Skip to main content

Cameraman inhuren

Video content dat men wil delen!

Cameraman inhuren

Wilt u een professionele cameraman inhuren? Dan kan dat voor van alles en nog wat. Bij Videobrouwerij kunt u een cameraman inhuren voor filmproducties bij u op kantoor, in de natuur, vanuit de lucht, onderwater, vroeg in de ochtend of diep in de nacht. In binnen- en buitenland. Tussen de kantoormedewerkers, rondvliegende paintball kogels, spuitende champagne flessen of luidde speakers en motoren. Als videoproductiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het maken van video content voor bedrijven, organisaties, instellingen en ondernemers. Maar zo nu en dan kunt u ons ook vinden op festivals, sportevenementen of op filmsets. Kortom, u vraagt wij draaien.

Maar voordat wij onze cameraman op pad sturen, zullen wij altijd eerst een briefing uitvragen met daarin het doel van de uiteindelijke video, de gewenste shots, de planning van het programma, de locatie en het contactpersoon, de benodigde apparatuur, de wensen voor een eventuele nabewerking en plaats(en) waar het uiteindelijk gepubliceerd gaat worden. Op basis daarvan zullen wij kijken welke zelf-regisserende cameraman van ons daar het beste bij past, en op de gewenste datum beschikbaar is. Tijdens de opdracht kunt u direct met onze cameraman schakelen voor aanvullende shots of wijzigingen in de planning. Tegen het einde van de draaidag kunnen we de beelden direct bij u inladen of we kunnen er een mooie video van maken incl. logo animatie, titel animaties, achtergrond muziek, voice over, sound effects en eindscherm animatie.

Cameraman inhuren via Videobrouwerij

Een cameraman inhuren via Videobrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talentvolle cameramannen. Ze hebben allemaal meerdere jaren werkervaring, hoge kwaliteit apparatuur, maar nog niet zo veel vaste lasten. Onze cameramannen zijn tussen de 22 – 30 jaar oud, hebben enorm veel energie en beschikken over alle professionaliteit om hoogwaardige beelden te schieten. Daarnaast hebben wij ook een aantal enorm goede video editors en animatie makers in dienst die uw video kunnen monteren en animeren. Dus ook als u van deze beelden een hoogwaardige video wil maken dan kunnen wij u daarmee helpen. Verder zal het project binnen Videobrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Professionele cameraman prijzen en mogelijkheden

Wilt u een cameraman inhuren bij Videobrouwerij en bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer filmdagen of video’s.

Ons portfolio

Bent u benieuwd naar ons camerawerk? Zie hieronder dan enkele video’s uit ons portfolio.

cameraman inhuren professionele cameraman inhuren cameramannen huren cameracrew cameramensen filmcrew

Specificaties

> Dienst: Cameraman inhuren
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Levering beelden: Direct na de draaidag
> Eerste montage: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering video: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
hostess /host, interviews, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ projecten

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Cameraman inhuren