Skip to main content

Video maker inhuren

Onze filmmakers leveren hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs!

Video maker

Een video maker inhuren is de manier om een speciaal moment vast te leggen of om een belangrijke boodschap over te brengen. Een videomaker kan zowel helpen bij het monteren van bestaande beelden, als het filmen van nieuwe beelden en deze vervolgens monteren tot een hoogwaardige video. Bij Videobrouwerij beschikken wij over een hele poule jonge talentvolle video makers. Denk hierbij aan cameramannen, regisseurs, video editors, animatie makers, scriptschrijvers, vertalers en zelfs 350 professionele voice overs.

Van vlog video’s tot tv commercials, onze video makers kunnen het. Daarnaast hebben een aantal van onze video makers een journalistieke of marketing gerichte achtergrond waardoor ze tijdens de pre-productie, tijdens de productie en zelfs na de videoproductie goed met uw wensen, behoeften en doelstellingen kunnen meedenken. Daarnaast heeft een video maker het voordeel dat hij of zij waarschijnlijk ook de montage zal gaan doen van de video en daardoor gerichte shots kan maken. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte draaidag, maar ook voor een beter en mooier eindproduct.

Video maker inhuren

Een video maker inhuren via Videobrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge en talentvolle filmmakers. Ze hebben allemaal meerdere jaren werkervaring, hoge kwaliteit apparatuur, maar nog niet zo veel vaste lasten. Onze filmmakers zijn tussen de 22 – 30 jaar oud, hebben enorm veel energie en beschikken over alle professionaliteit om een hoogwaardige video af te leveren. Daarnaast hebben wij ook een aantal enorm goede animators in dienst. Dus ook als u een extra animatie laag wilt toevoegen aan uw video, denk aan een logo animatie, titelscherm animaties of een geanimeerd eindscherm met call to action. Dan kunnen wij u helpen. Verder zal het project binnen Videobrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Video maker prijzen en mogelijkheden

Wilt u een video maker inhuren bij Videobrouwerij en bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer filmdagen of video’s.

Filmmaker portfolio

Bent u benieuwd naar ons werk? Zie hieronder dan enkele voorbeelden uit ons portfolio. Nieuwsgierig naar het werk van al onze filmmakers? Ga dan via het hoofdmenu naar Portfolio.

video maker inhuren videomaker inhuren filmmaker videomakers filmmakers

Specificaties

> Dienst: Video maker inhuren
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste montage: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering video: 1 tot 2 weken na ontvangst
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, logo animatie, titel-
balkjes, ondertiteling, 2D animatie, 3D animatie,
sound effects, social media exports en meer!

> Afgeleverd: 1.000+ projecten

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Video maker inhuren