Skip to main content

Videoproductiebedrijf inhuren

Professionele videoproducties die indruk maken op je publiek

Wil je een videoproductiebedrijf inhuren? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw wensen en ideeën kan visualiseren met professionele en doeltreffende videoproducties.

Waarom een videoproductiebedrijf inhuren?

Een professioneel videoproductiebedrijf inhuren biedt de expertise en middelen om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu een bedrijfsfilm, promotievideo, instructievideo of een andere vorm van videoproductie nodig hebt, een gespecialiseerd videobedrijf zorgt voor een hoogwaardig eindresultaat. Door een videoproductiebedrijf in te huren, profiteer je van deskundigheid en ervaring. Professionele teams hebben uitgebreide ervaring en kennis van de nieuwste technologieën en technieken. Daarnaast bieden zij creatieve input, met concepten en ideeën die helpen om jouw boodschap op een unieke en aantrekkelijke manier over te brengen.

Een professioneel videoproductiebedrijf inhuren zorgt ook voor efficiëntie, aangezien alles van conceptontwikkeling tot post-productie voor je geregeld wordt, waardoor je tijd en moeite bespaart. Bovendien garanderen wij kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige apparatuur en vakkundig personeel, wat resulteert in een professioneel eindresultaat dat indruk maakt op jouw doelgroep.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij beginnen we altijd met een grondige analyse van jouw doelen en doelgroep. Samen ontwikkelen we een creatief concept dat jouw boodschap krachtig en duidelijk overbrengt. Ons ervaren team van regisseurs, cameramannen en editors zorgt voor professionele opnames en bewerkingen, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken om de hoogste kwaliteit te garanderen. Onze montagespecialisten zorgen ervoor dat de video perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. Elk detail, van visuele effecten tot muziekkeuze en storytelling, wordt zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat indrukwekkend en professioneel is.

Waarom Videobrouwerij inhuren als videoproductiebedrijf?

Met meer dan tien jaar ervaring in het produceren van diverse soorten video’s voor uiteenlopende klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om jouw videoprojecten te realiseren. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, promotievideo’s, instructievideo’s of andere videoproducties, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw ideeën tot leven te brengen. Onze video’s zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel en doelgericht. Dankzij onze uitgebreide ervaring in videoproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw videoprojecten. Wij bieden een complete service aan, van conceptontwikkeling tot post-productie, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Videoproductie kosten en mogelijkheden

Klaar om jouw ideeën op een indrukwekkende manier te realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen als jouw professionele videoproductiebedrijf. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst. Of neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

videoproductiebedrijf inhuren videoproductie laten maken videoproducties maken video productie bedrijf video bedrijf inhuren

Specificaties

> Dienst: Videoproductiebedrijf inhuren
> Geschikt voor: TV, YouTube, Social, Website
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
presentatie hostess /host, voice-over, logo animatie,
2D of 3D animatie, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 2.500+ videoproducties
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over Videoproducties

1. Wat zijn de voordelen van het inhuren van een videoproductiebedrijf?

Videoproductiebedrijven bieden veel voordelen voor bedrijven, ongeacht de grootte of sector. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Professionele Kwaliteit: Een videoproductiebedrijf heeft de expertise en apparatuur om video’s van hoge kwaliteit te produceren die je merk professioneel en geloofwaardig laten overkomen.
 2. Creatieve Expertise: Professionele videoproductiebedrijven beschikken over creatieve teams die kunnen helpen bij het ontwikkelen van unieke en boeiende concepten die je boodschap effectief overbrengen.
 3. Tijdsbesparing: Door de productie van je video’s uit te besteden, kun je je eigen tijd en middelen besparen, zodat je je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.
 4. Ervaring en Kennis: Videoproductiebedrijven hebben ervaring met verschillende soorten video-inhoud en weten welke technieken het beste werken om je doelen te bereiken.
 5. Toegang tot Geavanceerde Apparatuur: Professionele videoproductiebedrijven hebben toegang tot geavanceerde camera’s, verlichting en montageapparatuur die de kwaliteit van je video’s aanzienlijk kunnen verbeteren.
 6. Hogere Conversieratio’s: Goed gemaakte video’s kunnen potentiële klanten overtuigen om actie te ondernemen, wat leidt tot hogere conversieratio’s en meer verkoop.
 7. Consistente Merkboodschap: Een videoproductiebedrijf kan helpen om een consistente merkboodschap te waarborgen door de stijl, toon en inhoud van je video’s op elkaar af te stemmen.
 8. SEO Voordelen: Video-inhoud verhoogt de SEO-waarde van je website. Videoproductiebedrijven weten hoe ze video’s moeten optimaliseren voor zoekmachines om je organisch verkeer te verhogen.
 9. Breed Scala aan Diensten: Videoproductiebedrijven bieden vaak een breed scala aan diensten, van conceptontwikkeling en scriptwriting tot postproductie en distributie, wat je volledige ondersteuning geeft bij elke stap van het productieproces.
 10. Meetbare Resultaten: Videoproductiebedrijven gebruiken analysetools om de prestaties van je video’s te meten, wat helpt bij het optimaliseren van toekomstige campagnes en het verbeteren van de ROI.

Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke videoproducties zijn er allemaal en welke zijn het meest effectief?

In de afgelopen 10 jaar zijn we zo’n 150 verschillende bedrijfsvideoproductie soorten tegen gekomen. Hier hebben we onlangs een blog over geschreven met een beschrijving per videoproductie soort. In dat blog bericht komen we uiteindelijk tot deze top 10 videoproducties die elk bedrijf zou moeten hebben:

Dit zijn de 10 soorten video’s die elk bedrijf zou moeten bezitten, onze top 10 winstmakende bedrijfsvideo’s:

 1. Bedrijfsfilm (home page)
 2. Bedrijfsvideo’s (werkwijze pagina)
 3. Promotiefilms / Promotievideo’s (advertising)
 4. Product video’s / Service video’s (product / dienst pagina’s)
 5. Instructiefilms / Instructievideo’s (QR code in de e-mail)
 6. Testimonial video’s / Referentie films (klanten pagina)
 7. Wervingsvideo’s / Recruitment video’s (vacature pagina)
 8. Opleidingsvideo’s / Trainingsvideo’s (intranet)
 9. Aftermovies / Zakelijke vlogs (social media)
 10. Video registratie / Livestreams (social media)

Ontdek welke 150 bedrijfsvideoproducties er allemaal zijn in onze blog: Top 150 Winstmakende Bedrijfsvideo’s


Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Hoeveel kost het inhuren van een videoproductiebedrijf?

De kosten voor het inhuren van een videoproductiebedrijf kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste elementen die de prijs beïnvloeden:

 1. Complexiteit en Lengte van de Productie: Een eenvoudige, korte video kost minder dan een uitgebreide productie met meerdere scènes en complexe bewerkingen.
 2. Aantal Opnamedagen: Hoe meer opnamedagen er nodig zijn, hoe hoger de kosten voor zaken zoals locatiehuur, apparatuur en crew.
 3. Productiekwaliteit: Het gebruik van professionele camera’s, verlichting en audioapparatuur kan de kosten verhogen, maar resulteert in een hogere kwaliteit video.
 4. Scriptontwikkeling en Voorbereiding: De voorbereiding en het schrijven van scripts kunnen variëren in kosten afhankelijk van de benodigde tijd en expertise.
 5. Locaties en Logistiek: Opnames op specifieke of meerdere locaties kunnen extra logistieke kosten met zich meebrengen, zoals reis- en verblijfskosten.
 6. Postproductie: De bewerkingsfase, inclusief montage, kleurcorrectie, geluidssynchronisatie en het toevoegen van grafische elementen, speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke kosten.
 7. Animatie en Speciale Effecten: Het toevoegen van animaties of speciale effecten kan een extra investering vereisen, maar verhoogt de visuele aantrekkingskracht van de video.
 8. Muziek en Voice-Over: Het gebruik van professionele muziek en voice-overs kan de kwaliteit van de video verbeteren en de kosten beïnvloeden.
 9. Casting en Acteurs: Het inhuren van professionele acteurs of modellen om in je video te verschijnen kan de productiewaarde verhogen en de boodschap krachtiger overbrengen.
 10. Distributie en Marketing: Extra kosten kunnen ontstaan als je hulp nodig hebt bij het verspreiden van de video op verschillende kanalen en platforms om een zo groot mogelijk bereik te krijgen.

Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een video?

In ruim 10 jaar hebben wij onze werkwijze tot in detail geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het maken van een videoproductie:

 1. Voorbespreking: We beginnen met een voorbespreking, die kan plaatsvinden via telefoon, videovergadering of persoonlijke ontmoeting.
 2. Voorstel: Vervolgens sturen we je een e-mail met verschillende videoproductie-opties, prijzen en voorbeelden.
 3. Akkoord: Nadat je akkoord gaat met onze officiële bedrijfsfilmofferte en Algemene Voorwaarden, gaan we verder met de volgende stappen.
 4. Input en Bestanden: We verzamelen input en bestanden voor onze werkopdracht.
 5. Tekstscript: We laten een tekstscript schrijven en verwerken eventuele feedback totdat het script aan je wensen voldoet.
 6. Concept en Beeldscript: Het concept en beeldscript worden in detail uitgewerkt, opnieuw met je feedback in gedachten.
 7. Werkopdracht: We stellen de werkopdracht op met alle bovenstaande input en bestanden.
 8. Team Samenstellen: We stellen een team samen, met keuzes zoals cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream-expert en voice-over, afhankelijk van je behoeften.
 9. Apparatuur Voorbereiden: We bereiden onze apparatuur voor door deze op te laden, te testen, klaar te leggen en in te pakken.
 10. Filmen: We gaan op locatie filmen of in onze filmstudio, gebaseerd op de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag.
 11. Beeldmateriaal Inladen: Na het filmen laden we het beeldmateriaal op onze server en wissen we de geheugenkaarten.
 12. Voormontage: We beginnen met de voormontage van het beeldmateriaal.
 13. Eerste Versie: De eerste versie wordt opgeleverd en geüpload naar ons online feedbackplatform met een link voor je beoordeling.
 14. Feedback Verwerken: We verzamelen feedback op versie 1 en passen deze aan.
 15. Tweede Versie: We leveren een tweede versie op en herhalen dit proces totdat we een definitieve versie bereiken.
 16. Social Media Formaten: We maken en leveren social media-formaten en ondertitelde versies.
 17. Laatste Controle: We voeren een laatste controle uit om ervoor te zorgen dat alles volledig aan je wensen voldoet.

Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Hoe lang moet een succesvolle video zijn en hoe is dat opgebouwd?

De lengte van een succesvolle video hangt sterk af van het doel, het platform en het publiek. Hier zijn enkele richtlijnen voor verschillende soorten video’s:

Algemene Richtlijnen voor Videolengte:

 • Social Media Video’s: 1-2 minuten (kort en boeiend om de aandacht vast te houden)
 • Explainer Video’s: 1-2 minuten (duidelijk en to the point uitleggen van een product of dienst)
 • Promotionele Video’s: 1-3 minuten (voldoende tijd om de boodschap over te brengen zonder te langdradig te worden)
 • Tutorials/How-To Video’s: 5-10 minuten (gedetailleerde instructies geven zonder de kijker te overweldigen)
 • Webinars/Educatieve Video’s: 15-60 minuten (diepgaande informatie voor een betrokken publiek)

Opbouw van een Succesvolle Video:

Hier is een universele structuur die je kunt aanpassen aan de specifieke lengte en doelstellingen van je video:

1. Introductie (5-15 seconden)

 • Doel: Grijp de aandacht van de kijker onmiddellijk.
 • Inhoud:
  • Pakkende Opening: Begin met een opvallend beeld, een prikkelende vraag of een interessante uitspraak.
  • Titelkaart: Voeg een korte titel of tekstoverlay toe die de context van de video instelt.
  • Inleiding: Stel kort het onderwerp en doel van de video voor.

2. Hoofdinhoud (20 seconden – 10 minuten)

 • Doel: Breng de kernboodschap over en houd de kijker geboeid.
 • Inhoud:
  • Segment 1 (20 seconden – 3 minuten): Introduceer het eerste hoofdonderwerp of deel van de inhoud.
  • Segment 2 (20 seconden – 3 minuten): Bespreek het tweede hoofdonderwerp of deel.
  • Segment 3 (20 seconden – 3 minuten): Introduceer het derde hoofdonderwerp of deel, indien van toepassing.
  • Diepgang: Zorg voor een boeiende en informatieve presentatie, eventueel ondersteund door visuele hulpmiddelen zoals grafieken, video’s of afbeeldingen.
  • Overgangen: Gebruik visuele of auditieve overgangen om de verschillende segmenten vloeiend met elkaar te verbinden.

3. Intermezzo’s/Pauzes (10-20 seconden, indien van toepassing)

 • Doel: Geef kijkers korte pauzes om de informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Grafische Overgangen: Korte animaties of tekstoverlays om naar een nieuw segment te schakelen.
  • Korte Reclameboodschappen: Eventuele sponsorboodschappen of advertenties.

4. Publieksinteractie (1-2 minuten, indien van toepassing)

 • Doel: Betrek het publiek en maak de video interactiever.
 • Inhoud:
  • Q&A: Beantwoord vragen van het publiek die vooraf zijn ingezonden of live binnenkomen (voor livestreams of webinars).
  • Reacties: Lees en reageer op opmerkingen van kijkers (geschikt voor social media video’s).

5. Samenvatting en Conclusie (20-60 seconden)

 • Doel: Vat de belangrijkste punten samen en geef afsluitende gedachten.
 • Inhoud:
  • Kernpunten: Korte samenvatting van de belangrijkste besproken onderwerpen.
  • Conclusie: Eindgedachten en eventueel een persoonlijke noot van de presentator.

6. Afsluiting (10-20 seconden)

 • Doel: Sluit de video professioneel af en moedig kijkers aan om actie te ondernemen.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Spoor kijkers aan om de video te liken, delen, volgen of abonneren, en verwijs naar social media en de website.
  • Dankwoord: Bedank de kijkers voor hun tijd.
  • Afsluitende Beelden: Logo, contactinformatie en eventuele credits.

Door deze structuur te volgen, kun je boeiende en informatieve video’s maken die de aandacht van je publiek vasthouden en effectief de belangrijkste boodschappen overbrengen.


Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie productie mogelijkheden voor het maken van een video?

Bij Videobrouwerij zijn we er om je van begin tot eind te begeleiden bij je project. Van het vaststellen van je doelen tot de distributie van de content, en alles daartussenin. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten. Tijdens een eerste bespreking brengen we in kaart wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en postproductiewerkzaamheden. Voor elke fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in die je ondersteunen. Dit betekent dat niet één persoon verantwoordelijk is voor alle taken, maar dat een heel team met jou samenwerkt om je productie te realiseren.

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van ons volledige dienstenaanbod, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, onderwater en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Voorbereiden en uitvoeren van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van je logo
 • 2D- en 3D-animatie-elementen
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

Met deze uitgebreide diensten zorgt Videobrouwerij ervoor dat je project niet alleen professioneel en boeiend is, maar ook effectief je doelgroep bereikt.


Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI (Return on investment) van een zakelijke videoproductie?

De ROI (Return on Investment) van videoproductie kan op verschillende manieren worden gemeten, afhankelijk van de doelen en de context waarin de video wordt gebruikt. Hier zijn enkele factoren die bijdragen aan de ROI van videoproductie:

 1. Verhoogde Conversies en Verkoop: Door het gebruik van overtuigende video’s kunnen potentiële klanten worden aangespoord om een aankoop te doen, wat leidt tot hogere conversieratio’s en meer verkopen.
 2. Verhoogde Merkbekendheid: Video’s kunnen de zichtbaarheid van je merk aanzienlijk vergroten en een breder publiek bereiken dan andere vormen van content.
 3. Verbeterde Betrokkenheid: Video’s zijn zeer aantrekkelijk en kunnen de betrokkenheid op sociale mediaplatforms en websites verhogen, wat resulteert in meer likes, shares en reacties.
 4. Versterking van de Merkreputatie: Professionele en goed geproduceerde video’s versterken de professionele uitstraling van je merk en bouwen vertrouwen op bij je publiek.
 5. SEO-Voordelen: Video’s kunnen bijdragen aan verbeterde zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor je website hoger in de zoekresultaten komt en meer organisch verkeer aantrekt.
 6. Langdurige Beschikbaarheid: Video’s kunnen langdurig beschikbaar blijven en herhaaldelijk waarde bieden, wat de initiële investering rechtvaardigt.
 7. Verhoogde Klantloyaliteit: Regelmatige video-inhoud kan helpen bij het opbouwen van een loyale kijkersbasis, wat de klantloyaliteit verhoogt.
 8. Ondersteuning van de Verkoopcyclus: Video’s kunnen worden gebruikt om twijfels van potentiële klanten weg te nemen en hen door de verkoopcyclus te begeleiden.
 9. Content voor Meerdere Platforms: Video’s kunnen worden gedeeld op verschillende platforms zoals YouTube, Instagram, LinkedIn en je website, waardoor je een breed publiek bereikt.
 10. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Video’s kunnen gemakkelijk worden geschaald om een groter publiek te bereiken zonder de beperkingen van fysieke ruimtes.

Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf een video maken of juist laten maken door Videobrouwerij?

Misschien vraag je je af waarom je niet gewoon zelf snel een video kunt maken. Even een script schrijven, een camera huren, op ‘rec’ drukken, wat knippen en plakken met een gratis videobewerkingsprogramma, en klaar is Kees, toch? Dit lijkt een gedachte te zijn die veel bedrijven hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘filmpje’ te maken. Het gebruik van het woord ‘filmpje’ onthult vaak al een onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede zakelijke video, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaak genoeg ontvangen we enkele dagen na zo’n aankondiging toch een verzoek om een ‘professionele bedrijfsfilm’ te produceren.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ is zeker van toepassing op de productie van zakelijke video’s. Je wilt tenslotte de beste weergave van je organisatie presenteren via een video. Dit draagt bij aan snellere groei, meer erkenning en het realiseren van een effectieve impact. Bespaar jezelf daarom tijd, moeite en budget door het meteen goed aan te pakken met een professionele videoproductie van Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn video effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor videocontent. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content geworden. Elk platform heeft echter zijn eigen unieke benadering van video. Een universele aanpak voor videodistributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

In 8 stappen een succesvolle distributie van je video:

 1. Voorbereiding en Planning: Definieer uw doelgroep, stel een contentplan op en maak een publicatiekalender.
 2. Productie: Maak hoogwaardige opnames en verzamel extra materiaal zoals ‘achter de schermen’ beelden en interviews.
 3. Postproductie: Bewerk de video’s voor verschillende kanalen, voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid de video’s op uw eigen kanalen, website, nieuwsbrief, via partnerschappen, gastblogs en gebruik betaalde promotie indien nodig.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: Maak teasers, hoogtepunten, gif-afbeeldingen en visuals om uw video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en optimalisatie: Houd de prestaties van de video’s bij, maak gebruik van analysetools en voer A/B-tests uit om te optimaliseren.
 7. Feedback en aanpassingen: Verzamel feedback en maak aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: Update de content indien nodig voor hergebruik op een later moment.

Nieuwsgierig wat wij als videoproductiebedrijf voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Video laten maken door Videobrouwerij

Wil je een op maat gemaakte video laten maken? Doeltreffend en binnen je budget? Kies dan voor een video van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Videoproductiebedrijf inhuren
Gepubliceerd op 1 september 2017 en voor het laatst bewerkt op 8 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.