Skip to main content

Drone video laten maken

Hoge kwaliteit drone video’s voor een vaste lage prijs!

Waarom een drone video maken?

Bent u op zoek naar een manier om uw verhaal te vertellen vanuit een uniek perspectief? Bij Videobrouwerij bieden we de perfecte oplossing: een drone video laten maken.

Met dronevideo’s vangen we adembenemende beelden vanuit de lucht, waardoor je kijkers worden meegenomen op een visuele reis die ze niet snel zullen vergeten. Of het nu gaat om het vastleggen van de uw locatie, de gezelligheid op uw evenement, uw vastgoed vanuit een nieuw oogpunt, of het vertellen van een meeslepend verhaal met indrukwekkende shots en titel animaties – drone video’s voegen een ongekend niveau van dynamiek en impact toe aan je videoproject.

Een drone video laten maken door Videobrouwerij

Bij Videobrouwerij geloven we dat een succesvolle drone video begint met een duidelijk begrip van de doelstelling. In de afgelopen 10 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het maken van doeltreffende video’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook echt resoneren met uw doelgroep.

Dat doen wij doormiddel van onze eigen videomarketing methode:
1. Doelgerichte strategie: een winnende videostrategie voor effectieve inzet;
2. Impactvolle storytelling: verhalen die resoneren en betrokkenheid stimuleren;
3. Kwalitatieve videoproductie: professionele drone piloten, drones en software;
4. Slimme content distributie: veelzijdige content distributie voor maximaal bereik.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij zo’n 2.500 videoproducties mogen maken voor meer dan 350 bedrijven, overheden, ondernemers en stichtingen. Van bedrijfsfilms tot aan aftermovies en van promotiefilms tot aan animatie video’s. Drone beelden zijn in de meeste gevallen een aanvulling binnen een groter videoproject maar we kunnen ook hele mooie video’s maken puur op basis van alleen de luchtbeelden.

Betaalbare drone piloot inhuren

Wilt u een drone video laten maken door een gecertificeerde drone-piloot, maar niet te veel betalen? Dan is Videobrouwerij in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij jaarlijks marktonderzoek doen naar de laagste dronevideo prijzen en ons daar op aanpassen. Daarnaast werken wij met relatief jonge en gecertificeerde drone piloten die wij daarnaast opleiden vanuit 10 jaar vlieg ervaringen. Wij werken met dezelfde kwaliteit drones als waar tegenwoordig luchtbeelden mee worden gemaakt voor film en TV programma’s . Op die manier kunnen we hoge kwaliteit videoproducties maken voor een relatief lage prijs.

Drone piloot inhuren

Laat ons u helpen om de wereld vanuit nieuwe hoogten te verkennen. Wellicht zelfs in combinatie met aftermovie van het evenement of promotiefilm van de woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan, download onze prijslijst of plan een afspraak bij ons in.

Drone video laten maken dronevideo maken drone piloot drone beelden dronebeelden dronepiloot gecertificeerde dronepiloot drone bedrijf

Specificaties

> Dienst: Drone video laten maken
Specialisme: Full-service, van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 0 tot 3 werkdagen
> Final versie: binnen 0 tot 5 werkdagen
> Review rondes: 3 gratis reviews
> Extra opties: logo animatie, regisseur, figuranten, voice-over, titel animaties, ondertiteling, social exports en meer!
> Afgeleverd: 25+ drone videoproducties
Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde vragen over Drone video’s (FAQ’s)

1. Wat zijn de voordelen van drone video’s voor bedrijven?

Drone video’s bieden veel voordelen voor bedrijven, huiseigenaren, overheden, ondernemers en particulieren. Dit zijn onze Top 10 voordelen van drone video’s:

 1. Unieke perspectieven: Dronevideo’s bieden unieke en verheven perspectieven die anders moeilijk of zelfs onmogelijk te bereiken zijn met traditionele camera’s.
 2. Verbeterde visual storytelling: Door de mogelijkheid om vanuit verschillende hoeken en hoogtes opnames te maken, kunnen dronevideo’s een verhaal vertellen op een visueel boeiende manier.
 3. Kostenbesparend: Voorheen dure luchtbeelden waren voorheen alleen beschikbaar via helikopters of vliegtuigen, maar drones bieden een veel kostenefficiëntere optie.
 4. Tijdsefficiënt: Met drones kunnen snel en gemakkelijk beelden worden vastgelegd, waardoor er minder tijd nodig is voor opzetten en opnemen in vergelijking met traditionele methoden.
 5. Flexibiliteit: Drones kunnen worden gebruikt om video’s op te nemen in diverse omgevingen en situaties, zoals stedelijke gebieden, natuurlandschappen, en zelfs binnenruimtes.
 6. Minimaliseren van risico’s: Voorheen riskante situaties, zoals het filmen boven gevaarlijk terrein of in moeilijk bereikbare gebieden, kunnen nu veiliger worden uitgevoerd met drones.
 7. Verbeterde planning en inspectie: Voor sectoren zoals bouw, vastgoed en landbouw bieden dronevideo’s waardevolle informatie voor planning, inspectie en analyse van terreinen en eigendommen.
 8. Creatieve mogelijkheden: Door de vrijheid van beweging en opname die drones bieden, kunnen filmmakers en videoproducenten hun creatieve visie uitbreiden en nieuwe en opwindende video-inhoud creëren.
 9. Marketingvoordelen: Voor bedrijven kunnen dronevideo’s een krachtige marketingtool zijn om hun producten, diensten of locaties op een opvallende manier te presenteren aan potentiële klanten.
 10. Milieuvriendelijkheid: In vergelijking met traditionele luchtvaartmethoden zijn drones over het algemeen milieuvriendelijker, omdat ze minder brandstof verbruiken en minder geluidsoverlast veroorzaken.

2. Welke soorten drone video’s zijn er allemaal?

Dronevideo’s zijn veelzijdig en kunnen worden ingezet voor een breed scala aan toepassingen, elk met hun eigen specifieke kenmerken en doeleinden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten dronevideo’s:

 1. Landschaps- en Natuuropnames: Deze video’s leggen de schoonheid van de natuur en landschappen vast vanuit de lucht, waardoor kijkers een nieuw perspectief krijgen op plaatsen zoals bergen, bossen, rivieren en kustlijnen.
 2. Vastgoedvideo’s: Dronevideo’s worden veel gebruikt in de vastgoedsector om huizen, appartementencomplexen en commerciële eigendommen van bovenaf te tonen, wat helpt bij het promoten van de verkoop of verhuur van onroerend goed.
 3. Evenementvideo’s: Drones kunnen worden ingezet om overzichtsbeelden te maken van evenementen zoals festivals, concerten, sportevenementen en bruiloften, waardoor een uniek overzicht van de gebeurtenissen wordt geboden.
 4. Film- en Televisieproducties: In de entertainmentindustrie worden drones gebruikt voor het maken van dynamische shots die vroeger moeilijk of duur waren om te realiseren met traditionele filmapparatuur.
 5. Commerciële en Promotievideo’s: Bedrijven gebruiken dronevideo’s om hun producten, diensten of de schoonheid van hun bedrijfslocatie op een indrukwekkende manier te presenteren.
 6. Inspectie en Monitoring: Drones bieden een veilige en efficiënte manier om infrastructuur, bouwprojecten, landbouwgrond en energie-installaties te inspecteren, waardoor kostbare tijd en middelen worden bespaard.
 7. Stedelijke Planning en Ontwikkeling: Dronevideo’s kunnen planners en ontwikkelaars waardevolle inzichten bieden in stedelijke gebieden, helpen bij het visualiseren van toekomstige projecten en de impact op de omgeving beoordelen.
 8. Toeristische Promotie: Toeristische bestemmingen en attracties gebruiken dronevideo’s om potentiële bezoekers een voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten, wat de aantrekkelijkheid en bereikbaarheid van de locatie verhoogt.
 9. Onderwijs en Documentaires: Voor educatieve doeleinden of documentaires bieden dronevideo’s een uniek perspectief op onderwerpen variërend van historische locaties tot ecologische en wetenschappelijke fenomenen.
 10. Sport en Avontuur: Dronevideo’s brengen avontuurlijke sporten en activiteiten in beeld, zoals mountainbiken, surfen, en bergbeklimmen, waardoor kijkers de actie van dichtbij kunnen ervaren.

Elk van deze soorten dronevideo’s vereist specifieke vaardigheden en technieken om het maximale potentieel van de drone-technologie te benutten en de beoogde boodschap effectief over te brengen.

2. Hoeveel kost een drone video laten maken?

De kosten voor het laten maken van een drone video variëren op basis van uw wensen, behoeften, doelstellingen en budget. Bij ons starten de kosten voor drone video vanaf €499,- exclusief btw en reiskosten. Dit basispakket omvat een voorbespreking, het ontwikkelen van een strategie, concept plan van aanpak en 2 uur filmen met drone. Dit betreffen dan alleen de beelden. Bijvoorbeeld voor een one-taker van uw woning. Of enkele shots die u nodig heeft voor een grotere videoproductie.

Als u daar ook nog een video montage bij wilt hebben dan komen daar nog 2 tot 8 uur aan video montage bij waardoor de minimale totaalprijs uitkomt tussen de: €798,- en €1.498,- excl. btw en reiskosten.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze drone video prijzen, een op maat gemaakte offerte of een video meeting? Klik dan verder:

Offerte aanvragen
Prijslijst downloaden
(Video)meeting inplannen

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een video?

In ruim 10 jaar hebben wij onze werkwijze tot in detail geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het laten maken van een videoproductie:

 1. We beginnen met een voorbespreking, die kan plaatsvinden via telefoon, een videovergadering of een persoonlijke ontmoeting.
 2. Vervolgens sturen we u een e-mail met verschillende videoproductie-opties, prijzen en voorbeelden.
 3. Nadat u akkoord gaat met onze officiële bedrijfsfilmofferte en Algemene Voorwaarden, gaan we verder met de volgende stappen.
 4. We verzamelen input en bestanden voor onze werkopdracht.
 5. We laten een tekstscript schrijven en verwerken eventuele feedback totdat het script aan uw wensen voldoet.
 6. Het concept en het beeldscript worden in detail uitgewerkt, opnieuw met uw feedback in gedachten.
 7. We stellen de werkopdracht op met alle bovenstaande input en bestanden.
 8. We stellen een team samen, met keuzes zoals een cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream-expert en voice-over, afhankelijk van uw behoeften.
 9. We bereiden onze apparatuur voor door deze op te laden, te testen, klaar te leggen en in te pakken.
 10. We gaan op locatie filmen of in onze filmstudio, gebaseerd op de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag.
 11. Na het filmen, laden we het beeldmateriaal op onze server en wissen we de geheugenkaarten.
 12. We beginnen met de voormontage van het beeldmateriaal.
 13. De eerste versie wordt opgeleverd en geüpload naar ons online feedbackplatform met een link voor uw beoordeling.
 14. We verzamelen feedback op versie 1 en passen deze aan.
 15. We leveren een tweede versie op en herhalen dit proces totdat we een definitieve versie bereiken.
 16. We maken en leveren social media-formaten en ondertitelde versies.
 17. We voeren een laatste controle uit om ervoor te zorgen dat alles volledig aan uw wensen voldoet.

5. Hoe lang moet een succesvolle video zijn en hoe is dat opgebouwd?

De optimale lengte van een video is niet in beton gegoten; dit hangt af van verschillende factoren, zoals uw doelstellingen, doelgroep, het gekozen platform en de kernboodschap die u wilt overbrengen. Onze jarenlange ervaring wijst echter uit dat ongeveer 90% van onze video’s een duur heeft van maximaal 1 tot 3 minuten.

Structuur van een succesvolle videoproductie
Bij het maken van een succesvolle videoproductie integreren we het Golden Circle-model van Simon Sinek (uit het boek “Start with Why”) met het AIDA-model van Elmo Lewis (model uit de 19e eeuw). Het Golden Circle-model, een bewezen leiderschaps- en communicatiemodel, adviseert om elk gesprek of verhaal te beginnen met het ‘Waarom’, gevolgd door de uitleg over het ‘Hoe’ en ‘Wat’. Het AIDA-model stelt ons in staat om nauw aan te sluiten bij de fase van het aankoopproces waarin de kijker zich bevindt.

Voorbeeld
Laten we als voorbeeld aannemen dat we, op basis van uw input, een professioneel script van ongeveer 300 woorden hebben geschreven, wat overeenkomt met ongeveer 2 minuten of 120 seconden video. De structuur van deze 120 seconden kan als volgt worden opgebouwd:

 • 0-20 sec = WAAROM? ‘Waarom is deze video relevant voor deze specifieke kijker?’ (Aandacht)
 • 20-60 sec = HOE? ‘Op welke manier kan de kijker geholpen worden met dit probleem?’ (Interesse)
 • 60-90 sec = HOE? ‘Op welke andere manieren kan de kijker nog meer ondersteund worden?’ (Verlangen)
 • 90-120 sec = WAT? ‘Wie bent u, wat kunt u betekenen voor de kijker en hoe kunnen zij in contact komen met u?’ (Actie)

Deze structuur helpt bij het effectief overbrengen van uw boodschap en het vasthouden van de aandacht van uw kijkers gedurende de hele video.

Videomarketing video strategie storytelling Videobrouwerij colden circle 2024 bedrijfsvideo maken

6. Wat zijn al jullie productie mogelijkheden voor het maken van een video?

Bij Videobrouwerij zijn we er om u te begeleiden van het begin tot het eind met uw project. Van het vaststellen van uw doelen tot de distributie van de content, en alles daartussenin. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten. Tijdens een eerste bespreking brengen we in kaart wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en postproductiewerkzaamheden. Voor elke fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in die u ondersteunen. Dit betekent dat niet één persoon verantwoordelijk is voor alle taken, maar dat een heel team met u samenwerkt om uw productie te realiseren.

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van ons volledige dienstenaanbod, dan bieden wij al deze mogelijkheden:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, onderwater en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Voorbereiden en uitvoeren van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van uw logo
 • 2D en 3D animatie elementen
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Content distributie
 • Livestreaming

8. Wat is de ROI (Return on investment) van een zakelijke videoproductie?

De ROI van een zakelijke video kan aanzienlijk zijn als elk aspect, van de doelstelling tot de distributie, goed en doordacht wordt uitgevoerd. Bij Videobrouwerij stellen we daarom voor elke aanvraag een dream-team van experts op elk gebied. Op die manier kunnen we de hoogste kwaliteit bieden in elke fase van uw videoproductie.

Het Rendement op Investering (ROI) van een Videoproductie
De kosten voor een professionele videoproductie variëren bij Videobrouwerij doorgaans tussen €1.200 en €4.000. Als u van plan bent uw video gedurende drie jaar in te zetten, komt dit neer op een maandelijkse investering tussen €30 en €100. De impact van uw zakelijke video op marketing en sales gedurende deze drie jaar is aanzienlijk groter. Vergelijk dit eens met alternatieven zoals het huren van stands op de beurs of advertenties in vakbladen. Dat is vaak vele malen duurder en zal een kortere impact hebben.

Met name in de B2B-sector kan de ROI van videoproducties aanzienlijk zijn. Gezien de vaak hoge orderwaarden in B2B kan de investering in een zakelijke video snel worden terugverdiend. In sommige sectoren kan het aantrekken van slechts één nieuwe klant al voldoende zijn om de kosten van de video te dekken.

9. Zelf een video maken of juist laten maken door Videobrouwerij?

Misschien vraagt u zich af waarom u niet gewoon zelf snel een video kunt maken. Even een script schrijven, een camera huren, op ‘rec’ drukken, wat knippen en plakken met een gratis videobewerkingsprogramma, en klaar is kees, toch? Dit lijkt een gedachte te zijn die veel bedrijven hebben.

We krijgen vaak van bedrijven te horen dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘filmpje‘ te maken. Het gebruik van het woord ‘filmpje’ onthult vaak al een onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede zakelijke video, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaak genoeg ontvangen we enkele dagen na zo’n aankondiging toch een verzoek om een ‘professionele bedrijfsfilm’ te produceren.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van zakelijke video’s. U wilt tenslotte de beste weergave van uw organisatie presenteren via een video. Dit draagt bij aan snellere groei, meer erkenning en het realiseren van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het meteen goed aan te pakken met een professionele videoproductie van Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn video effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor bedrijfsfilms. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content geworden. Elk platform heeft echter zijn eigen unieke benadering van video. Een universele aanpak voor videodistributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

In 8 stappen een succesvolle distributie van uw video:

 1. Voorbereiding en Planning: Definieer uw doelgroep, stel een contentplan op en maak een publicatiekalender.
 2. Productie: Maak hoogwaardige opnames en verzamel extra materiaal zoals ‘achter de schermen’ beelden en interviews.
 3. Postproductie: Bewerk de video’s voor verschillende kanalen, voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid de video’s op uw eigen kanalen, website, nieuwsbrief, via partnerschappen, gastblogs en gebruik betaalde promotie indien nodig.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: Maak teasers, hoogtepunten, gif-afbeeldingen en visuals om uw video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en optimalisatie: Houd de prestaties van de video’s bij, maak gebruik van analysetools en voer A/B-tests uit om te optimaliseren.
 7. Feedback en aanpassingen: Verzamel feedback en maak aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: Update de content indien nodig voor hergebruik op een later moment.

Deze stappen helpen u bij een effectieve distributie van uw video en zorgen ervoor dat uw videocontent optimaal wordt benut.

Drone video laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte drone video laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een luchtvideo van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Drone video laten maken