Skip to main content

Video maker inhuren

Gemiddelde marktprijs: €499,-

Een Video maker van Videobrouwerij: €399,-

Videograaf

Een video maker kan zowel helpen bij het monteren van bestaande beelden, als het filmen van nieuwe beelden en deze vervolgens monteren tot een hoogwaardige video. Bij Videobrouwerij beschikken wij over drie volledige camerasets waardoor wij drie draaidagen per dag kunnen uitvoeren. Van vlog video’s tot tv commercials, onze video makers kunnen het. Daarnaast hebben een aantal van onze video makers een journalistieke of marketing gerichte achtergrond waardoor ze tijdens de pre-productie, tijdens de productie en zelfs na de videoproductie goed met uw wensen, behoeften en doelstellingen kunnen meedenken. Daarnaast heeft een videomaker het voordeel dat hij of zij waarschijnlijk ook de montage zal gaan doen van de video en daardoor gerichte shots kan maken. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte draaidag, maar ook voor een beter en mooier eindproduct.

Video maker inhuren

Een video maker inhuren via Videobrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talenten die slechts enkele jaren hun filmdiploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Onze video editors zijn tussen de 20 – 30 jaar oud en beschikken over alle apparatuur en professionaliteit om hoogwaardige video montage af te leveren. Veel van hen kunnen ook onwijs goed animeren, dus als u nog extra animaties (motion graphics) nodig heeft voor de video montage dan zullen zij ook de gene zijn die dat gaan maken. In de aanloop, tijdens en na een videoproductie zijn wij van Videobrouwerij de gene die de videomakers ontzorgen met het script, opvragen van de huisstijl en het communiceren van de feedback. Op die manier kunnen onze videomakers zich volledig storten op dat gene dat ze leuk vinden: video’s maken!

Video maker prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een video editor inhuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts in beeld of u kunt bij ons de prijslijst opvragen.

Video maker inhuren videograaf videomakers

Specificaties

  • Product: Video maker inhuren
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 500+ opdrachten

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier