Skip to main content

Videoproductiebedrijf inhuren

Hoge kwaliteit videoproductie, voor een betaalbare prijs!

Videoproductiebedrijf inhuren

Wilt u een professioneel videoproductiebedrijf inhuren? Dan helpen wij u met ruim 10 jaar ervaring graag verder! Videoproducties zijn er in alle soorten en maten. De meest bekende vormen zijn: commercials, bedrijfsfilms, promotiefilms, product video’s en animatie video’s. Maar u kunt ook denken aan: livestreams, wervingsvideo’s, instructievideo’s, referentie films, vlogs en video podcasts. Daarnaast kunnen al deze vormen ook nog op tal van manieren geproduceerd worden, denk aan een opname met slechts één cameraman tot een meerdaagse videoproductie met een volledige filmcrew. En van een directe aflevering na de draaidag tot een montage met een logo animatie, 2D of 3D animaties, voice-over, speciale overgangseffecten, achtergrond muziek, sound effects etc. Daarom is het altijd goed om eerst uw eigen wensen, behoeften, budget en doelstellingen in kaart te brengen. Nadat we dat via de mail, telefoon of (video)meeting in kaart hebben gebracht, zullen wij u voorzien van een passend concept en bijbehorend videoproductie voorstel. Vaak met verschillende opties zodat u zelf een keuze kunt maken.

Voor elke fase van het videoproductie proces werken wij vervolgens met verschillende jonge talentvolle filmmakers. Denk hierbij aan cameramannen, regisseurs, livestream experts, editors, animators, scriptschrijvers, vertalers en zelfs 350+ voice-overs. Na akkoord op ons voorstel zullen wij een creatief team samenstellen en zal het project binnen ons videoproductie bedrijf geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij. Zo werken wij in co-creatie met u als klant richting een gewenst eindproduct. En tegen een betaalbare prijs!

Videoproductiebedrijf: Videobrouwerij

Ons videoproductiebedrijf inhuren is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge en talentvolle filmmakers. Ze hebben allemaal meerdere jaren werkervaring, hoge kwaliteit apparatuur, maar nog niet zo veel vaste lasten. Onze video makers zijn tussen de 22 – 30 jaar oud, hebben enorm veel energie en beschikken over alle professionaliteit en apparatuur om een hoogwaardige video af te leveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw eigen productiepakket samen te stellen. Op die manier kunnen wij video’s produceren die toegankelijk zijn voor zowel kleine ondernemers als grote bedrijven. En voor meerdere producties per jaar in de vorm van een leuke en langdurige samenwerking.

Videoproductie bedrijf prijzen en mogelijkheden

Wilt u een videoproductie bedrijf inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Videobrouwerij, via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer opname dagen of video’s.

videoproductiebedrijf inhuren videoproductie laten maken videoproducties maken video productie bedrijf video bedrijf inhuren

Specificaties

> Dienst: Videoproductiebedrijf inhuren
> Geschikt voor: TV, YouTube, Social, Website
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
presentatie hostess /host, voice-over, logo animatie,
2D of 3D animatie, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ videoproducties

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Videoproductiebedrijf inhuren