Skip to main content

Wervingsvideo laten maken

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Een Wervingsvideo bij Videobrouwerij: €798,-

Wervingsvideo maken

De zoektocht naar nieuw personeel blijft een kostbare en tijdrovende klus. Een wervingsvideo maken kan ervoor zorgen dat geschikte kandidaten naar u toe komen in plaats van andersom. Als wij een wervingsvideo maken dan zorgen wij dat de video opvalt, enthousiasmeert en motiveert tot het solliciteren. Daarnaast kan u de wervingsvideo hergebruiken voor als er weer een vacature vrij komt op die positie.

Wervingsvideo laten maken

Een wervingsvideo laten maken kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een dagje bij u langskomen op kantoor om één of meerdere werknemers te filmen die vertellen over hun baan of de functie die vrij komt. Of we kunnen dat interview gebruiken voor quotes waar we motiverende plakshots overheen monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor motion graphics waarbij wij een logo, eindscherm en titelbalkjes animeren en toevoegen aan de video.

Wervingsvideo prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een wervingsvideo laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld of u kunt bij ons de prijslijst opvragen.

videoproductie videoproductiebedrijf video content online video videobrouwerij

Specificaties

  • Product: Wervingsvideo
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 12 Wervingsvideo’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier