Skip to main content

Video registratie laten maken

Professionele video registraties die indruk maken op je doelgroep.

Wil je een video registratie laten maken? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw evenement op een professionele en gedetailleerde manier kan vastleggen met een hoogwaardige video registratie.

Waarom een video registratie maken?

Video registraties zijn erg nuttig voor het vastleggen en delen van belangrijke evenementen, presentaties of bijeenkomsten op een nauwkeurige en visueel aantrekkelijke manier. Ze behouden de volledige sfeer en inhoud van het evenement, verlengen de impact en creëren blijvende herinneringen.

Verschillende soorten video registraties zijn mogelijk: presentatievideo’s voor het toegankelijk maken van informatie, aftermovies voor dynamische samenvattingen van evenementen, en livestreams voor realtime delen met een wereldwijd publiek en vergroting van betrokkenheid.

Videoregistraties omvatten ook interviews, paneldiscussies, productlanceringen en trainingen. Ze kunnen worden hergebruikt voor marketing, interne communicatie of training, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor organisaties.

Aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij beginnen we altijd met een grondige analyse van jouw evenement en doelen. Samen ontwikkelen we een plan dat ervoor zorgt dat alle belangrijke momenten en details van het evenement worden vastgelegd. Ons ervaren team van regisseurs en cameramannen zorgt voor professionele opnames, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken.

Onze montagespecialisten zorgen ervoor dat de video registratie perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en de sfeer van het evenement. Elk detail, van camerastandpunten tot geluid en belichting, wordt zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat indrukwekkend en professioneel is.

Waarom een video registratie laten maken door Videobrouwerij?

Met meer dan tien jaar ervaring in het registreren van diverse evenementen, is Videobrouwerij de ideale partner om jouw evenement op een professionele manier vast te leggen. Of het nu gaat om conferenties, concerten, bedrijfsbijeenkomsten of andere evenementen, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie te realiseren.

Onze video registraties zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel en doelgericht. Wij bieden een complete service aan, van conceptontwikkeling tot post-productie, waardoor jij je kunt concentreren op het organiseren van jouw evenement. Ons doel is om het productieproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Video registratie kosten en mogelijkheden

Klaar om jouw evenement op een indrukwekkende manier vast te leggen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een professionele videoregistratie. Vraag een offerte aan, plan een afspraak in of download onze prijslijst. Of neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Video registratie laten maken - Videobrouwerij - nieuwsvideo

Specificaties

> Dienst: Video registratie laten maken
> Specialisme: Full service, hulp van A-Z

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: Direct of binnen 2-3 dagen
> Final versie: Direct live of binnen 1-2 weken
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, studio, drone,
interviews, voice-over, logo animatie, ronin,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 400+ video registraties
> Klanten: 350+ (NL + binnen de EU)
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over Video registraties

1. Wat zijn de voordelen van een video registratie?

Het gebruik van een video registratie biedt meerdere voordelen, die zowel de interne als externe communicatie van een organisatie kunnen versterken. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Gedetailleerde Vastlegging van Evenementen: Videoregistraties bieden een uitgebreide en nauwkeurige documentatie van evenementen, presentaties of bijeenkomsten, waardoor je niets mist.
 2. Verhoogde Bereikbaarheid: Door je evenement online te delen, kunnen mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch deelnemen en de inhoud bekijken.
 3. Herbruikbare Content: Opgenomen video’s kunnen later opnieuw worden gebruikt voor marketingdoeleinden, trainingen of interne communicatie.
 4. Verlengde Impact van Evenementen: Videoregistraties maken het mogelijk om de impact van een evenement te verlengen doordat de inhoud later nogmaals kan worden bekeken.
 5. Hogere Betrokkenheid: Video’s trekken meer aandacht en houden kijkers langer betrokken dan andere vormen van content.
 6. Professionele Kwaliteit: Een professionele videoregistratie zorgt voor hoge beeld- en geluidskwaliteit, wat bijdraagt aan een betere kijkervaring.
 7. Bewijs van Activiteiten: Videoregistraties dienen als bewijs van activiteiten en prestaties, wat nuttig kan zijn voor rapportages of juridische doeleinden.
 8. Makkelijk Delen op Sociale Media: Video’s kunnen eenvoudig worden gedeeld op sociale media, wat de zichtbaarheid en het bereik van je evenement vergroot.
 9. Toegankelijkheid: Door ondertiteling en transcripties toe te voegen, maak je je inhoud toegankelijk voor een breder publiek, inclusief mensen met gehoorproblemen.
 10. Inzicht en Analyse: Videoregistraties kunnen worden geanalyseerd om te begrijpen welke delen van het evenement het meest effectief waren, wat kan helpen bij het verbeteren van toekomstige evenementen.

Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Hoeveel kost een video registratie laten maken?

De kosten voor het laten maken van een video registratie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste elementen die de prijs beïnvloeden:

 1. Complexiteit en Lengte van het Evenement: Een eenvoudige, korte registratie kost minder dan een uitgebreide productie met meerdere sprekers en activiteiten die over meerdere dagen plaatsvinden.
 2. Aantal Camera’s en Crewleden: Het aantal camera’s en crewleden dat nodig is voor de registratie kan de kosten verhogen. Meerdere camera’s kunnen zorgen voor verschillende invalshoeken en een dynamischere video, maar vereisen meer personeel en apparatuur.
 3. Productiekwaliteit: Het gebruik van professionele camera’s, verlichting en audioapparatuur kan de kosten verhogen, maar resulteert in een hogere kwaliteit video.
 4. Locatie en Logistiek: Opnames op specifieke of meerdere locaties kunnen extra logistieke kosten met zich meebrengen, zoals reis- en verblijfskosten, vooral als de locatie moeilijk bereikbaar is.
 5. Postproductie: De bewerkingsfase, inclusief montage, kleurcorrectie, geluidssynchronisatie en het toevoegen van grafische elementen, speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke kosten.
 6. Live Streaming Opties: Als je een live stream wilt toevoegen aan de videoregistratie, kunnen er extra kosten ontstaan voor de benodigde apparatuur en internetverbindingen.
 7. Gebruik van Drones of Speciale Apparatuur: Het toevoegen van dronebeelden of andere speciale apparatuur kan een extra investering vereisen, maar verhoogt de visuele aantrekkingskracht van de video.
 8. Audio- en Microfoonopstelling: Een goede geluidskwaliteit is cruciaal voor een succesvolle videoregistratie. Extra kosten kunnen ontstaan voor de installatie en het gebruik van professionele microfoons en geluidsapparatuur.
 9. Grafische Elementen en Titels: Het toevoegen van grafische elementen, titels en ondertitels kan extra kosten met zich meebrengen, maar verbetert de professionele uitstraling van de video.
 10. Distributie en Marketing: Extra kosten kunnen ontstaan als je hulp nodig hebt bij het verspreiden van de video op verschillende kanalen en platforms om een zo groot mogelijk bereik te krijgen.

Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het om een video registratie te maken?

We kunnen een videoregistratie voor je maken binnen 1 tot 3 weken. Onze productieplanning ziet er dan als volgt uit:

Week 1: Voorbespreking, offerte samenstellen, input verzamelen, concept uitwerken en een eerste versie van het tekstscript.

Week 2: Definitieve versie van het script, beeldscript, draaidag en eventuele voice-over opname.

Week 3: Eerste versie, feedback ontvangen via ons online feedbackplatform, tweede versie, feedback, derde versie, feedback en definitieve versie.


Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een video registratie?

In ruim 10 jaar hebben wij onze werkwijze tot in detail geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het maken van een videoregistratie:

 1. Voorbespreking: Via telefoon, video meeting of persoonlijke afspraak.
 2. Voorstel: Per e-mail met meerdere videoproductiekeuzes, prijzen en voorbeelden.
 3. Akkoord: Op officiële videoregistratie offerte en Algemene Voorwaarden.
 4. Input en Bestanden: Verzamelen voor onze werkopdracht.
 5. Tekstscript: Laten schrijven en eventuele feedback daarop verwerken totdat het script naar wens is.
 6. Concept en Beeldscript: Tot in detail uitwerken totdat deze naar wens is.
 7. Werkopdracht: Opstellen met alle bovenstaande input en bestanden.
 8. Team Samenstellen: Keuze uit cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream expert, voice-over.
 9. Apparatuur Voorbereiden: Opladen, testen, klaarleggen en inpakken.
 10. Filmen: Op locatie of in onze filmstudio, op basis van de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag.
 11. Beeldmateriaal Inladen: Op onze server en de geheugenkaartjes wissen.
 12. Voormontage: Van het beeldmateriaal.
 13. Eerste Versie: Opleveren en uploaden in ons online feedbackplatform met een link naar de klant.
 14. Feedback V1: Verzamelen en aanpassen.
 15. Tweede Versie: Opleveren en doorgaan met feedback verwerken totdat we een definitieve versie hebben bereikt.
 16. Social Media Formaten: En ondertitelde versies maken en opleveren.
 17. Laatste Controle: Of alles helemaal naar wens is.

Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Hoe lang moet een succesvolle video registratie zijn en hoe is dat opgebouwd?

De lengte van een succesvolle videoregistratie kan sterk variëren, afhankelijk van het doel, de inhoud, en het publiek. Voor zakelijke evenementen, conferenties, workshops of trainingen is een lengte van 10 tot 60 minuten meestal passend. Hier is een algemene opbouw voor een effectieve videoregistratie:

1. Opening (1-3 minuten)

 • Doel: Introduceer het evenement en zet de toon.
 • Inhoud:
  • Titelkaart: Inclusief naam van het evenement, datum, en locatie.
  • Introductie: Een korte introductie door de organisator of presentator, waarin het doel en de agenda van het evenement worden uitgelegd.
  • Belangrijke Informatie: Eventuele belangrijke mededelingen of huishoudelijke zaken (bijv. veiligheidsinformatie, pauzetijden).

2. Inhoudelijke Presentatie (5-50 minuten)

 • Doel: Breng de kerninhoud over aan de kijker.
 • Inhoud:
  • Hoofdonderwerp(en): Verdeel de presentatie in logische segmenten of hoofdstukken.
  • Visuele Hulpmiddelen: Gebruik dia’s, grafieken, video’s, of andere visuele hulpmiddelen om de inhoud te ondersteunen.
  • Sprekers: Zorg ervoor dat sprekers duidelijk in beeld en goed verstaanbaar zijn.
  • Publieksinteractie: Inclusief Q&A sessies, paneldiscussies, of andere interactieve elementen (indien relevant).

3. Intermezzo’s/Pauzes (1-5 minuten)

 • Doel: Geef kijkers tijd om de informatie te verwerken en houd hun aandacht vast.
 • Inhoud:
  • Overgangen: Korte samenvattingen of overgangen tussen verschillende segmenten.
  • Highlights: Belangrijkste punten of hoogtepunten tot nu toe.

4. Samenvatting/Conclusie (2-5 minuten)

 • Doel: Vat de belangrijkste punten samen en geef afsluitende gedachten.
 • Inhoud:
  • Kernpunten: Samenvatting van de belangrijkste punten die zijn besproken.
  • Call-to-Action: Aanmoedigen van de kijker om verdere actie te ondernemen, zoals het bezoeken van een website, het inschrijven voor nieuwsbrieven, of het deelnemen aan toekomstige evenementen.
  • Dankwoord: Bedank de sprekers, deelnemers en het publiek.

5. Afsluiting (1-3 minuten)

 • Doel: Sluit de videoregistratie professioneel af.
 • Inhoud:
  • Credits: Lijst van sprekers, organisatoren, en andere belangrijke personen.
  • Contactinformatie: Informatie over hoe kijkers contact kunnen opnemen voor meer informatie of vragen.
  • Afsluitende Beelden: Logo’s van sponsoren, partners en organisatoren.

Door deze structuur te volgen, kun je een boeiende en informatieve videoregistratie maken die de aandacht van de kijker vasthoudt en de belangrijkste boodschappen effectief overbrengt.


Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie mogelijkheden voor het maken van een video registratie?

Bij Videobrouwerij staan we klaar om je van begin tot eind te ondersteunen, van het vaststellen van je doelen tot aan de distributie van de content, en alles daartussenin. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een compleet pakket aan diensten. Tijdens een initiële bespreking brengen we in kaart wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en post-productiewerkzaamheden. Voor iedere fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in die je bijstaan. Dit betekent dat er niet slechts één persoon verantwoordelijk is voor diverse taken, maar dat een volledig team in co-creatie met jou werkt aan je productie.

Als je besluit om voor je videoregistratie gebruik te maken van ons volledige dienstenaanbod, dan omvat onze ondersteuning onder meer:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, op het water en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Het afnemen van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van je logo
 • 2D- en 3D-animatie
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

Met deze uitgebreide diensten zorgt Videobrouwerij ervoor dat je videoregistratie niet alleen professioneel en boeiend is, maar ook effectief je doelgroep bereikt.


Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van een video registratie?

De ROI (Return on Investment) van een video registratie kan op verschillende manieren worden gemeten, afhankelijk van de doelen en de context waarin de registratie wordt gebruikt. Hier zijn enkele factoren die bijdragen aan de ROI van een video registratie:

 1. Verhoogde Bereikbaarheid: Een video registratie maakt het mogelijk om evenementen, presentaties of trainingen beschikbaar te stellen aan een breder publiek, inclusief degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn.
 2. Langdurige Beschikbaarheid: Door evenementen vast te leggen, kunnen de opnames herhaaldelijk worden bekeken, waardoor de waarde en impact van het oorspronkelijke evenement wordt verlengd.
 3. Verbeterde Betrokkenheid: Video registraties kunnen interactie en betrokkenheid verhogen doordat ze toegankelijk zijn op verschillende platforms en op elk moment kunnen worden bekeken.
 4. Educatieve Waarde: Registraties van trainingen en workshops kunnen worden gebruikt als opleidingsmateriaal voor huidige en toekomstige medewerkers, wat bijdraagt aan voortdurende educatie en ontwikkeling.
 5. Marketing en Promotie: Hoogwaardige registraties kunnen worden gebruikt als promotiemateriaal om toekomstige evenementen te adverteren en een breder publiek aan te trekken.
 6. Inzicht in Publiek en Interactie: Met analytische tools kun je waardevolle gegevens verzamelen over hoe en wanneer het publiek de video’s bekijkt, wat helpt bij het optimaliseren van toekomstige evenementen en content.
 7. Kostenbesparingen op Lange Termijn: Hoewel de initiële kosten voor een video registratie hoog kunnen zijn, kan het hergebruik van de content in verschillende campagnes en voor diverse doeleinden de kosten op lange termijn verlagen.
 8. Professionele Representatie: Een goed geproduceerde video registratie versterkt de professionele uitstraling van je bedrijf of evenement, wat kan bijdragen aan een betere merkreputatie.
 9. Toegankelijkheid en Inclusiviteit: Door evenementen te registreren, maak je de content toegankelijk voor een diverse groep mensen, inclusief degenen met beperkingen die fysieke aanwezigheid bemoeilijken.
 10. Content voor Sociale Media: Fragmenten van de registratie kunnen worden gedeeld op sociale mediaplatforms om de zichtbaarheid en het bereik van je merk te vergroten.

Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Video registratie zelf maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou je niet zelf snel een video registratie kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en voilà, toch? Dit is een gedachtegang die veel mensen lijken te hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘registratie filmpje’ te produceren. De keuze voor het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede video registratie, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaker dan niet, krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele video registratie’.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop’ is zeker van toepassing op de productie van bedrijfsvideo’s. Je wilt immers de beste versie van je organisatie presenteren door middel van een video registratie. Dit draagt bij aan snellere groei, meer serieus genomen worden en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar jezelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele video registratie van Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn video registratie effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor videoregistraties. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content. Elk platform heeft echter zijn eigen unieke aanpak voor video’s, waardoor een universele videodistributie niet langer effectief is. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

Een succesvolle videoregistratiedistributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: Definieer de doelgroep, stel een contentplan op en maak een publicatiekalender.
 2. Productie: Maak hoogwaardige opnames en verzamel extra materiaal zoals behind the scenes en interviews.
 3. Postproductie: Maak edits voor verschillende kanalen, inclusief ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: Verspreid de content via eigen kanalen, de website, nieuwsbrieven, partnerships, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: Creëer teasers, highlights, GIF’s en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: Volg de prestaties, gebruik analyticstools en doe proeven met AB-tests.
 7. Feedback en aanpassingen: Verzamel feedback en doe aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: Update de content voor hergebruik op een later tijdstip.

Nieuwsgierig wat we voor jouw video registratie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Video registratie laten maken door Videobrouwerij

Wil je een op maat gemaakte video registratie laten maken? Doeltreffend en binnen je budget? Kies dan voor een video registratie van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Video registratie laten maken
Gepubliceerd op 1 september 2017 en voor het laatst bewerkt op 8 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.