Skip to main content

Bedrijfsfilm laten maken in Alkmaar

Ontdek topkwaliteit bedrijfsvideo’s tegen scherpe tarieven!

Wil je een bedrijfsfilm laten maken in Alkmaar? Videobrouwerij helpt je graag om jouw bedrijf op een unieke en professionele manier in beeld te brengen. Alkmaar, met zijn historische charme en prachtige locaties, biedt een uitstekende achtergrond voor jouw bedrijfsfilm.

Alkmaar als filmlocatie voor jouw bedrijfsfilm

Alkmaar is niet alleen een prachtige stad om te wonen en te werken, maar ook een ideale locatie voor het maken van bedrijfsfilms. Enkele buitenlocaties die perfect dienen als filmlocaties zijn:

  • De Kaasmarkt: Deze wereldberoemde markt biedt een iconische en levendige achtergrond voor jouw bedrijfsfilm, perfect voor het vastleggen van de traditionele charme van Alkmaar.
  • De Oude Stad: Met zijn historische straten en grachten biedt het oude centrum van Alkmaar een schilderachtige en authentieke setting.
  • Het Waagplein: Dit centrale plein, omringd door historische gebouwen en gezellige terrassen, biedt een levendige en karaktervolle achtergrond.
  • De Alkmaarderhout: Het oudste stadspark van Nederland biedt een groene en serene omgeving, ideaal voor buitenopnames en natuurgerelateerde scènes.
  • De Molen van Piet: Deze historische windmolen aan de rand van het centrum biedt een typisch Nederlands en pittoresk decor.
  • De Alkmaarse Grachten: De schilderachtige grachten en bruggen van Alkmaar bieden tal van mooie plekjes voor opnames langs het water.

Onze Alkmaarse bedrijfsfilm aanpak

Bij Videobrouwerij werken we met een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het maken van bedrijfsfilms. We begeleiden je door het hele proces, van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke distributie. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen en wensen, analyseren we jouw bedrijf en doelgroep, en ontwikkelen we een creatief concept en script dat jouw verhaal krachtig vertelt.

Na het plannen van de opnamedagen filmen we op zorgvuldig gekozen locaties in Alkmaar met hoogwaardige apparatuur. Vervolgens gaan we aan de slag met de montage, voegen we muziek, grafische elementen en voice-overs toe, en delen we de eerste versie via ons online feedbackplatform. Op basis van jouw feedback voeren we aanpassingen door en leveren we de definitieve versie in de gewenste formaten. We adviseren je ook over de beste manieren om de film te distribueren voor een zo groot mogelijk bereik.

Bedrijfsfilm kosten en mogelijkheden in Alkmaar

Ben je klaar om jouw bedrijf op een unieke en professionele manier te presenteren met een bedrijfsfilm in Alkmaar? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst. Liever direct iemand spreken?

Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00. We kijken ernaar uit om samen met jou een prachtige bedrijfsfilm te maken in het mooie Alkmaar!

bedrijfsfilm alkmaar - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Bedrijfsfilm Alkmaar
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: onbeperkt
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
kraan, interviews, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 100+ bedrijfsfilms
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Home » Locatie » Bedrijfsfilm laten maken in Alkmaar
Gepubliceerd op 19 december 2023 en voor het laatst bewerkt op 1 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.