Skip to main content

Referentie film laten maken

Een referentie film die men wil delen!

Referentie film maken

Opscheppen kunnen we allemaal. Maar veel beter kunt u een referentie film laten maken waarin uw klanten vertellen hoe goed uw product, dienst, prijs, kwaliteit en service is geweest. Door de komt van het internet is een referentie film maken steeds belangrijker geworden. En referenties in het algemeen. Iedereen kan tegenwoordig iets op social media of internet aanbieden, zonder al te veel moeite. Daar heb je allang geen fysieke winkel of webshop meer voor nodig. Denk aan handelaren op Marktplaats, Bol of Amazon. Maar door deze lage drempel zijn ook veel kwakzalvers in het spel. Om hiervan te distantiëren kan een referentie video laten maken de oplossing bieden.

Opscheppen kunnen we allemaal. Alleen werkt dat in dit ”nuchtere” landje vaak averechts. Veel beter kun je (een belangrijk) iemand over jou laten vertellen doormiddel van een referentie film laten maken met voorbeelden. Hierdoor krijgt de doelgroep niet alleen te horen hoe goed je iets hebt gedaan, ook zien zij gelijk het resultaat waar over gesproken wordt.

Referentie film laten maken

Wilt u ook een referentie film laten maken? Dan kunnen we verschillende kanten op qua productie. Onze review video productiepakketten variëren van een halve draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg, interviews, drone shots enzovoort. En van een ‘standaard’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met logo animatie, titel animaties, moderne overgangseffecten en een geanimeerd eindscherm.

Op basis van uw input, wensen, ideeën en budget zullen wij een concept voorleggen met daarop aansluitende videoproductie. Na akkoord zullen wij voor elke fase van het productieproces werken met verschillende jonge talenten. Op die manier werken wij co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, richting een gewenst eindproduct. Verder zal het project altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Referentie film prijzen en mogelijkheden

Wilt u een referentie film laten maken en daarvoor een professioneel videoproductiebedrijf inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze wervingsfilm prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of review video’s.

Review video portfolio

Nieuwsgierig naar onze review video’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Referentie film laten maken referentie video maken review video reviewfilm laten maken 5

Specificaties

> Dienst: Referentiefilm maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
regisseur, interviews, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 10+ referentie films

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen