Skip to main content

Wervingsvideo laten maken

Een wervingsvideo die men wil delen!

Wervingsvideo maken

Het werven van nieuw personeel blijft een lastige, tijdrovende en kostbare klus. Een wervingsvideo laten maken kan de oplossing bieden. Een succesvolle wervingsvideo zorgt ervoor dat geschikte kandidaten naar u toe komen in plaats van andersom.

Voorheen werden wervingsvideo’s alleen gemaakt door grote multinationals. Maar door de komst van het internet en social media is dat allang niet meer het geval. Zowel het produceren van de wervingsvideo als het uitrollen van de wervingscampagne zijn voor bijna alle bedrijven te betalen. Daarnaast hebben het internet en social media er ook voor gezorgd dat men sneller van baan wisselt. Iedereen is slechts 1 LinkedIn berichtje verwijderd van een recruiter of head hunter en op social media zien we dagelijks hoe leuk vrienden, familie en kennissen het hebben op hun werk. Tegelijkertijd raken onze praktijk mensen te hoog opgeleid en worden de wetenschappers, managers, IT’ers en dijkenbouwers voor dubbele salarissen aangenomen in het buitenland. Kortom, genoeg redenen voor één of meerdere wervingsvideo’s die u vervolgens jarenlang en herhaaldelijk kunt inzetten. En waarmee u uw bedrijf kunt onderscheiden van de concurrentie.

Wervingsvideo laten maken

Wilt u ook een wervingsvideo laten maken? Dan kunnen we verschillende kanten op qua productie. Onze productiepakketten variëren van een halve draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg, interviews, drone shots enzovoort. En van een ‘standaard’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met logo animatie, titel animaties, moderne overgangseffecten en een geanimeerd eindscherm.

Op basis van uw input, wensen, ideeën en budget zullen wij een concept voorleggen met daarop aansluitende videoproductie. Na akkoord zullen wij voor elke fase van het productieproces werken met verschillende jonge talenten. Op die manier werken wij co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, richting een gewenst eindproduct. Verder zal het project altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Wervingsvideo prijzen en mogelijkheden

Wilt u een wervingsvideo laten maken door Videobrouwerij en bent u nieuwsgierig naar onze prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze wervingsfilm prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of wervingsfilms.

Wervingsvideo laten maken wervingsvideo maken wervingsfilm vacature video

Specificaties

> Dienst: Wervingsvideo maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
interviews, hostess /host, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 25+ wervingsvideo’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen