Videomarketing

Standaardprijs: €49

Nu tijdelijk in prijs verlaagd: €19

Videomarketing tips & tricks

Volgens Rand Fishkin (Co-founder bij MOS) is content afhankelijk van vijf succesfactoren: kwaliteit, originaliteit, relevantie, interesse van de doelgroep en deelbaarheid. Door het inhuren van een professionele videopartij kunt u de eerste twee succesfactoren voor het grootste deel tackelen. Maar hoe nu verder? Wat moet u wel en niet bij de video vermelden, wanneer moet u de video wel of niet plaatsen, hoe kunt u ervoor zorgen dat de video wordt gedeeld in andere relevante groepen of pagina’s etc. Dat zijn allemaal vragen die wij over de afgelopen vijf jaar hebben gekregen van klanten en doormiddel van trail&error hebben opgelost. Wij hebben nu een handleiding klaar liggen die alle knowhow geeft voor het op een succesvolle manier plaatsen van de video. Want het aas kan nog zo goed zijn, maar als u in de verkeerde vijver  op een verkeerde manier in de juiste vijver vist dan is de kans groot dat u geen succes zult behalen.

Videomarketing handleiding

De videomarketing handleiding van Videobrouwerij staat vol met praktische videomarketing tips and tricks die u direct bij het plaatsen kunt raadplegen. Met een aantal eenvoudige aanpassingen kunt u namelijk veel succes behalen.  Wij geloven dat iedereen succesvol kan zijn met videocontent en daar willen we u graag mee helpen. Maar uiteraard ook omdat wij zelf ook graag willen zien dat de video’s van Videobrouwerij succes behalen.

Videomarketing prijzen & mogelijkheden

Als u de Videomarketing handleiding van Videobrouwerij aanschaft dan krijgt u 20 basis tips en 10 gevorderde tips. U kunt de bestelling plaatsen via de button rechts in beeld. Daar wordt u omgeleid naar de webwinkel waar u de bestelling kunt afronden. Zodra de betaling bij ons binnen is krijgt u de handleiding per PDF toegestuurd.

Videomarketing handleiding

Binnenkort verkrijgbaar!

Specificaties

  • Product: Videomarketing handleiding
  • Kwaliteit: 20 geteste videomarketing t&t’s
  • Oplevering: 10 seconden na aankoop
  • Afgeleverd: binnenkort verkrijgbaar!

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Videobrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Videobrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano