Skip to main content

Video editor inhuren

Hoge kwaliteit video montage, voor een betaalbare prijs!

Video editor inhuren

Heeft u beeldmateriaal op de plank liggen maar geen tijd, apparatuur of kennis om daar een leuke en effectieve video van te maken? Dan kan een video editor inhuren de oplossing bieden. Als videoproductiebedrijf filmen wij natuurlijk vaak de beelden, maar zo nu en dan komen er klanten naar ons toe met eigen beeldmateriaal dat gemonteerd moet worden tot een video. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van een product video, vlog video, presentatie of klant recensie. Ook hier helpen wij graag mee.

Door de technologische ontwikkelingen op het gebied van smartphones, computers en software is het nu voor bijna iedereen mogelijk om een video te monteren. Toch zal er altijd een groot verschil blijven bestaan tussen een amateuristische editor en een professionele editor. Dit verschil kunt u dan al snel merken in de algehele opbouw van de video, beeldwisselingen, overgangseffecten, geluidkwaliteit, kleurcorrectie en de toevoeging van een video huisstijl (logo, titel animaties & eindscherm)

Onze video editors kunnen een videomontage maken van zowel smartphone beelden als hoogwaardige camera beelden. Voordat we deze beelden van u ontvangen willen we graag weten wat voor soort video u wenst te ontvangen, wat het doel is van de video en voor welk platform het bedoeld is. Vervolgens maken wij een eerste versie van de video die wij in 3 tot 5 werkdagen bij u afleveren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit een uitgebreidere montage waarbij wij meer tijd zullen steken in de opvallende overgangseffecten, logo- en eindscherm animaties, titel animaties en geluidseffecten.

Video editor inhuren via Videobrouwerij

Een video editor inhuren via Videobrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talentvolle editors. Ze hebben allemaal meerdere jaren werkervaring, hoge kwaliteit apparatuur, maar nog niet zo veel vaste lasten. Onze editors zijn tussen de 22 – 30 jaar oud, hebben enorm veel energie en beschikken over alle professionaliteit om een hoogwaardige video af te leveren. Daarnaast hebben wij ook een aantal enorm goede cameramannen en animators in dienst. Dus ook als u nog extra beeldmateriaal nodig heeft of een animatie laag wilt toevoegen aan uw video, dan kunnen wij u helpen. Verder zal het project binnen Videobrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Video editor prijzen en mogelijkheden

Wilt u een editor inhuren bij Videobrouwerij en bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer filmdagen of video’s.

Video editor inhuren video montage laten maken editors video maken

Specificaties

> Dienst: Video editor inhuren
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste montage: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering video: 1 tot 2 weken na ontvangst
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, logo animatie, titel-
balkjes, ondertiteling, animatie video, sound design,
vertaling, social media exports en meer!

> Afgeleverd: 1.000+ projecten

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Video editor inhuren