Skip to main content

Video podcast laten maken

Een hoge kwaliteit video podcast, voor een betaalbare prijs!

Video podcast maken

Een video podcast laten maken is de manier om uw verhaal over te brengen aan uw doelgroep. Voorheen werd een videopodcast alleen gemaakt door grote radio- en tv omroepen, maar door de komst van het internet en social media is dat allang niet meer het geval. Zowel het produceren als het uitzenden van een videopodcast, zijn nu voor bijna iedereen mogelijk. Toch zal er altijd een groot verschil blijven tussen een amateur video podcast en die van een professioneel videopodcast bedrijf. Dit verschil merkt u in beeld kwaliteit (Ultra HD i.p.v. HD met een mobiel), geluid kwaliteit (professionele geluidsapparatuur i.p.v. een telefoon microfoon), setting (studio i.pv. thuis) en in branding (logo animatie, logo in de rechterbovenhoek, titelbalkjes bij de sprekers en een eindscherm in uw huisstijl).

Sommige videopodcasts kunt u prima opnemen via uw mobiel. Denk aan een hobby YouTube kanaal, onderzoeksinterviews of bedrijfsinterne kennisgesprekken. Andere videopodcasts vragen om een professionele aanpak. Zo zijn video podcasts erg populair geworden bij grote YouTube influencers, Spotify artiesten, schrijvers en journalisten . Mede door Corona zijn dit soort podcasts erg populair geworden. Maar ook steeds vaker zien we dat bedrijven en organisaties deze vorm van content inzetten. 

Video podcast laten maken

Wilt u een professionele video podcast laten maken bij Videobrouwerij? Dan kunnen wij verschillende opties aanbieden. Onze videopodcast productie pakketten variëren van een halve draaidag met één cameraman en een directe aflevering zonder nabewerking. Tot een meerdaagse videoproductie met een voltallige cameraploeg, meerdere camera’s, belichting, filmstudio, presentator en video huisstijl.

Onze pakket variaties zorgen ervoor dat onze videopodcasts toegankelijk zijn voor zowel kleine ondernemers, als grote bedrijven en influencers. En voor meerdere podcast producties per jaar in de vorm van een leuke samenwerking. Bij Videobrouwerij beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle video makers die klaar staan om u te helpen, tegen een betaalbare prijs.

Video podcast prijzen & mogelijkheden

Wilt u een video podcast maken? En heeft u hulp nodig bij het bedenken van een thema, uitdenken van interview vragen, zoeken naar een goede presentator, studio locatie, video huisstijl en filmcrew? Dan helpen wij u graag verder! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of video’s.

Video podcast laten maken videopodcast podcasts video podcast maken

Specificaties

> Dienst: Video podcast maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: interviews, hostess /host, kraan,
filmstudio, kleur lampen, ronin, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 100+ video podcasts

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Video podcast laten maken