Skip to main content

Video podcast laten maken

Gemiddelde marktprijs: €999,-

Een Video podcast bij Videobrouwerij: €798,-

Video podcast maken

Nog niet zo lang geleden leek een podcast vergezocht en iets alleen voor grote radio-omroepen en bedrijven. Met de technologische mogelijkheden van tegenwoordig is het voor bijna elk bedrijf of influencer haalbaar om een audio podcast of video podcast laten maken en uit te zenden via Spotify, Youtube of via een website.

Video podcast laten maken

U kunt het voor een video podcast zo gek maken als u zelf wilt. Er kan gekozen worden uit een video podcast met een enkele camera voor bijvoorbeeld een witte muur, tot een meervoudige cameraregistratie in een unieke filmstudio setting en met live-een schakelprogramma. Video podcasts bieden uitkomst bij het overdragen van kennis en ervaringen, vaak in de vorm van pakkend verhaal of als interview tussen 2 of meerdere personen. Podcasts geven een ‘echt’ beeld en gevoel bij de spreker. Een video podcast kan men overal bekijken of alleen beluisteren, bijvoorbeeld tijdens het autorijden, werken of sporten. Wij leveren de audio variant altijd kosteloos aan! Verder kan men er ook voor kiezen om korte teasers te maken van de podcast om die ter aanvang te delen in het netwerk. Zo helpen wij onze klanten van concept & script tot aan het bereiken van de doelgroep.

Video podcast prijzen & mogelijkheden

De keuze voor een bepaald podcast productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een video podcast laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld of onze standaard prijslijst downloaden.

Video podcast laten maken videopodcast podcasts video podcast maken

Specificaties

  • Product: Video podcast
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 23 video podcasts

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier