Skip to main content

Cameraman inhuren

Gemiddelde marktprijs: €499,-

Een Cameraman bij Videobrouwerij: €399,-

Cameraman inhuren

Een cameraman inhuren kan voor alles en nog wat. We kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement vastleggen, een interview filmen of uw bruiloft filmen. Videobrouwerij beschikt over een vaste poule van 10 cameramannen en -vrouwen die door heel Nederland wonen. Afhankelijk van de opdracht en de locatie kijken wij welke cameraman of -vrouw daar het meest geschikt voor is. Samen met u stellen we een briefing op van de opdracht die wij vervolgens aan deze cameraman of -vrouw meegeven. Tijdens de opdracht kunt u met hem of haar schakelen voor specifieke shots en dan ontvangt u binnen 1 tot 7 werkdagen (afhankelijk van uw keuze) de eerste versie van de video.

Cameraman inhuren via Videobrouwerij

Een cameraman inhuren via videobrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talenten die slechts enkele jaren hun filmdiploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Onze cameramannen en -vrouwen zijn tussen de 20 – 30 jaar oud en beschikken over alle apparatuur en professionaliteit om hoogwaardige beelden te schieten. Veel van hen kunnen ook onwijs goed monteren, dus als u van deze beelden een video wil maken dan zullen zij ook de gene zijn die de video monteren tot een hoogwaardig eindproduct. In de aanloop, tijdens en na een videoproductie zijn wij van Videobrouwerij de gene die de cameramensen ontzorgen zodat zij zich op het gene kunnen focussen waar hun passie ligt.

Cameraman prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een cameraman inhuren of een filmploeg inhuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld of de prijslijst downloaden.

cameraman inhuren - goedkope cameraman - filmmaker inhuren

Specificaties

  • Product: Cameraman inhuren
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 500+ opdrachten

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier