Skip to main content

Promotiefilm laten maken

Professionele promotiefilms die indruk maken op je publiek

Wil je een promotiefilm laten maken? Ontdek hoe een promotiefilm van Videobrouwerij jouw boodschap helder en overtuigend kan overbrengen en jouw doelgroep kan enthousiasmeren.

Waarom een promotiefilm maken?

Een promotiefilm is een effectief middel om jouw doelgroep te bereiken en jouw boodschap helder en overtuigend over te brengen. Het stelt je in staat om de unieke aspecten van jouw producten of diensten te benadrukken, en kan helpen om merkbekendheid te vergroten en verkoop te stimuleren. Met een goed gemaakte promotiefilm kun je jouw publiek inspireren en activeren.

Onze werkwijze voor het maken van een promotiefilm

Bij Videobrouwerij beginnen we met een grondige analyse van jouw doelen en doelgroep. Samen met jou ontwikkelen we een creatief concept dat jouw boodschap effectief overbrengt. Ons team van ervaren regisseurs en cameramannen zorgt voor een professionele videoproductie, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken om jouw promotiefilm tot leven te brengen.

Onze montagespecialisten zorgen ervoor dat de promotiefilm perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. We letten op elk detail, van visuele effecten tot muziekkeuze, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat indrukwekkend en professioneel is.

Waarom een promotiefilm laten maken door Videobrouwerij?

Met ruim 10 jaar ervaring in het produceren van promotiefilms voor diverse bedrijven, overheden en organisaties, zijn wij de ideale partner om jouw promotie boodschap op een krachtige manier over te brengen. Of het nu gaat om productlanceringen, bedrijfsintroducties of marketingcampagnes, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie te realiseren.

Videobrouwerij combineert creativiteit, technische expertise en een klantgerichte aanpak. Wij maken promotiefilms die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een sterk verhaal vertellen. Onze uitgebreide ervaring in videoproductie garandeert dat jouw promotiefilm van de hoogste kwaliteit zal zijn.

Wij bieden een complete service aan, van conceptontwikkeling tot post-productie. Dit betekent dat wij alle technische aspecten voor jou regelen, zodat jij je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is. Ons doel is om het productieproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Betaalbare promotiefilm laten maken door Videobrouwerij

Ben je klaar om jouw boodschap op een krachtige manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met het maken van een professionele promotiefilm. Je kunt daarvoor een offerte aanvragen, een meeting inplannen of onze prijslijst downloaden.

Of je kunt contact opnemen met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Promotiefilm laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Promotiefilm laten maken
> Specialisme: Full-service van A tot Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: interviews, voice-over,
drone, product animatielogo animatie,

ondertiteling, social media exports & meer!
> Producties: 2.500 videoproducties

> Klanten: 350 bedrijven en overheden
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

FAQ – Veelgestelde vragen over promotiefilms

1. Wat zijn de voordelen van een promotiefilm?

Het laten maken van een promotiefilm biedt tal van voordelen voor bedrijven en organisaties. Hieronder staan tien voordelen:

 1. Verhoogde zichtbaarheid en bereik: Een goed gemaakte promotiefilm kan een breed publiek bereiken via verschillende kanalen zoals sociale media, websites en evenementen, waardoor de zichtbaarheid van je merk of product aanzienlijk toeneemt.
 2. Betere betrokkenheid: Video’s trekken meer aandacht en houden de kijkers langer geïnteresseerd in vergelijking met tekst of afbeeldingen. Dit leidt tot een hogere betrokkenheid van je doelgroep.
 3. Verbeterde merkherkenning: Een promotiefilm helpt bij het versterken van de merkidentiteit door visuele en auditieve elementen die memorabel zijn voor het publiek.
 4. Verhoogde conversieratio’s: Video’s kunnen potentiële klanten overtuigen om actie te ondernemen, zoals het kopen van een product of het inschrijven voor een dienst, wat leidt tot hogere conversieratio’s.
 5. Duidelijke communicatie: Een promotiefilm kan complexe informatie op een duidelijke en beknopte manier overbrengen, waardoor het gemakkelijker is voor je publiek om de boodschap te begrijpen.
 6. SEO-voordelen: Video’s kunnen de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van je website verbeteren, omdat zoekmachines zoals Google video’s hoog waarderen, wat kan leiden tot een betere vindbaarheid online.
 7. Hogere delingswaarde: Promotiefilms worden vaker gedeeld op sociale media dan andere vormen van content, wat kan leiden tot een grotere organische groei van je bereik.
 8. Emotionele connectie: Video’s kunnen een sterke emotionele connectie met je publiek opbouwen, waardoor ze zich meer verbonden voelen met je merk.
 9. Verschillende platformmogelijkheden: Een promotiefilm kan worden aangepast en gebruikt op verschillende platformen, zoals YouTube, Instagram, Facebook en je eigen website, waardoor je een consistente boodschap kunt verspreiden.
 10. Kostenbesparing op lange termijn: Hoewel de initiële investering in een promotiefilm hoog kan zijn, kan het op de lange termijn kostenbesparend zijn doordat het meerdere malen gebruikt kan worden in verschillende marketingcampagnes.

Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

2. Hoeveel kost een promotiefilm laten maken?

De kosten voor een promotiefilm laten maken variëren sterk en zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 1. Complexiteit van het concept: Een eenvoudig script en concept zullen minder kosten in vergelijking met een complex verhaal met meerdere scènes en locaties.
 2. Duur van de film: Korte video’s kosten over het algemeen minder dan langere, omdat ze minder tijd en middelen vereisen om te produceren.
 3. Productiekwaliteit: De keuze van apparatuur, zoals high-end camera’s en geluidsapparatuur, en de ervaring van de crew kunnen de kosten beïnvloeden. Hogere kwaliteit vereist doorgaans een grotere investering.
 4. Locaties: Het filmen op meerdere locaties, vooral als deze moeilijk bereikbaar zijn of speciale toestemmingen vereisen, kan de kosten verhogen.
 5. Acteurs en personeel: Het inhuren van professionele acteurs en een ervaren crew (regisseur, producent, editors, etc.) kan de kosten aanzienlijk verhogen.
 6. Speciale effecten en animaties: Het toevoegen van visuele effecten, animaties of grafische elementen kan de productiekosten verhogen vanwege de benodigde gespecialiseerde kennis en software.
 7. Postproductie: De tijd en middelen die nodig zijn voor de montage, kleurcorrectie, geluidsbewerking en het toevoegen van muziek kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van het project.
 8. Licentiekosten: Als er auteursrechtelijk beschermde muziek, beelden of andere media worden gebruikt, kunnen licentiekosten van toepassing zijn.
 9. Tijdlijn: Een kortere productietijd kan hogere kosten met zich meebrengen omdat het productiebedrijf mogelijk extra middelen moet inzetten om de deadline te halen.
 10. Reizen en logistiek: Kosten voor vervoer, accommodatie en maaltijden voor de crew en acteurs kunnen de totale kosten beïnvloeden, vooral als er op meerdere locaties of in het buitenland wordt gefilmd.

Deze factoren samen bepalen de uiteindelijke kosten van het laten maken van een promotiefilm. Het is belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben van je specifieke behoeften en het beschikbare budget voordat je een videoproductiebedrijf benaderd.


Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het om een promotiefilm te maken?

Onze tijdlijn voor het maken van een promotiefilm varieert doorgaans van 1 tot 3 weken, afhankelijk van uw specifieke behoeften en planning. Hier is een overzicht van ons gebruikelijke productieschema:

 • Week 1: In deze week houden we een initiële bespreking, stellen we een offerte op, verzamelen we input, werken we aan het concept en creëren we een eerste versie van het script.
 • Week 2: De tweede week omvat het finaliseren van het script, het opstellen van een beeldscript, de draaidag en eventuele opname van een voice-overs.
 • Week 3: In de derde week voltooien we de eerste versie van de promotiefilm, waarop je feedback kunt geven via ons online feedbackplatform. Vervolgens werken we aan de tweede versie, ontvangen we opnieuw feedback, werken aan de derde versie met feedback, en uiteindelijk leveren we de definitieve versie van de promotiefilm.

Let op dat deze tijdslijn flexibel is en kan variëren op basis van de complexiteit en omvang van het project, evenals uw specifieke eisen. Wij streven er echter naar om de productie van uw promotiefilm zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen.


Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een promotiefilm?

In ruim 10 jaar hebben we onze productiemethode tot in de puntjes geperfectioneerd. Hier volgt een gedetailleerd overzicht van ons proces voor het laten maken van een promotiefilm:

 1. Inleidend gesprek via telefoon, videovergadering of persoonlijke ontmoeting.
 2. Verzending van ons voorstel met meerdere videoproductie-opties, prijzen en voorbeelden.
 3. Goedkeuring van de officiële offerte en acceptatie van de Algemene Voorwaarden.
 4. Verzamelen van input en benodigde bestanden voor onze Werkopdracht.
 5. Schrijven van het scripts en verwerken van eventuele feedback totdat het naar tevredenheid is.
 6. Uitgebreide uitwerking van het concept en beeldscript tot ze volledig voldoen aan jouw wensen.
 7. Opstellen van de Werkopdracht met alle bovengenoemde input en bestanden.
 8. Samenstellen van het team (opties zijn onder andere: cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream expert, voice-over).
 9. Opladen, testen, klaarzetten en inpakken van de benodigde filmapparatuur.
 10. Filmen op locatie (of in onze filmstudio) volgens de briefing en eventuele extra verzoeken op de opnamedag.
 11. Inladen van het beeldmateriaal op onze server en wissen van de geheugenkaarten.
 12. Beeldselectie en voormontage van het beeldmateriaal.
 13. Opleveren van de eerste versie en deze uploaden in ons online feedbackplatform met een link voor de klant.
 14. Verzamelen van feedback voor versie 1 en aanpassingen doorvoeren.
 15. Opleveren van de tweede versie en herhalen van dit proces totdat we de definitieve versie bereiken.
 16. Creatie van social media-formaten en ondertitelde versies, en deze opleveren.
 17. Een grondige controle om te verzekeren dat alles volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

5. Hoe lang moet een succesvolle promotiefilm zijn en hoe is dat opgebouwd?

Een succesvolle promotiefilm heeft meestal een lengte van 1 tot 3 minuten. Deze tijdspanne is doorgaans voldoende om de boodschap effectief over te brengen zonder de aandacht van de kijker te verliezen. De opbouw van een promotiefilm kan variëren afhankelijk van de doelstellingen en het publiek, maar een effectieve structuur bestaat meestal uit de volgende onderdelen:

 1. Opening (0-10 seconden):
  • Doel: Direct de aandacht van de kijker trekken.
  • Inhoud: Gebruik een pakkende visuele of auditieve hook, zoals een opvallende afbeelding, een intrigerende vraag, of een krachtige uitspraak.
 2. Introductie (10-30 seconden):
  • Doel: Het onderwerp of probleem presenteren en de kijker betrekken.
  • Inhoud: Introduceer het product, de dienst, of de boodschap. Geef een kort overzicht van wat de kijker kan verwachten.
 3. Probleemstelling (30-60 seconden):
  • Doel: Een probleem of behoefte identificeren waarmee de doelgroep zich kan identificeren.
  • Inhoud: Beschrijf de uitdagingen of pijnpunten die je doelgroep ervaart. Zorg ervoor dat dit relevant en herkenbaar is voor hen.
 4. Oplossing (60-90 seconden):
  • Doel: De oplossing presenteren die jouw product of dienst biedt.
  • Inhoud: Leg uit hoe jouw product of dienst het probleem oplost. Gebruik visuele voorbeelden, klantgetuigenissen, of demonstraties om dit te illustreren.
 5. Voordelen en USP’s (90-120 seconden):
  • Doel: De unieke voordelen en verkoopargumenten (USP’s) van je oplossing benadrukken.
  • Inhoud: Benadruk wat jouw oplossing onderscheidt van de concurrentie. Vermeld specifieke voordelen en successen die je product of dienst heeft opgeleverd.
 6. Call to Action (120-180 seconden):
  • Doel: De kijker aansporen tot actie.
  • Inhoud: Eindig met een duidelijke en beknopte call to action (CTA), zoals het bezoeken van een website, het inschrijven voor een nieuwsbrief, het kopen van een product, of het aanvragen van meer informatie.

Door deze structuur te volgen, kun je een promotiefilm creëren die niet alleen boeiend is, maar ook effectief de gewenste boodschap overbrengt en actie stimuleert.


Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie mogelijkheden voor het maken van een promotiefilm?

Bij Videobrouwerij zijn we er om je te ondersteunen gedurende het gehele videoproductie proces. Van het vaststellen van je doelen tot aan het verspreiden van jouw videocontent, en alles daartussenin. Als een full-service videoproductiebedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan. Tijdens ons eerste gesprek brengen we jouw behoeften in kaart met betrekking tot conceptontwikkeling, redactie, productie en post-productie werkzaamheden. Voor elke fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in op dat gebied, uiteraard wel met één vast aanspreekpunt.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van ons volledige dienstenaanbod, dan kunnen we je helpen met de volgende diensten:

 • Strategische planning en conceptontwikkeling
 • Redactionele werkzaamheden en projectmanagement
 • Opnames op locatie, onderwater en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiewerk
 • Interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage met muziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van je logo
 • 2D en 3D animatie toevoegingen
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Livestreaming
 • Contentdistributie

Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de Return on investment (ROI) van een promotiefilm?

De Return on Investment (ROI) van een zakelijke videoproductie kan aanzienlijk zijn, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele belangrijke punten die bijdragen aan de ROI:

 1. Verhoogde merkbekendheid: Een goed gemaakte promotiefilm kan de zichtbaarheid en herkenbaarheid van een merk aanzienlijk vergroten, wat op lange termijn kan leiden tot meer klanten en hogere omzet.
 2. Hogere betrokkenheid: Video’s trekken vaak meer aandacht dan andere vormen van content, wat leidt tot een hogere betrokkenheid van het publiek. Dit kan zich vertalen in meer interacties, zoals likes, shares, en comments, wat de merkloyaliteit versterkt.
 3. Verbeterde conversieratio’s: Promotiefilms kunnen potentiële klanten overtuigen om actie te ondernemen, zoals het kopen van een product, inschrijven voor een nieuwsbrief, of contact opnemen voor meer informatie. Dit leidt tot een directe toename in verkoop of leads.
 4. Betere SEO-prestaties: Video’s kunnen de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van een website verbeteren, waardoor de website hoger scoort in zoekresultaten en meer organisch verkeer aantrekt.
 5. Kostenbesparing op lange termijn: Hoewel de initiële investering in een promotiefilm hoog kan zijn, kan deze meerdere malen en op verschillende platforms worden gebruikt, wat de kosten per weergave verlaagt en op lange termijn kosteneffectief is.
 6. Sterkere emotionele connectie: Een promotiefilm kan een sterke emotionele band met het publiek creëren, wat kan leiden tot langdurige klantrelaties en een hoger herhalingsaankooppercentage.
 7. Duidelijke communicatie: Video’s kunnen complexe informatie op een duidelijke en beknopte manier overbrengen, waardoor het begrip en de acceptatie van een product of dienst verbeteren.
 8. Verhoogde delingswaarde: Promotiefilms worden vaak gedeeld op sociale media, wat leidt tot een groter organisch bereik en potentiële virale verspreiding.
 9. Versterking van merkloyaliteit: Door consistente en boeiende videocommunicatie kan de loyaliteit van bestaande klanten worden versterkt, wat kan leiden tot herhaalaankopen en aanbevelingen.
 10. Concurrentievoordeel: Een professionele promotiefilm kan een bedrijf onderscheiden van zijn concurrenten, wat kan leiden tot een sterkere marktpositie en hogere klantwaardering.

Deze factoren samen bepalen de ROI van een promotiefilm, waarbij de uiteindelijke impact afhangt van hoe effectief de film de doelgroep bereikt en aanspreekt.


Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

9. Promotiefilm zelf maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou je niet overwegen om zelf snel een promotiefilm te produceren? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat bewerken met een gratis videobewerkingsprogramma en klaar, toch? Dit lijkt een gedachte die veel mensen koesteren.

We krijgen vaak te horen dat bedrijven van plan zijn om eerst zelf een ‘promotiefilmpje‘ te maken. Het gebruik van het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Voor wie zich bewust is van de benodigde tijd, kennis, ervaring en budget voor een hoogwaardige promotiefilm, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaker dan niet, ontvangen we enkele dagen na zo’n uitspraak toch een verzoek voor het maken van een ‘professionele promotiefilm‘.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van promotiefilms. Je wil immers jouw organisatie op de best mogelijke manier presenteren via een promotiefilm. Dit draagt bij aan een snellere groei, verhoogde geloofwaardigheid en het realiseren van een effectieve impact. Bespaar uzelf dus tijd, moeite en budget door direct te kiezen voor een professionele promotiefilm van Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn promotiefilm effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor promotiefilms. In de loop der jaren heeft video content een enorme transformatie doorgemaakt, waarbij video’s nu de meest gewaardeerde vorm van content zijn. Echter, elk platform vereist een specifieke benadering voor video content, en een uniforme strategie voor videoverspreiding is niet langer voldoende. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld voor effectieve video-distributie.

Een succesvolle promotiefilm distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: Definieer je doelgroep, maak een contentplan en stel een publicatiekalender op.
 2. Productie: Zorg voor hoogwaardige opnames en overweeg aanvullend materiaal zoals behind-the-scenes en interviews.
 3. Postproductie: Bewerk de video voor verschillende kanalen, voeg ondertiteling en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Deel jouw video op je eigen kanalen, website, nieuwsbrief, werk samen met partners, schrijf gastblogs en overweeg betaalde promotie.
 5. Cross-promotie en Synergie op Sociale Media: Creëer teasers, hoogtepunten, GIFs en afbeeldingen om jouw video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en Optimalisatie: Volg de prestaties van jouw video, maak gebruik van analysetools en voer A/B-tests uit om te optimaliseren.
 7. Feedback en Aanpassingen: Verzamel feedback en maak aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Updates en Hergebruik: Werk de content bij en overweeg hergebruik voor latere momenten.

Nieuwsgierig wat we voor jouw promotiefilm kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel dan met Ben Balvers via het telefoonnummer: 06 54 64 54 00.

Promotiefilm laten maken door Videobrouwerij

Wil je een op maat gemaakte promotiefilm laten maken? Doeltreffend en binnen je budget? Kies dan voor een promotiefilm van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Promotiefilm laten maken
Gepubliceerd op 1 september 2017 en voor het laatst bewerkt op 8 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.