Skip to main content

Bedrijfsfilm Amsterdam

Hoge kwaliteit bedrijfsfilms voor een betaalbare prijs!

Bedrijfsfilm maken in Amsterdam

Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam? Kies dan voor een Amsterdamse bedrijfsfilm van Videobrouwerij. Een bedrijfsfilm maken is dé manier om uw bedrijfsverhaal over te brengen aan uw doelgroep. Met een succesvolle bedrijfsfilm kunt u stakeholders in slechts enkele minuten prikkelen, informeren, charmeren en motiveren. Bedrijfsfilms zijn daarom onmisbaar geworden voor elke moderne marketing- en communicatiestrategie.

Wanneer u als Amsterdams bedrijf een bedrijfsfilm aanbiedt op uw website of social media, maakt u niet alleen een positieve indruk, maar komt u ook gelijk een stuk professioneler over. “Tijd is geld,” wordt ook wel eens gezegd, dus als u binnen enkele seconden tot minuten uw bedrijf, organisatie of merk kunt pitchen, dan heeft u met deze bedrijfsvideo een voorsprong op uw concurrenten in Amsterdam.

Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam

Over het algemeen laten de meeste bedrijven in Amsterdam een bedrijfsfilm maken eens in de 3 tot 5 jaar . Daarna werken er meestal nieuwe medewerkers, ziet de huisstijl er anders uit en heeft het bedrijf ontwikkelingen doorgemaakt. Bij Videobrouwerij kunt u ervoor kiezen om uw project en bronbestanden op te slaan, zodat we zelfs maanden tot jaren na de draaidag het project kunnen bewerken en/of updaten. Zo is het digitale visitekaartje van uw bedrijf, organisatie of merk altijd up-to-date, net als de snel groeiende Amsterdamse markt.

Verder komen klanten vaak met een wens of doel naar ons toe, en denken wij vanaf strategie t/m publicatie met hen mee. Maar bedrijfsfilms kunnen ook meerdere doelstellingen hebben. Zo kunt u een bedrijfsfilm laten maken om uw bedrijfsverhaal te pitchen (verleden, heden en toekomst) in Amsterdam. U kunt er nieuwe werknemers mee werven of ermee opvallen en daardoor meer producten, diensten of abonnementen verkopen. Wat uw doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende videoproductie voor bedenken. Voor elke fase van het productieproces hebben wij vervolgens meerdere jonge talentvolle filmmakers beschikbaar. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs een gewenst eindproduct afleveren. Verder zal het project binnen Videobrouwerij Amsterdam altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Amsterdamse bedrijfsfilm kosten en mogelijkheden

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam? Dan helpen wij u bij Videobrouwerij u graag verder. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijgt u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen en/of video’s.

Portfolio bedrijfsvideo Amsterdam

Nieuwsgierig naar onze bedrijfsvideo’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Bedrijfsfilm laten maken bedrijfsfilm maken bedrijfsvideo laten maken bedrijfsvideo maken corporate film amsterdam haarlem

Specificaties

> Dienst: Bedrijfsfilm Amsterdam
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
kraan, interviews, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 100+ bedrijfsfilms

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Home » Locatie » Bedrijfsfilm Amsterdam