Skip to main content

Bedrijfsfilm laten maken

Hoge kwaliteit bedrijfsfilms voor een betaalbare prijs!

Bedrijfsfilm maken

Een bedrijfsfilm laten maken is de manier om uw bedrijfsverhaal over te brengen aan uw doelgroep. Met een succesvolle bedrijfsfilm kunt u stakeholders in slechts enkele minuten informeren, charmeren en motiveren. Een bedrijfsfilm maken is daarom onmisbaar geworden voor elke moderne marketing en communicatie strategie.

Wanneer u een bedrijfsfilm aanbied op uw website, intranet of social media, maakt u niet alleen een positieve indruk, ook komt u gelijk een stuk professioneler over. ”Tijd is geld” wordt ook wel eens gezegd, dus als u binnen enkele seconden tot minuten uw bedrijf, organisatie of merk kunt pitchen, dan heeft u met deze bedrijfsvideo een voorsprong op uw concurrent.

Bedrijfsfilm laten maken

Een algemene bedrijfsfilm laten maken doen de meeste bedrijven vaak maar eens in de 3 tot 5 jaar. Daarna werken er meestal weer nieuwe medewerkers, ziet de huisstijl er anders uit en heeft het bedrijf ontwikkelingen doorgemaakt. Bij Videobrouwerij kunt u ervoor kiezen om uw project en bronbestanden op te slaan, zodat we maanden tot jaren na de draaidag het project kunnen bewerken en/of updaten. Zo is het digitale visite kaartje van uw bedrijf, organisatie of merk altijd up-to-date.

Verder komen klanten vaak met een doel naar ons toe en denken wij vanaf concept t/m publicatie met hen mee. Bedrijfsfilms kunnen namelijk één of meerdere doelstellingen hebben. Zo kunt u een bedrijfsfilm laten maken om uw bedrijfsverhaal te pitchen (verleden, heden en toekomst). U kunt er nieuwe werknemers mee werven of ermee opvallen en daardoor meer producten, diensten of abonnementen verkopen. Wat uw doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende videoproductie voor bedenken. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs een gewenst eindproduct afleveren. Verder zal het project binnen Videobrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Bedrijfsfilm kosten en mogelijkheden

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken door Videobrouwerij? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen en/ of video’s.

Bedrijfsvideo portfolio

Nieuwsgierig naar onze bedrijfsvideo’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Bedrijfsfilm laten maken bedrijfsfilm maken bedrijfsvideo laten maken bedrijfsvideo maken corporate film 1

Specificaties

> Dienst: Bedrijfsfilm maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
kraan, interviews, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 100+ bedrijfsfilms

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Bedrijfsfilm laten maken