Skip to main content

Bedrijfsfilm Zaanstad

Hoge kwaliteit bedrijfsfilms voor een betaalbare prijs!

Bedrijfsfilm maken in Zaanstad

Een bedrijfsfilm laten maken in Zaanstad? Dan bent u hier bij Videobrouwerij aan het juiste adres. Een bedrijfsfilm laten maken in Zaanstad is dé manier om uw bedrijfsverhaal over te brengen aan uw doelgroep. Met een succesvolle bedrijfsfilm kunt u stakeholders in slechts enkele seconden prikkelen, informeren, charmeren en motiveren. Een bedrijfsfilm maken is daarom onmisbaar geworden voor elke moderne marketing- en communicatiestrategie.

Wanneer u als Zaanstads bedrijf een bedrijfsfilm aanbiedt op uw website of social media kanalen, maakt u niet alleen een positieve indruk, maar komt u ook gelijk een stuk professioneler over. “Tijd is geld,” wordt ook wel eens gezegd, dus als u binnen enkele seconden uw bedrijf, organisatie of merk kunt pitchen, dan heeft u met deze bedrijfsvideo een voorsprong op uw Zaanse concurrenten.

Bedrijfsfilm laten maken in Zaanstad

Over het algemeen laten de meeste bedrijven in Zaanstad slechts eens in de 3 tot 5 jaar een bedrijfsfilm maken. Daarna werken er meestal nieuwe medewerkers, ziet de huisstijl er anders uit en heeft het bedrijf ontwikkelingen doorgemaakt. Bij Videobrouwerij kunt u ervoor kiezen om uw project en bronbestanden op te slaan, zodat we maanden tot jaren na de draaidag het project kunnen bewerken en/of updaten. Zo is het digitale visitekaartje van uw bedrijf, organisatie of merk altijd up-to-date.

Klanten komen vaak met een bepaalde wens of doelstelling naar ons toe. Wij denken vervolgens graag vanaf strategie t/m publicatie met hen mee. Bedrijfsfilms kunnen namelijk meerdere doelstellingen hebben. Zo kunt u een bedrijfsfilm laten maken om uw Zaanse bedrijfsverhaal te pitchen (verleden, heden en toekomst). U kunt er nieuwe werknemers mee werven of ermee opvallen in Zaanstad en daardoor meer producten, diensten of abonnementen verkopen dan uw concurrenten. Wat uw doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende videoproductie voor bedenken. Voor elke fase van het productieproces hebben wij vervolgens meerdere jonge talentvolle videomakers beschikbaar die u kunnen helpen. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs een gewenst eindproduct afleveren in Zaanstad. Verder zal het project binnen Videobrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Zaanse bedrijfsfilm kosten en mogelijkheden

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken door ons Zaanse videoproductiebedrijf? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijgt u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen en/of video’s.

Portfolio bedrijfsvideo Zaanstad

Nieuwsgierig naar onze bedrijfsvideo’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Mc Bedrijfsfilm intern company film bedrijfsvideo zaanstad haarlemmermeer

Specificaties

> Dienst: Bedrijfsfilm Zaanstad
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
kraan, interviews, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 100+ bedrijfsfilms

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Home » Locatie » Bedrijfsfilm Zaanstad