Skip to main content

AR Animatie laten maken

Breng uw ideeën tot leven met Augmented Reality

Wilt u uw merk op een innovatieve manier presenteren, uw bedrijfswaarden communiceren of uw producten en diensten op een unieke manier promoten? Dan is het laten maken van een AR animatie een uitstekende keuze.

Waarom een AR animatie maken?

Een AR animatie is een krachtig middel om uw boodschap op een visueel aantrekkelijke en interactieve manier over te brengen. Het stelt u in staat om uw missie, visie en waarden te delen, en biedt een unieke kijk op uw bedrijf. Met een professionele AR animatie kunt u de essentie van uw merk en cultuur overbrengen, en een sterke emotionele connectie creëren met uw doelgroep.

Onze werkwijze

Bij Videobrouwerij hanteren we een klantgerichte en creatieve aanpak. We beginnen met een grondige analyse van uw bedrijf en uw doelstellingen. Samen met u ontwikkelen we een op maat gemaakt concept dat uw unieke verhaal vertelt. Onze ervaren animators en technici zorgen voor een professionele productie, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken om uw visie tot leven te brengen.

Onze montagespecialisten zorgen ervoor dat de AR animatie naadloos aansluit bij uw merkidentiteit. Dit betekent dat we oog hebben voor elk detail, van visuele effecten tot geluidsoptimalisatie. Het eindresultaat is een indrukwekkende AR animatie die uw bedrijfsverhaal op een authentieke en inspirerende manier presenteert.

Waarom een AR animatie laten maken door Videobrouwerij?

In de afgelopen 10 jaar hebben wij zo’n 2.500 videoproducties mogen maken voor meer dan 350 bedrijven, overheden, ondernemers en stichtingen. Van bedrijfsvideo’s tot aan aftermovies en van promotiefilms tot aan animatie video’s, wij kunnen u ermee helpen.

Videobrouwerij onderscheidt zich door de combinatie van creativiteit, technische expertise en een klantgerichte benadering. Wij geloven in het creëren van video’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een krachtig verhaal vertellen. Onze jarenlange ervaring in de videoproductie garandeert dat uw AR animatie van de hoogste kwaliteit zal zijn.

Daarnaast bieden we een complete service aan, van conceptontwikkeling tot post-productie. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details; wij regelen alles voor u. Ons doel is om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw boodschap.

Betaalbare AR animatie laten maken door Videobrouwerij

Bent u klaar om uw bedrijfsverhaal op een krachtige manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het maken van een professionele AR animatie. U kunt daarvoor een offerte aanvragen, een meeting inplannen of onze prijslijst downloaden.

Of u kunt contact op nemen met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

AR animatie laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: AR animatie laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Final versie: 1 – 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 Gratis reviews
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleur lampen,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 bedrijfsvideo’s
> Klanten: 350 bedrijven en overheden.
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

FAQ – Veel gestelde vragen over AR animatie

1. Wat zijn de voordelen van AR animatie voor een bedrijf?

AR animatie biedt vele voordelen voor bedrijven van alle soorten en maten. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Verbeterde Klantbetrokkenheid: AR animaties trekken de aandacht en houden klanten langer geïnteresseerd, wat zorgt voor hogere betrokkenheid en klanttevredenheid.
 2. Innovatieve Merkervaring: Door gebruik te maken van AR, geef je je doelgroep een moderne en innovatieve merkervaring, wat je onderscheidt van de concurrentie.
 3. Interactiviteit: Met AR kunnen klanten op een interactieve manier met je producten of diensten omgaan, wat leidt tot een beter begrip en meer verkoop.
 4. SEO Verbetering: AR content kan bijdragen aan de SEO van je website door de gebruikerservaring te verbeteren, wat weer leidt tot hogere rankings.
 5. Beleving en Emotie: AR animaties kunnen emoties oproepen en een verhaal vertellen, wat helpt bij het opbouwen van een emotionele band met je merk.
 6. Krachtige Communicatie: AR maakt complexe informatie inzichtelijk en boeiend door visualisatie, wat zorgt voor effectievere communicatie.
 7. Demonstraties in Real-Time: AR biedt de mogelijkheid om producten of diensten in real-time te demonstreren, wat de overtuigingskracht vergroot.
 8. Cross-Platform Gebruik: AR animaties kunnen worden geïntegreerd op verschillende platforms zoals websites, mobiele apps en social media, wat zorgt voor veelzijdige marketingmogelijkheden.
 9. Viral Potentieel: AR content heeft een hoge kans om gedeeld te worden, wat je merkbekendheid enorm kan vergroten.
 10. Geavanceerde Analytics: AR tools bieden vaak gedetailleerde analytics, zodat je het succes van je campagnes nauwkeurig kunt meten en optimaliseren.

Benieuwd wat we voor jouw AR animatie kunnen doen? Kies één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke soorten AR animaties zijn er?

In de afgelopen 10 jaar zijn er vele vormen van AR animatie ontwikkeld. Hier zijn 10 basistypes die wij bedrijven adviseren:

 1. Productdemonstraties
 2. Instructievideo’s met AR overlay
 3. AR interactieve brochures
 4. Virtuele gidsen en tours
 5. Levende verpakking
 6. AR games en wedstrijden
 7. AR evenementen en beurzen
 8. Trainingssimulaties
 9. AR advertenties
 10. Social media AR filters

Benieuwd wat we voor jouw AR animatie kunnen doen? Kies één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoeveel kost het maken van een AR animatie?

De kosten voor het laten maken van een AR animatie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Enkele kernfactoren zijn:

 1. Complexiteit van het Project: Eenvoudige animaties zijn goedkoper dan geavanceerde AR oplossingen met meerdere lagen en functionaliteiten.
 2. Aantal en Duur van Animaties: Hoe meer animaties en hoe langer ze zijn, des te hogere de kosten kunnen zijn vanwege de benodigde productietijd.
 3. Kwaliteit en Resolutie: HD of 4K kwaliteit zal de kosten verhogen door de behoefte aan geavanceerdere technologie en meer tijd voor rendering.
 4. Ontwikkeling en Onderzoek: Innovatieve en op maat gemaakte AR oplossingen kunnen meer tijd en onderzoek vergen, wat de kosten beïnvloedt.
 5. Licenties en Software: De licentiekosten voor gespecialiseerde AR software en tools kunnen de totale kosten significant verhogen.
 6. Personalisatie en Integratie: Maatwerkoplossingen die specifiek voor je bedrijfsprocessen ontwikkeld moeten worden, vergen vaak meer investeringen.
 7. Content en Asset Creatie: Het creëren van unieke visuele en interactieve elementen beïnvloedt de kosten van de AR animatie.
 8. Ondersteuning en Onderhoud: Additionele kosten kunnen ontstaan voor updates, onderhoud en ondersteuning na de initiële ontwikkeling van de AR animatie.
 9. Multiplatform Functionaliteit: AR oplossingen voor meerdere platforms zoals iOS, Android, en webbrowsers kunnen hogere kosten met zich meebrengen vanwege de aanvullende ontwikkeling en testing.
 10. Marketingdistributie: De kosten voor het verspreiden en promoten van je AR content op verschillende kanalen moeten ook in overweging worden genomen.

Benieuwd wat we voor jouw AR animatie kunnen doen? Kies één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van AR animaties?

In ruim 10 jaar hebben wij onze aanpak voor AR-animaties tot in de puntjes geperfectioneerd. Hier is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze:

 1. Voorbespreking: We starten met een kennismaking, via telefoon, videovergadering of een persoonlijk gesprek.
 2. Voorstel: Daarna ontvang je van ons een e-mail met diverse opties, prijzen en voorbeelden.
 3. Overeenkomst: Na akkoord op onze offerte gaan we aan de slag met de volgende stappen.
 4. Input en Bestanden: We verzamelen alle benodigde input en bestanden voor de werkopdracht.
 5. Script: We laten een script schrijven en verwerken feedback totdat het script perfect aansluit bij jouw wensen.
 6. Concept en Storyboard: Het concept en storyboard worden tot in detail uitgewerkt, met jouw feedback.
 7. Werkopdracht: We stellen de werkopdracht op met alle input en bestanden.
 8. Team Samenstellen: We stellen een gespecialiseerd team samen, zoals animators, designers, en programmeurs.
 9. Apparatuur en Software Voorbereiden: We zorgen dat alle apparatuur en benodigde software klaarstaan en getest zijn.
 10. Productie: We starten met de productie van de AR-animatie, volgens de briefing en eventuele specifieke wensen.
 11. Inladen Bestanden: Na de productie laden we alle bestanden in op onze server en organiseren we deze.
 12. Animatie en Editing: We starten met de animatie en editing, inclusief een voormontage.
 13. Eerste Versie: De eerste versie van de animatie wordt opgeleverd en we sturen een link voor je beoordeling.
 14. Feedback en Herziening: We verwerken feedback tot een tweede, derde en definitieve versie.
 15. Exporteren AR-formaten: We exporteren de animatie in verschillende AR-formaten, klaar voor verschillende platforms.
 16. Laatste Controle: We voeren een laatste controle uit om te garanderen dat alles voldoet aan je verwachtingen.

Nieuwsgierig wat we voor jouw AR-animatie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Wat zijn de kenmerken van een effectieve AR animatie?

Effectieve AR-animaties combineren visuele aantrekkelijkheid met technische precisie. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van een succesvolle AR-animatie:

1. Directe Betrokkenheid (5-10 seconden)

 • Doel: Trek meteen de aandacht van de gebruiker.
 • Inhoud:
  • Aanvallende Introductie: Gebruik indrukwekkende beelden of animaties om direct interesse te wekken.
  • Korte Titel: Voeg een titel of tekstoverlay toe die uitlegt wat de animatie biedt.
  • Kennisgeving: Vertel kort wat de gebruiker kan verwachten.

2. Hoofdinhoud (1-5 minuten)

 • Doel: Benadruk de kern van je boodschap en houd gebruikers geïnteresseerd.
 • Inhoud:
  • Visuele Segmenten (15-30 seconden elk): Introduceer elk belangrijk onderdeel van je AR-animatie stap voor stap.
  • Informatieve Details: Bied diepgang en leg uit waarom de informatie relevant is.
  • Professionele Uitvoering: Gebruik hoogwaardige visuals en grafieken om je boodschap te ondersteunen.
  • Naadloze Overgangen: Zorg voor vloeiende overgangen tussen de verschillende delen van de animatie.

3. Intermezzo’s (5-10 seconden, indien nodig)

 • Doel: Geef korte pauzes voor gebruikers om informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Grafische Overgangen: Gebruik beelden, korte animaties of tekstoverlays om van segment te wisselen.
  • Korte Meldingen: Eventueel sponsor- of promotieberichten.

4. Gebruikersinteractie (1-2 minuten, indien van toepassing)

 • Doel: Maak de ervaring interactief en betrek de gebruiker.
 • Inhoud:
  • Q&A: Beantwoord vragen via een interactieve interface of live tijdens een sessie.
  • Feedback: Moedig gebruikers aan om reacties of suggesties achter te laten.

5. Samenvatting en Afsluiting (20-60 seconden)

 • Doel: Vat de belangrijkste punten samen en geef een duidelijke afsluiting.
 • Inhoud:
  • Belangrijkste Punten: Herhaal kort de essentiële informatie.
  • Conclusie: Laat een laatste indruk achter en geef afsluitende gedachten.

6. Afsluiting (10-20 seconden)

 • Doel: Zorg voor een professionele afloop en stimuleer actie.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Spoor gebruikers aan om de inhoud te delen, te liken, te volgen of je website te bezoeken.
  • Dankwoord: Bedank gebruikers voor hun tijd en aandacht.
  • Contactinformatie: Toon je logo, contactgegevens en eventuele credits.

Door deze structuur aan te houden, creëer je boeiende en effectieve AR-animaties die de aandacht van gebruikers vasthouden en je boodschap helder overbrengen.


Nieuwsgierig wat we voor jouw AR-animatie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie mogelijkheden voor het creëren van AR-animaties?

Bij AR Studio bieden we uitgebreide oplossingen voor het maken van meeslepende AR-animaties. Wij kunnen je helpen van concept tot uitvoering en distributie van je AR-content. Als full-service aanbieder zorgen wij voor een naadloze integratie van je wensen in geavanceerde AR-projecten. Tijdens onze eerste bespreking inventariseren we alle benodigde stappen zoals conceptontwikkeling, projectbeheer en technische realisatie. Elk stadium van het project wordt behandeld door gespecialiseerde professionals, terwijl je altijd één aanspreekpunt hebt voor al je vragen.

Onze diensten op het gebied van AR-animatie omvatten:

 • Conceptontwikkeling en strategie
 • Storyboard en scriptcreatie
 • 3D-modellering en animatie
 • AR-technologie-integratie
 • Programmeertaken en app-ontwikkeling
 • Visuele effecten en compositoren
 • Testen en kwaliteitscontrole
 • Voice-overs en geluidseffecten
 • Aangepaste animaties voor interactie
 • Integratie van AR in bestaande apps
 • Ondersteuning voor verschillende AR-platformen
 • Multitalige AR-ervaringen
 • Distributie via AR-apps
 • Contentaanpassingen voor marketing

Met deze uitgebreide reeks diensten zorgt AR Studio ervoor dat je project zowel innovatief als effectief is in het bereiken van je doelgroep.


Benieuwd wat we voor jouw AR-animatie project kunnen betekenen? Kies een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van AR animaties?

De ROI (Return on Investment) van AR animaties kan op diverse manieren worden gemeten, afhankelijk van de doelstellingen en het gebruik van de AR content. Hier zijn enkele aspecten die bijdragen aan de ROI van AR animaties:

 1. Verbeterde Klantbetrokkenheid: AR animaties bieden een interactieve ervaring die de betrokkenheid van klanten aanzienlijk kan verhogen.
 2. Vergrote Merkbekendheid: Door gebruik te maken van innovatieve AR technologie, kun je opvallen en een groter publiek bereiken.
 3. Hogere Conversieratio’s: Dynamische AR visuals kunnen prospects overtuigen en leiden tot meer aankopen.
 4. Versteviging van Merkidentiteit: Professionele AR animaties versterken je merkidentiteit en bouwen vertrouwen bij je doelgroep.
 5. SEO-Voordelen: AR content kan de zichtbaarheid in zoekmachines verbeteren, wat zorgt voor meer organisch verkeer naar je website.
 6. Grotere Klantloyaliteit: Regelmatige updates met AR animaties kunnen een trouw klantenbestand opbouwen.
 7. Ondersteuning in de Verkoopcyclus: AR animaties kunnen potentiële klanten verder begeleiden in de verkoopcyclus door twijfels weg te nemen.
 8. Waardevolle Data en Inzichten: Analytics tools bieden inzicht in hoe gebruikers interactie hebben met je AR animaties, wat de optimalisatie van je marketing helpt.
 9. Flexibiliteit en Bereik: AR animaties kunnen op diverse platformen worden ingezet, waardoor je een breed publiek kunt bereiken.
 10. Blijvende Waarde: Goed geproduceerde AR animaties kunnen langdurig waarde bieden en de initiële investering rechtvaardigen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw AR animaties? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf AR animaties maken of laten maken?

Misschien denk je dat je zelf AR animaties kunt maken. Gewoon een script, een AR-tool en wat creativiteit, toch? Veel bedrijven hebben deze gedachte.

We horen vaak van bedrijven dat ze willen proberen zelf AR animaties te maken. Het woord ‘proberen’ verraadt vaak al het gebrek aan voorbereiding. Wie zich bewust is van de tijd, kennis en budget die nodig zijn voor kwalitatieve AR animaties, zal niet snel zelf aan de slag gaan. Regelmatig ontvangen we kort na zo’n uitspraak toch een verzoek om te helpen bij professionele AR animaties.

Het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ gaat zeker op voor de productie van AR content. Je wilt jouw merk op de best mogelijke manier presenteren. Dit draagt bij aan snellere groei en meer erkenning. Bespaar jezelf tijd, moeite en geld door het direct goed aan te pakken met professionele AR animaties van Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat we voor jouw AR animaties kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik AR animaties effectief verspreiden en promoten?

Enkele jaren geleden was AR technologie nog in de kinderschoenen. Tegenwoordig is het een krachtige tool voor content marketing. Elk platform heeft echter zijn eigen benadering van AR content. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke aanpak ontwikkeld.

In 8 stappen een succesvolle distributie van je AR animaties:

 1. Doelgroepbepaling en Planning: Bepaal je doelgroep, stel een contentplan op en maak een publicatiekalender.
 2. Productie: Zorg voor hoogwaardige opnames en aanvullend materiaal zoals ‘making-of’ beelden.
 3. Postproductie: Bewerk de animaties voor verschillende kanalen, voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Verspreiding: Verspreid de animaties op je eigen kanalen, nieuwsbrief, via partnerschappen, gastblogs en gebruik betaalde promotie indien nodig.
 5. Sociale Media Synergie: Maak teaser video’s, hoogtepunten en visuals om je AR animatie te promoten op sociale media.
 6. Analyse en Optimalisatie: Houd de prestaties bij, gebruik analysetools en voer A/B-tests uit om te optimaliseren.
 7. Feedback en Aanpassingen: Verzamel feedback en maak aanpassingen voor toekomstige content.
 8. Update en Hergebruik: Update de content indien nodig en hergebruik op een later moment.

Nieuwsgierig wat we voor jouw AR animaties kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

AR animatie laten maken door Videobrouwerij

Ben je op zoek naar op maat gemaakte AR animaties? Krachtig en binnen jouw financiële mogelijkheden? Videobrouwerij is jouw ideale partner voor AR animatie. Neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00 of klik op één van de onderstaande buttons.

Home » Diensten » AR animatie laten maken
Gepubliceerd op 9 juli 2024 en voor het laatst bewerkt op 11 juli 2024.
Close Menu

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.