3 minuten) zijn populair op social media, terwijl langere video’s (5-10 minuten) beter zijn voor uitgebreide uitleg of tutorials. Hier is een algemene structuur voor effectieve AI-video content:

1. Introductie (5-15 seconden)

 • Doel: Trekt direct de aandacht van de kijker.
 • Inhoud:
  • Indrukwekkende Start: Begin met iets opvallends zoals een vraag of een gedurfde stelling.
  • Titelkaart: Plaats een titel of tekst die de context van de video duidelijk maakt.
  • Inleiding: Stel kort het onderwerp en doel van de video voor.

2. Hoofdinhoud (1-8 minuten)

 • Doel: Leg de kern van de boodschap uit terwijl je de kijkers betrokken houdt.
 • Inhoud:
  • Segment 1 (30-90 seconden): Introduceer het eerste hoofdonderwerp of de eerste sectie.
  • Segment 2 (30-90 seconden): Ga verder met het tweede hoofdonderwerp of de tweede sectie.
  • Segment 3 (30-90 seconden): Bespreek het derde hoofdonderwerp of de derde sectie, indien relevant.
  • Diepgang: Gebruik boeiende visuals zoals grafieken, video’s en afbeeldingen om de boodschap te versterken.
  • Overgangen: Gebruik vloeiende overgangen tussen de verschillende secties voor een natuurlijk verloop.

3. Pauzes/Tussenmomenten (5-10 seconden, indien nodig)

 • Doel: Geef kijkers gelegenheid om de informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Visuele Overgangen: Gebruik korte animaties of tekst om over te schakelen naar een nieuw onderwerp.
  • Korte Advertenties: Eventuele reclameboodschappen of promoties.

4. Interactie met Publiek (1-2 minuten, indien toepasbaar)

 • Doel: Betrek de kijkers actief bij de video.
 • Inhoud:
  • Q&A: Beantwoord veelgestelde vragen van je publiek (live of vooraf ingezonden).
  • Reacties: Reageer op opmerkingen van kijkers voor meer interactie (speciaal voor social media).

5. Samenvatting en Afsluiting (20-60 seconden)

 • Doel: Vat de belangrijkste punten samen en geef afsluitende opmerkingen.
 • Inhoud:
  • Kernpunten: Samenvatting van de belangrijkste besproken onderwerpen.
  • Conclusie: Eindgedachten en een mogelijke persoonlijke boodschap van de spreker.

6. Afsluiting (10-20 seconden)

 • Doel: Sluit de video professioneel af en nodig kijkers uit tot actie.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Vraag kijkers om de video te liken, delen, volgen of abonneren, en te zien op social media en website.
  • Dankwoord: Bedank de kijkers voor hun tijd.
  • Afsluitende Beelden: Toon logo, contactgegevens en eventuele credits.

Met deze aanpak creëer je effectieve en boeiende AI-video’s die de aandacht van je publiek vast houden en je belangrijkste boodschap overbrengen.


Nieuwsgierig wat we voor jouw AI-video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Welke productieopties bieden jullie voor AI-video’s?

Bij Videobrouwerij zijn we gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige AI-video’s. Van scriptontwikkeling tot de eindmontage, wij begeleiden je door het hele proces. Ons multidisciplinair team biedt een breed scala aan diensten om jouw AI-video tot een succes te maken. Tijdens onze eerste meeting brengen we alle wensen en eisen in kaart. We helpen je met de volgende stappen:

 • Ontwikkelen van videoconcepten en strategieën
 • Script schrijven en projectorganisatie
 • Opnamen op locatie of in studio, inclusief AI-gegenereerde content
 • Gebruik van geavanceerde filmtechnieken en apparatuur
 • Regie en productie coördinatie
 • Voorbereiding en uitvoering van interviewfragmenten
 • Professionele audio-opnames
 • Inzet van virtuele presentatoren en AI-avatars
 • Drone beelden en luchtfotografie
 • Gebruik van professionele studiovoorzieningen
 • Stemopnames en voice-overs
 • Videobewerking en visuele effecten
 • Toevoegen van muziek en geluidsontwerp
 • Logo-animatie en branding
 • Geavanceerde 2D- en 3D-animaties
 • Het creëren van ondertiteling en titelsequenties
 • Vertalingen naar vrijwel elke taal
 • Aanpassingen voor verschillende platforms
 • Distributiestrategieën voor je content
 • Live streaming diensten

Met ons uitgebreide dienstenaanbod zorgen we ervoor dat je AI-video zowel professioneel als meeslepend is, en optimaal je doelpubliek bereikt.


Wil je weten wat we voor jouw AI-video kunnen betekenen? Kies een van de volgende opties:

Liever direct contact? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van een AI video?

De ROI (Return on Investment) van AI-gegenereerde video’s kan op diverse manieren worden beoordeeld, afhankelijk van de specifieke doelstellingen en de setting waarin de video wordt ingezet. Hier zijn enkele elementen die de ROI van AI-video’s beïnvloeden:

 1. Hogere Conversie en Verkoop: AI-video’s kunnen gepersonaliseerde en aansprekende content leveren die potentiële klanten aanspoort tot actie, wat de conversieratio’s verhoogt.
 2. Uitgebreide Merkbekendheid: Door AI kunnen video’s op grote schaal worden aangepast en verspreid, wat bijdraagt aan een grotere merkzichtbaarheid.
 3. Verhoogde Betrokkenheid: Gepersonaliseerde video’s gecreëerd door AI houden de aandacht vast en zorgen voor meer interactie op sociale mediakanalen en websites.
 4. Versterkt Merkimago: Professioneel ogende AI-video’s kunnen het imago en de geloofwaardigheid van je merk verbeteren.
 5. SEO-Verbetering: Video’s gegenereerd door AI kunnen bijdragen aan betere SEO-resultaten, waardoor je website meer organische bezoekers aantrekt.
 6. Klantbehoud: Consistente en relevante videoproducties uit AI’s zorgen voor een loyaal publiek, wat klanttevredenheid en retentie verhoogt.
 7. Verkort Verkooptraject: AI-video’s kunnen snel en effectief antwoorden geven en twijfels wegnemen, wat de verkoopcyclus versnelt.
 8. Gegevens en Inzichten: Analyse van AI-genererende video-interacties biedt waardevolle gegevens voor verdere optimalisatie van marketingstrategieën.
 9. Schaalbaarheid: AI maakt het mogelijk om video’s eenvoudig en kosteneffectief te schalen voor verschillende doelgroepen.
 10. Blijvende Waarde: AI-videocontent kan langdurig toegankelijk blijven en regelmatig waarde bieden, wat de initiële kosten rechtvaardigt.

Benieuwd wat AI video voor jou kan betekenen? Kijk dan verder via de volgende links:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf AI video’s maken of laten maken door Videobrouwerij?

Misschien overweeg je om zelf AI-aangedreven video’s te maken. Een eenvoudig script schrijven, AI-software gebruiken, wat eenvoudige bewerkingen doen, en klaar. Dit lijkt misschien een logische aanpak voor veel bedrijven.

We horen vaak dat bedrijven willen beginnen met het zelf produceren van AI-video’s. De term ‘video’ in plaats van ‘AI-video’ laat vaak al een onderschatting van de complexiteit zien. De inzet van tijd, technologie en expertise vereist voor kwalitatief hoogwaardige AI-video’s wordt vaak onderschat. Niet zelden krijgen we alsnog na enkele dagen de vraag om professionele AI-video’s te produceren.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ geldt zeker voor zakelijke AI-video’s. Je wilt de best mogelijke presentatie van je bedrijf, die bijdraagt aan groei, herkenning en een effectieve impact. Bespaar tijd, budget en moeite door het direct goed te laten doen door de professionals van Videobrouwerij.


Benieuwd wat we voor jouw AI video kunnen betekenen? Bekijk de mogelijkheden:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn AI video’s effectief verspreiden en promoten?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor videocontent. De afgelopen jaren hebben we een enorme verschuiving gezien, waarbij video’s de dominante vorm van content zijn. Elk platform heeft echter zijn eigen specifieke aanpak nodig voor video. Een universele videostrategie werkt niet meer. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke aanpak ontwikkeld.

8 stappen voor een succesvolle distributie van je AI video’s:

 1. Strategie en Planning: Definieer je doelgroepen, ontwikkel een contentplan en stel een publicatieschema op.
 2. Creatie: Produceer hoogwaardige video’s en maak extra content zoals ‘achter de schermen’ en interviews.
 3. Editing: Pas de video’s aan voor verschillende platformen, voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid de video’s via je eigen kanalen, website, nieuwsbrieven, samenwerkingen, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Social Media Cross-promotie: Creëer teasers, hoogtepunten, gifs en visuals om de video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en Optimalisatie: Monitor de prestaties van de video’s, gebruik analysetools en voer A/B-tests uit voor optimalisatie.
 7. Feedback en Aanpassing: Verzamel feedback en pas je aanpak aan voor toekomstige distributie.
 8. Herziening en Hergebruik: Update en recycle content wanneer nodig voor hergebruik in de toekomst.

Benieuwd wat we voor jouw AI video kunnen betekenen? Kijk verder via de volgende links:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

AI video laten maken via Videobrouwerij

Ben je op zoek naar een innovatieve oplossing voor video producties? Bespaar tijd en geld met AI gegenereerde video’s van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » AI video laten maken
Gepubliceerd op 4 juli 2024 en voor het laatst bewerkt op 9 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.