Skip to main content

Infomercial laten maken

Bereik uw doelgroep effectief met informatieve content

Wilt u uw merk versterken, uw bedrijfswaarden delen of uw producten en diensten promoten? Dan is het maken van een infomercial een uitstekende keuze.

Waarom een infomercial maken?

Een infomercial is een krachtig communicatiemiddel waarmee u uw bedrijfsboodschap op een aantrekkelijke en informatieve manier kunt overbrengen. Hiermee kunt u uw missie, visie en waarden delen en een kijkje achter de schermen van uw bedrijf bieden. Met een professionele infomercial kunt u de essentie van uw merk en cultuur overbrengen en een sterke emotionele band creëren met uw doelgroep.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij hanteren we een klantgerichte en creatieve aanpak. We starten met een grondige analyse van uw bedrijf en uw doelstellingen. Samen met u ontwikkelen we een op maat gemaakt concept dat uw unieke verhaal vertelt. Onze ervaren regisseurs en cameramensen zorgen voor een professionele productie, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken om uw visie tot leven te brengen.

Onze montagespecialisten zorgen ervoor dat de infomercial naadloos aansluit bij uw merkidentiteit. Dit betekent dat we oog hebben voor elk detail, van visuele effecten tot geluidsoptimalisatie. Het eindresultaat is een indrukwekkende infomercial die uw bedrijfsverhaal op een authentieke en inspirerende manier presenteert.

Waarom een infomercial laten maken door Videobrouwerij?

In de afgelopen 10 jaar hebben wij meer dan 2.500 videoproducties gerealiseerd voor meer dan 350 bedrijven, overheden, ondernemers en stichtingen. Van bedrijfsvideo’s tot aftermovies en van promotievideo’s tot animaties, wij kunnen u helpen.

Videobrouwerij onderscheidt zich door de combinatie van creativiteit, technische expertise en een klantgerichte benadering. Wij geloven in het creëren van video’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een krachtig verhaal vertellen. Onze jarenlange ervaring in de videoproductie garandeert dat uw infomercial van de hoogste kwaliteit zal zijn.

Daarnaast bieden we een complete service aan, van conceptontwikkeling tot post-productie. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details; wij regelen alles voor u. Ons doel is om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw boodschap.

Betaalbare infomercial laten maken door Videobrouwerij

Bent u klaar om uw bedrijfsverhaal op een krachtige manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het maken van een professionele infomercial. U kunt daarvoor een offerte aanvragen, een meeting inplannen of onze prijslijst downloaden.

Of u kunt contact opnemen met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Product video laten maken productvideo laten maken dienstvideo dienstenvideo maken producten video's 2 content distributie

Specificaties

> Dienst: Infomercial laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Final versie: 1 – 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 Gratis reviews
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleur lampen,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 infomercials
> Klanten: 350 bedrijven en overheden.
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde Infomercial vragen (FAQ’s)

1. Wat zijn de voordelen van een infomercial?

Een infomercial biedt tal van voordelen voor bedrijven die hun producten of diensten willen promoten. Hieronder staan enkele belangrijke voordelen:

 1. Duidelijke boodschap: Infomercials stellen bedrijven in staat om hun boodschap helder en aantrekkelijk over te brengen, waardoor complexe informatie eenvoudig te begrijpen is.
 2. Merkbekendheid: Door unieke en creatieve inhoud te gebruiken, kan een infomercial helpen bij het onderscheiden van uw merk en het vergroten van de merkbekendheid.
 3. Emotionele impact: Video’s kunnen emoties en persoonlijkheid overbrengen, waardoor een sterke verbinding met de doelgroep wordt opgebouwd.
 4. Hogere betrokkenheid: Visuele content zoals infomercials trekken vaak meer aandacht en genereren meer betrokkenheid dan tekst of afbeeldingen alleen.
 5. SEO voordelen: Goed geoptimaliseerde infomercials kunnen de zoekmachine rankings verbeteren en zorgen voor langere bezoekersduur op uw site, wat positief is voor zoekmachines zoals Google.
 6. Breed inzetbaar: Infomercials kunnen op verschillende platforms en in verschillende formaten gebruikt worden, zoals websites, sociale media, presentaties en evenementen.
 7. Meer conversies: Een boeiende en overtuigende infomercial kan kijkers aansporen tot actie, zoals het kopen van een product of het aanvragen van een dienst.
 8. Effectieve training: Infomercials kunnen ook intern worden gebruikt voor het trainen van medewerkers of het uitleggen van nieuwe processen.
 9. Lange termijn waarde: Een kwalitatief hoogwaardige infomercial blijft jarenlang relevant, wat het een kosteneffectieve investering maakt voor lange termijn marketingdoeleinden.
 10. Meetbare resultaten: Met moderne technologieën kunt u gedetailleerde analyses verkrijgen van hoe uw infomercial presteert, waardoor u inzicht krijgt in kijkersgedrag en voorkeuren.

2. Wat kost het om een infomercial te laten maken?

De kosten voor het maken van een infomercial variëren afhankelijk van uw specifieke wensen en budget.

Wilt u meer informatie over onze tarieven, een persoonlijke offerte ontvangen of een afspraak maken voor een gesprek? Ontdek meer via de volgende opties:

Infomercial offerte aanvragen
Infomercial prijslijst downloaden
Infomercial meeting inplannen

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het om een infomercial te maken?

Een infomercial kan binnen 1 – 3 weken worden gerealiseerd.

Onze productieplanning ziet er als volgt uit:

 • Week 1: voorbespreking, offerte samenstellen, input verzamelen, concept uitwerken en een eerste versie van het tekst script.
 • Week 2: final versie van het script, beeldscript, draaidag en eventuele voice-over opname
 • Week 3: 1e versie, feedback ontvangen via ons online feedback platform, 2e versie, feedback, 3e versie, feedback en final versie.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een infomercial?

In meer dan 10 jaar hebben wij onze werkwijze geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van ons proces voor het maken van een infomercial:

 1. Voorbespreking via telefoon, video meeting of persoonlijke afspraak
 2. Voorstel per e-mail met meerdere videoproductie keuzes, prijzen en voorbeelden
 3. Akkoord op officiële infomercial offerte en Algemene Voorwaarden
 4. Input en bestanden verzamelen voor onze Werkopdracht
 5. Tekst script laten schijven en eventuele feedback daarop verwerken tot deze naar wens is
 6. Concept en beeldscript tot in detail uitwerken tot deze naar wens is
 7. Werkopdracht opstellen met alle bovenstaande input en bestanden
 8. Team samenstellen (keuze uit: cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream expert, voice-over)
 9. Apparatuur opladen, testen, klaarleggen en inpakken
 10. Filmen op locatie (of in onze filmstudio) op basis van de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag
 11. Beeldmateriaal inladen op onze server en de geheugenkaartjes wissen
 12. Voormontage van het beeldmateriaal
 13. Opleveren eerste versie en uploaden in ons online feedback platform met een linkje naar de klant
 14. Feedback V1 verzamelen en aanpassen
 15. Tweede versie opleveren enzovoort tot we een final versie hebben bereikt
 16. Social media formaten en ondertitelde versies maken en opleveren
 17. Controle of alles helemaal naar wens is

5. Hoe lang moet een effectieve infomercial zijn en hoe is dat opgebouwd?

De ideale lengte voor een infomercial hangt af van verschillende factoren zoals de doelstelling, doelgroep en kernboodschap. Echter, op basis van onze ervaring, duren 90% van onze infomercials tussen de 1 en 3 minuten.

Bij het structuren van een effectieve infomercial, combineren we het Golden Circle-model van Simon Sinek met het AIDA-model van Elmo Lewis. Het Golden Circle-model adviseert om elk verhaal te beginnen met het ‘Waarom’, gevolgd door ‘Hoe’ en ‘Wat’. Het AIDA-model helpt ons om nauw aan te sluiten bij de fase waarin de kijker zich bevindt binnen het aankoopproces.

Structuur van een effectieve infomercial
Voor een effectieve infomercial beginnen we met de vraag: ‘Waarom is deze video relevant voor de kijker?’ Zodra de interesse is gewekt, presenteren we een oplossing met praktijkvoorbeelden. Vervolgens bouwen we verlangen op door de unique selling points (USP’s) te benadrukken. Tot slot is het tijd voor de call-to-action.

Voorbeeld
Een professioneel script van ongeveer 300 woorden komt neer op zo’n 2 minuten of 120 seconden video. De opbouw van deze 120 seconden zou

dan als volgt zijn:

 • 0-20 sec = WAAROM? ‘Waarom is deze video interessant voor de kijker?’ (Aandacht)
 • 20-60 sec = HOE? ‘Hoe kan de kijker geholpen worden?’ (Interesse)
 • 60-90 sec = HOE? ‘Hoe kan de kijker nog meer ondersteund worden?’ (Verlangen)
 • 90-120 sec = WAT? ‘Wie bent u, wat kunt u betekenen voor de kijker en hoe kunnen zij in contact komen met u?’ (Actie)
Videomarketing video strategie storytelling Videobrouwerij colden circle 2024 bedrijfsvideo maken

6. Wat zijn al jullie mogelijkheden voor het maken van een infomercial?

Bij Videobrouwerij ondersteunen we u van begin tot eind, van het vaststellen van uw doelen tot aan de distributie van de content. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een compleet pakket aan diensten. Tijdens een initiële bespreking brengen we in kaart wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en post-productie. Voor elke fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in die u bijstaan. Dit betekent dat er niet slechts één persoon verantwoordelijk is voor diverse taken, maar dat een volledig team in co-creatie met u werkt aan uw productie.

Onze diensten omvatten onder meer:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, op het water en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Het afnemen van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van uw logo
 • 2D en 3D animatie
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

8. Wat is de Return on investment (ROI) van een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo levert een zeer hoge ROI op als alles vanaf doelstelling tot aan distributie klopt. Bij Videobrouwerij stellen wij voor elke aanvraag een dream-team samen van experts op elk onderdeel. Uiteraard met één vast aanspreekpunt. Op deze manier garanderen wij dat elke productie fase van uw bedrijfsvideo met de hoogste kwaliteit wordt voltooid.

De ROI van een bedrijfsvideo
Bij Videobrouwerij variëren de kosten voor een bedrijfsvideo gemiddeld tussen de €1.200 en €4.000. Als u van plan bent om uw bedrijfsvideo over een periode van drie jaar in te zetten, dan komt dit neer op een maandelijkse investering van tussen de €30 en €100. De impact van uw bedrijfsvideo op marketing en sales over deze periode is aanzienlijk groter. Zet dit eens af tegen alternatieven zoals beursstands of advertenties in vakbladen, die vaak veel duurder zijn en een kortere impactduur hebben.

Vooral in de B2B-sector is de ROI van videoproducties aanzienlijk. Gezien de vaak hoge orderwaarden in B2B, kan de investering in een bedrijfsvideo snel worden terugverdiend. In sommige sectoren kan het aantrekken van slechts één nieuwe klant al voldoende zijn om de kosten van de video te dekken.

9. Bedrijfsvideo zelf maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou u niet zelf snel een bedrijfsvideo kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en voilà, toch? Dit is een gedachtegang die veel mensen lijken te hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘bedrijfsfilmpje‘ te produceren. De keuze voor het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede bedrijfsvideo, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaker dan niet, krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele bedrijfsvideo‘.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van bedrijfsvideo’s. U wilt immers de beste versie van uw organisatie presenteren door middel van een bedrijfsvideo. Dit draagt bij aan snellere groei, meer serieus genomen worden en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele bedrijfsvideo van Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn bedrijfsvideo effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor bedrijfsvideo’s. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content. Echter heeft elk platform zijn eigen unieke video aanpak. Een universele video distributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

Een succesvolle bedrijfsvideo distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: doelgroep definiëren, content plan, publicatiekalender.
 2. Productie: hoogwaardige opnames, extra materiaal zoals behind the scenes en interviews
 3. Postproductie: edits voor verschillende kanalen, met ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: op eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerships, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: creëer teasers, highlights, gifjes en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: volg de prestaties, gebruik analytics tools en doe proeven met AB tests.
 7. Feedback en aanpassingen: verzamel feedback en doe aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: update de content voor hergebruik op een later tijdstip.

Infomercial laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte Infomercial laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een Infomercial van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Infomercial laten maken