Skip to main content

Video editor inhuren

Gemiddelde marktprijs: €499,-

Een Video editor bij Videobrouwerij: €399,-

Video editor inhuren

Heeft u beeldmateriaal op de plank liggen maar niet de tijd, apparatuur en/of de kennis om daar een leuke video van te maken? Dan kan een video editor inhuren de oplossing zijn. Onze video editor (s) kunnen een videomontage maken van zowel  smartphone beelden als beelden van een top-of-the-line RED camera. Voordat we deze beelden van u ontvangen willen we graag weten wat voor soort video u wenst te ontvangen, wat het doel is van de video en voor welk platform het bedoeld is. Vervolgens maken we van de beelden een eerste versie die wij in 5 tot 7 werkdagen bij u afleveren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit een animatiepakket waarbij wij gebruik maken van professionele color grading, opvallende overgangseffecten, copyright muziek, een logo- en eindschermanimatie en titelbalkes.

Video editor inhuren via Videobrouwerij

Een video editor inhuren via Videobrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talenten die slechts enkele jaren hun filmdiploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Onze video editors zijn tussen de 20 – 30 jaar oud en beschikken over alle apparatuur en professionaliteit om hoogwaardige video montage af te leveren. Veel van hen kunnen ook onwijs goed filmen, dus als u nog extra beelden nodig heeft voor de video montage dan zullen zij ook de gene zijn die dat komen opnemen. In de aanloop, tijdens en na een videoproductie zijn wij van Videobrouwerij de gene die de editors ontzorgen met het script, opvragen van de huisstijl en het communiceren van de feedback. Op die manier kunnen onze editors zich volledig storten op dat gene dat ze leuk vinden: editten!

Video editor prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een video editor inhuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld of u kunt bij ons de prijslijst opvragen.

video editor inhuren 2022

Specificaties

  • Product: Video editor inhuren
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 500+ opdrachten

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier