Skip to main content

Videoproductie laten maken

Hoge kwaliteit videoproductie, voor een betaalbare prijs!

Videoproductie laten maken

Wilt u een videoproductie laten maken door een professioneel videoproductiebedrijf? Dan helpen wij u met ruim 10 jaar ervaring graag verder! Videoproducties zijn er in alle soorten en maten. De meest bekende vormen zijn: bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials en animatie video’s. Maar je kunt ook denken aan: livestreams, vlogs, productvideo’s, referentie films, wervingsvideo’s, instructievideo’s en video podcasts. Daarnaast kunnen al deze vormen ook nog op tal van manieren geproduceerd worden, denk aan een opname met slechts één cameraman tot een meerdaagse videoproductie met een voltallige filmcrew. En van een directe aflevering na de draaidag tot een montage met een logo animatie, speciale overgangseffecten, 2D of 3D animaties, voice-over, achtergrond muziek, sound effects etc. Daarom is het altijd goed om eerst uw eigen wensen, behoeften, budget en doelstellingen in kaart te brengen. Nadat we dat via de mail, telefoon of (video)meeting in kaart hebben gebracht, zullen wij u voorzien van een passend concept en bijbehorend videoproductie voorstel. Vaak met verschillende opties zodat u zelf een keuze kunt maken.

Voor elke fase van het videoproductie proces werken wij vervolgens met verschillende jonge talentvolle video makers. Denk hierbij aan cameramannen, regisseurs, livestream experts, video editors, animatie makers, scriptschrijvers, vertalers en zelfs 350+ voice-overs. Na akkoord op ons voorstel zullen wij een creatief team samenstellen en zal het project binnen Videobrouwerij geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij. Zo werken wij in co-creatie met u als klant richting een gewenst eindproduct. En tegen een betaalbare prijs!

Video laten maken bij Videobrouwerij

Videobrouwerij als videoproductiebedrijf inhuren is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge en talentvolle filmmakers. Ze hebben allemaal meerdere jaren werkervaring, hoge kwaliteit apparatuur, maar nog niet zo veel vaste lasten. Onze filmmakers zijn tussen de 22 – 30 jaar oud, hebben enorm veel energie en beschikken over alle professionaliteit om een hoogwaardige video af te leveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw eigen productiepakket samen te stellen. Op die manier kunnen wij video’s produceren die toegankelijk zijn voor zowel kleine ondernemers als grote bedrijven. En voor meerdere producties per jaar in de vorm van een leuke en langdurige samenwerking.

Videoproductie prijzen en mogelijkheden

Wilt u een videoproductie laten maken en ons videoproductiebedrijf inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer filmdagen of video’s.

videoproductiebedrijf inhuren videoproductie laten maken videoproducties maken video productie bedrijf video bedrijf inhuren

Specificaties

> Dienst: Videoproductie laten maken
> Geschikt voor: TV, YouTube, Social, Website
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
presentator,  voice-over, logo animatie, 2D of
3D animaties, social media exports en meer!

> Afgeleverd: 1.000+ videoproducties

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen