Skip to main content

Virtuele tour laten maken

Breng jouw locatie tot leven met een interactieve virtuele tour.

Wil je een virtuele tour laten maken? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw locatie interactief en aantrekkelijk kan presenteren met een professionele virtuele tour.

Waarom een virtuele tour maken?

Virtuele tours zijn een geweldige manier om jouw locatie op een interactieve en boeiende manier te presenteren. Ze bieden potentiële klanten de mogelijkheid om jouw ruimte te verkennen zonder fysiek aanwezig te zijn, wat vooral handig is voor vastgoed, hotels, musea en meer. Met een virtuele tour kunnen bezoekers elke hoek van jouw locatie bekijken, wat leidt tot een betere betrokkenheid en een hogere kans op conversie. Bovendien kunnen virtuele tours helpen om jouw online aanwezigheid te versterken en je SEO te verbeteren.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij starten we met een gedetailleerde bespreking van jouw wensen en doelen. Samen ontwikkelen we een plan om jouw locatie op de best mogelijke manier vast te leggen. Ons team van experts maakt gebruik van de nieuwste technologieën om een virtuele tour te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

We zorgen voor een naadloze integratie van interactieve elementen, zoals hotspots en informatiepunten, om de ervaring voor de gebruiker te verrijken. Het resultaat is een professionele virtuele tour die jouw locatie op een unieke en boeiende manier presenteert.

Waarom een virtuele tour laten maken door Videobrouwerij?

Met jarenlange ervaring in het maken van virtuele tours voor diverse klanten, is Videobrouwerij de perfecte partner om jouw locatie tot leven te brengen. Of het nu gaat om commerciële ruimtes, toeristische attracties of educatieve instellingen, wij hebben de expertise om jouw visie te realiseren.

Onze virtuele tours zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook gebruiksvriendelijk en doelgericht. Dankzij onze uitgebreide ervaring in videoproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw virtuele tour. Wij bieden een volledig pakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot post-productie, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten. Ons doel is om het productieproces voor jou zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken.

Virtuele tour kosten en mogelijkheden

Klaar om jouw locatie op een interactieve en boeiende manier te presenteren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een professionele virtuele tour. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Virtuele tour laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Virtuele tour laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, voice-over,
drone, ronin, kleur lampen, studio,

interviews, logo animatie, ondertiteling,
social media formaten en meer!

> Afgeleverd: 100+ virtuele tours
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over virtuele tours

1. Wat zijn de voordelen van virtuele tours voor een bedrijf?

Virtuele tours bieden veel voordelen voor bedrijven, ongeacht de branche. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Verhoogde Interactiviteit: Virtuele tours trekken aandacht door interactieve elementen die gebruikers langer geboeid houden en meer betrokken maken.
 2. Betere Merkbeleving: Een virtuele tour kan de merkervaring verbeteren door potentiële klanten een diepgaand inzicht te geven in je locatie of diensten.
 3. Hogere Conversies: Een boeiende virtuele tour kan kijkers overtuigen om actie te ondernemen, wat leidt tot hogere conversieratio’s en meer omzet.
 4. SEO Voordelen: Virtuele tours kunnen bijdragen aan de SEO-prestaties van je website door meer tijd op de site en lagere bouncepercentages.
 5. Emotionele Connectie: Virtuele tours helpen om een emotionele band met de doelgroep op te bouwen, wat klantloyaliteit vergroot.
 6. Heldere Communicatie: Met virtuele tours kun je complexe informatie op een eenvoudige en visuele manier overbrengen.
 7. Visuele Presentatie: Virtuele tours kunnen je producten of diensten visueel presenteren, wat helpt om hun uniekheid en waarde over te brengen.
 8. Multifunctioneel Gebruik: Virtuele tours kunnen op verschillende platforms worden ingebed, zoals websites, social media en e-mailnieuwsbrieven.
 9. Deelbaarheid: Virtuele tours zijn gemakkelijk te delen, wat je merkbekendheid en bereik kan vergroten.
 10. Gemakkelijk Te Meten: Het succes van een virtuele tour kan eenvoudig worden bijgehouden met analytische gegevens, wat helpt bij het optimaliseren van toekomstige campagnes.

Benieuwd wat wij voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Sam de Brouwer op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke soorten virtuele tours zijn er?

In de afgelopen jaren hebben we veel verschillende soorten virtuele tours ontwikkeld. Hier zijn 10 typen virtuele tours die we aanraden voor bedrijven:

 1. 360 graden VR tours (websitemarketing)
 2. Virtuele showroom tours (product-en dienstpresentatie)
 3. Vastgoed tours (onroerend goed sector)
 4. Hotel en resort tours (toerisme sector)
 5. Musea en galerie tours (kunstensector)
 6. Onderwijscampussen tours (onderwijs)
 7. Evenementlocatie tours (evenementenorganisatie)
 8. Productie- en fabriekstours (industrie)
 9. Stadsrondleidingen (gemeentelijk beheer)
 10. Golfbaan tours (sport- en recreatie)

Benieuwd wat wij voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Sam de Brouwer op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Wat zijn de kosten voor het maken van een virtuele tour?

De kosten voor het maken van een virtuele tour kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste elementen die de prijs beïnvloeden:

 1. Complexiteit en Omvang van de Tour: Een eenvoudige tour kost minder dan een uitgebreide virtuele tour met meerdere locaties en interactieve elementen.
 2. Opname- en Productietijd: Hoe meer tijd erin wordt gestoken, hoe hoger de kosten voor zaken zoals locatiehuur, apparatuur en crew.
 3. Productiekwaliteit: Het gebruik van hoogwaardige camera’s en software kan de kosten verhogen, maar levert een hogere kwaliteit op.
 4. Scenario en Planning: De voorbereiding en het maken van een plan kunnen variëren in kosten afhankelijk van de benodigde tijd en expertise.
 5. Gebruik van Specifieke Locaties: Speciale locaties kunnen extra kosten met zich meebrengen, zoals reis- en verblijfskosten.
 6. Postproductie: De nabewerkingsfase, inclusief montage, visuele effecten, en geluidssynchronisatie, speelt een beslissende rol in de uiteindelijke kosten.
 7. Animaties en Speciale Effecten: Het toevoegen van bijzondere effecten kan meer kosten met zich meebrengen, maar verhoogt de visuele aantrekkingskracht.
 8. Muziek en Voice-Over: Professionele muziek en voice-overs kunnen de kwaliteit van je tour verbeteren en de kosten beïnvloeden.
 9. Interactieve Elementen: Het toevoegen van interactieve functies kan extra investering vragen, maar maakt de tour boeiender.
 10. Distributie en Marketing: Extra kosten kunnen ontstaan als je hulp nodig hebt bij het zelfstandig verspreiden van de tour op verschillende kanalen.

Benieuwd wat wij voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Sam de Brouwer op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie proces voor het maken van een virtuele tour?

Met jarenlange ervaring hebben wij ons proces geperfectioneerd. Hier is een stapsgewijze uitleg van onze werkwijze voor het creëren van een virtuele tour:

 1. Initiële consult: We starten met een kennismakingsgesprek, via telefoon, videoconferentie of fysiek.
 2. Voorstel: Daarna ontvang je per e-mail diverse opties, prijzen en voorbeelden.
 3. Goedkeuring: Bij akkoord op onze officiële offerte, gaan we door naar de volgende fase.
 4. Input en Materialen: We verzamelen de benodigde input en bestanden voor het project.
 5. Plaats Bezoeken: We plannen een bezoek om de locatie te inspecteren en voorbereidingen te treffen.
 6. Script en Concept: Het script en concept worden ontwikkeld en afgestemd op jouw feedback.
 7. Werkplan: We stellen een gedetailleerd werkplan op, gebaseerd op alle verzamelde informatie.
 8. Team Samenstellen: Afhankelijk van je wensen stellen we een gespecialiseerd team samen, zoals fotografen, editors, en animatoren.
 9. Apparatuur Klaarmaken: De benodigde apparatuur wordt opgeladen, getest en voorbereid.
 10. Opnames Maken: We maken de opnames op locatie volgens de briefing en eventuele aanvullende wensen.
 11. Data Inladen: Na de opnames laden we de data in op onze server en wissen de opslagmedia.
 12. Beeldselectie en Voorbewerking: We maken een selectie en voeren een voorlopige bewerking uit.
 13. Eerste Concept: Het eerste concept wordt opgeleverd en gedeeld via ons feedbackplatform voor jouw beoordeling.
 14. Feedback Verwerken: We verwerken jouw feedback in een tweede, derde en definitieve versie.
 15. Virtual Tour Finaliseren: We zorgen voor de uiteindelijke afwerking en oplevering van de virtuele tour.
 16. Laatste Controle: Een laatste check om te garanderen dat alles voldoet aan jouw verwachtingen.

Benieuwd wat we voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Wat is de aanbevolen lengte en structuur van een virtuele tour?

De ideale lengte van een virtuele tour hangt af van de doelstellingen en de doelgroep. Korte tours (1-5 minuten) zijn vaak ideaal voor social media en promotiecampagnes, terwijl langere tours (5-15 minuten of meer) geschikt zijn voor gedetailleerde presentaties zoals musea, vastgoed of hotels. Hier is een effectieve opbouw voor een virtuele tour:

1. Introductie (5-15 seconden)

 • Doel: Direct de aandacht van de kijker pakken.
 • Inhoud:
  • Verwelkoming: Start met een aantrekkelijk beeld, een uitnodigende boodschap of een intrigerende vraag.
  • Titel: Toon een korte titel of tekst die de context van de tour aangeeft.
  • Inleiding: Kort overzicht van wat te verwachten is tijdens de tour.

2. Hoofdinhoud (1-10 minuten)

 • Doel: De belangrijke informatie en visuals presenteren en de kijker betrekken.
 • Inhoud:
  • Hoofddelen: Zorg voor 3-4 kernsegmenten, elk 30-90 seconden lang, afhankelijk van de inhoud.
  • Details: Verdiep je in elk segment met boeiende presentatie en duidelijke visuals.
  • Overgangen: Gebruik vloeiende overgangen tussen de verschillende segmenten.

3. Pauzes of Breaks (5-10 seconden, indien nodig)

 • Doel: Korte momentjes om de aandacht van de kijker vast te houden.
 • Inhoud:
  • Overgangen: Gebruik grafische of auditieve elementen voor een vloeiende overgang.
  • Sponsor Vermeldingen: Informatie over sponsors of advertenties.

4. Interactie (1-2 minuten, indien relevant)

 • Doel: Laat de kijker actief deelnemen aan de tour.
 • Inhoud:
  • Vragen en Antwoorden: Een interactieve Q&A sectie voor geregistreerde deelnemers of live sessies.
  • Kijkersreacties: Reageer op vragen of opmerkingen van kijkers (voor social media).

5. Samenvatting en Eindwoord (20-60 seconden)

 • Doel: Laatste belangrijke boodschappen overbrengen en afsluiten.
 • Inhoud:
  • Kernboodschap: Kort overzicht van de belangrijkste punten.
  • Afronding: Eindboodschap van de presentator.

6. Afsluiting (10-20 seconden)

 • Doel: Professioneel afsluiten en kijkers aanmoedigen tot actie.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Spoor kijkers aan om te liken, delen, of te abonneren en verwijs naar je website of social media.
  • Dankbetuiging: Bedank de kijkers voor hun tijd en aandacht.
  • Contactinformatie: Toon je logo, contactgegevens, en credits.

Door deze structuur te volgen, kun je een boeiende en informatieve virtuele tour creëren die de kijkers aanspreekt en de belangrijkste boodschappen effectief overbrengt.


Nieuwsgierig wat we voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie productie mogelijkheden voor het maken van een virtuele tour?

Bij VirtueleTourBrouwerij kunnen we je volledig bijstaan bij het realiseren van je virtuele tour. Van het bepalen van de doelen tot de levering en publicatie van de tour. Als full-service bedrijf bieden wij een breed scala aan diensten. Tijdens een eerste gesprek zullen we bespreken wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, planning en uitvoering. Voor elke fase van het project zetten we vervolgens gespecialiseerde experts in die de opdracht voor je uitvoeren. Dit betekent dat er een heel team aan je project werkt, onder leiding van één vast contactpersoon.

Als je een virtuele tour door ons wilt laten maken, kunnen we je helpen met het volgende:

 • Strategie- en conceptontwikkeling
 • Projectmanagement en inhoudsontwikkeling
 • 360-graden fotografie op locatie
 • Gebruik van drones voor luchtfoto’s
 • Interactieve tourfunctionaliteiten
 • Integratie van plattegronden en hotspots
 • Narratief script en voice-overs
 • Inzet van virtuele gidsen en avatars
 • Audiogidsen en geluidseffecten
 • Stitching en nabewerking van 360-beelden
 • Implementatie van VR-mogelijkheden
 • Personalisatie en branding
 • Virtuele tour hosting en analytics
 • SEO-optimalisatie van de tour
 • Meertalige voice-overs en ondertiteling
 • Integratie met sociale media
 • Contentdistributie

Met deze uitgebreide diensten zorgt VirtueleTourBrouwerij ervoor dat je project niet alleen professioneel en boeiend is, maar ook effectief je doelgroep bereikt.


Nieuwsgierig wat we voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van een virtuele tour?

De ROI (Return on Investment) van een virtuele tour kan op verschillende manieren worden geanalyseerd, afhankelijk van de doelen en context van het gebruik. Hier zijn enkele factoren die bijdragen aan de ROI van een virtuele tour:

 1. Verhoogde Online Bezoeken: Virtuele tours kunnen bezoekers aantrekken en langer op je website houden, wat leidt tot hogere engagement- en conversieratio’s.
 2. Grotere Bereik: Virtuele tours kunnen een wereldwijd publiek aanspreken zonder dat mensen fysiek aanwezig hoeven te zijn, wat de merkbekendheid verhoogt.
 3. Meer Interactie: Interactieve tours kunnen bezoekers meer betrekken bij je product of dienst, wat kan leiden tot hogere klanttevredenheid en loyaliteit.
 4. Positieve Klantbeleving: Professioneel gemaakte virtuele tours creëren een sterke eerste indruk en bouwen vertrouwen op bij potentiële klanten.
 5. SEO-Voordelen: Door de toevoeging van een virtuele tour op je website kun je je positie in zoekmachines verbeteren, wat meer organisch verkeer aantrekt.
 6. Betere Klantloyaliteit: Regelmatige updates en nieuwe tours kunnen klanten terugbrengen naar je website, wat de loyaliteit verhoogt.
 7. Verkoopondersteuning: Virtuele tours helpen twijfels van potentiële klanten weg te nemen en kunnen hen door de verkoopcyclus begeleiden.
 8. Inzichten en Analyses: Met analytische tools kun je waardevolle data verzamelen over hoe gebruikers interactie hebben met de tour, wat helpt bij toekomstige marketingstrategieën.
 9. Schaalbaarheid: Virtuele tours kunnen eenvoudig geschaald worden om een groter publiek te bereiken zonder fysieke beperkingen.
 10. Duurzaam Voordeel: Virtuele tours blijven online toegankelijk en kunnen langdurig waarde bieden, wat de initiële investering rechtvaardigt.

Nieuwsgierig wat we voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf een virtuele tour maken of laten maken door Videobrouwerij?

Misschien overweeg je om zelf een virtuele tour te maken. Eventjes wat foto’s schieten, deze aan elkaar plakken met een gratis softwareprogramma, en klaar? Dit klinkt als een gemakkelijke taak, maar veel bedrijven denken gaandeweg anders.

We horen vaak van bedrijven dat ze eerst zelf een ‘simpele tour’ willen proberen. De term ‘simpel’ geeft vaak al een onderschatting van het werk weer. Iedereen die de tijd, kennis, ervaring en het budget kent dat nodig is voor een hoogwaardige virtuele tour, zal niet licht denken over het project. Meestal krijgen we alsnog een telefoontje met het verzoek om te helpen met het maken van een ‘professionele virtuele tour’.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ geldt zeker voor het maken van virtuele tours voor bedrijven. Je wilt tenslotte je bedrijf op een zo goed mogelijke manier presenteren. Dit kan leiden tot snellere groei, meer bekendheid en een effectieve impact. Bespaar jezelf tijd, moeite en budget door het meteen goed te doen met een professionele virtuele tour van Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat we voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe promoot en verspreid ik mijn virtuele tour effectief?

Virtual tours zijn een krachtig marketinginstrument, maar effectief verspreiden en promoten zijn cruciaal voor succes. Elk platform heeft een andere benadering voor content, waardoor een enkele strategie niet voldoende is. Bij Videobrouwerij hebben we een bewezen methode ontwikkeld om je virtuele tour effectiever te maken.

In 8 stappen naar een succesvolle distributie van je virtuele tour:

 1. Voorbereiding en Planning: Bepaal je doelgroep, stel een gedetailleerd plan op en maak een publicatieschema.
 2. Productie: Maak hoogwaardige opnames en verzamel extra materiaal zoals klanttestimonials en ‘achter de schermen’ beelden.
 3. Postproductie: Bewerk de tour voor verschillende platforms, voeg interactieve elementen en ondertitels toe.
 4. Distributie: Verspreid de tour via je website, sociale media, nieuwsbrieven, samenwerkingen en overweeg betaalde advertenties.
 5. Cross-promotie: Gebruik teasers, hoogtepunten en visuals om je tour op verschillende kanalen te promoten.
 6. Analyseren en Optimaliseren: Volg de prestaties met analysetools en voer A/B-tests uit om de beste strategie te bepalen.
 7. Feedback Verzamelen: Verzamel reacties en verbeter je toekomstig werk op basis van deze feedback.
 8. Regelmatig Bijwerken: Werk de content bij om deze relevant te houden en gebruik oude content voor nieuwe promoties.

Nieuwsgierig wat we voor jouw virtuele tour kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Virtuele tour laten maken door Videobrouwerij

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een virtuele tour? Professioneel uitgevoerd en betaalbaar? Videobrouwerij biedt jou de ideale oplossing.
Voor meer informatie kun je klikken op de buttons hieronder of contact opnemen met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Virtuele tour laten maken
Gepubliceerd op 6 juli 2024 en voor het laatst bewerkt op 9 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.