Skip to main content

Videoproductie Noord-Holland

Hoge kwaliteit videoproductie, voor een betaalbare prijs!

Videoproductie Noord-Holland

Wilt u een videoproductie laten maken in Noord-Holland? Dan helpen wij u, met ruim 10 jaar ervaring graag verder! Videoproducties zijn er in verschillende soorten en maten, enkele bekende zijn: bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials, en animatievideo’s. Maar dat is nog lang niet alles, ook zijn er livestreams, vlogs, productvideo’s, referentiefilms, wervingsvideo’s, instructievideo’s en video-podcasts. Bovendien kan elke categorie op verschillende manieren worden geproduceerd, van eenvoudige opnames met één cameraman tot uitgebreide projecten met een volledige filmcrew. De mogelijkheden zijn eindeloos, inclusief toevoegingen zoals logo-animaties, speciale overgangseffecten, 2D of 3D-animaties, voice-overs, achtergrondmuziek, geluidseffecten, en meer. Het is daarom cruciaal om uw wensen, budget, en doelen duidelijk te definiëren. Zodra we dit hebben besproken via e-mail, telefoon, of een persoonlijke (video)meeting, bieden wij u een aangepast concept en een bijbehorend voorstel voor videoproductie, meestal met meerdere opties zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Bij elke stap van het videoproductieproces werken we samen met getalenteerde jonge videomakers, waaronder cameramannen, regisseurs, livestream experts, video-editors, animatiemakers, scriptschrijvers, vertalers, en zelfs meer dan 350 voice-overs. Nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel, stellen we een creatief team samen dat wordt geleid door een vast aanspreekpunt binnen Videobrouwerij. In de meeste gevallen is dit Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij. Op deze manier creëren we samen met u als klant het gewenste eindproduct, en dat alles tegen een betaalbare prijs!

Video laten maken in Noord-Holland

Wilt u een videoproductie laten maken in Noord-Holland? Dan is Videobrouwerij een goede keuze. Wij bieden onze diensten aan tegen relatieve lage tarieven. Dit komt doordat we samenwerken met jonge, getalenteerde filmmakers die over uitgebreide ervaring beschikken en hoogwaardige apparatuur hebben, terwijl ze minder vaste kosten hebben. Onze filmmakers zijn tussen de 22 en 30 jaar oud, vol energie, en hebben de expertise om hoogwaardige video’s te produceren. We bieden ook de mogelijkheid om uw eigen productiepakket samen te stellen, waardoor we video’s kunnen produceren die passen binnen het budget van zowel kleine ondernemers als grote bedrijven. Daarnaast kunnen we langdurige samenwerkingen aangaan voor meerdere producties per jaar.

Videoproductie prijzen en mogelijkheden N-H

Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor videoproductie in Noord-Holland? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerteknop aan de rechterkant van uw scherm of download onze prijslijst. Bovendien bieden we kwantumkortingen voor aanvragen van vier of meer filmdagen of video’s.

videoproductiebedrijf inhuren videoproductie laten maken videoproducties maken video productie bedrijf video bedrijf inhuren

Specificaties

> Dienst: Videoproductie Noord-Holland
> Geschikt voor: TV, YouTube, Social, Website
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
presentator,  voice-over, logo animatie, 2D of
3D animaties, social media exports en meer!

> Afgeleverd: 2.500+ videoproducties

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Home » Locatie » Videoproductie Noord-Holland