Wervingsvideo laten maken

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Een Wervingsvideo bij Videobrouwerij: €798,-

Wervingsvideo maken

De zoektocht naar nieuw personeel blijft een kostbare en tijdrovende klus. Een wervingsvideo maken kan ervoor zorgen dat geschikte kandidaten naar u toe komen in plaats van andersom. Als wij een wervingsvideo maken dan zorgen wij dat de video opvalt, enthousiasmeert en motiveert tot het solliciteren. Daarnaast kan u de wervingsvideo hergebruiken voor als er weer een vacature vrij komt op die positie.

Wervingsvideo laten maken

Een wervingsvideo laten maken kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een dagje bij u langskomen op kantoor om één of meerdere werknemers te filmen die vertellen over hun baan of de functie die vrij komt. Of we kunnen dat interview gebruiken voor quotes waar we motiverende plakshots overheen monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor motion graphics waarbij wij een logo, eindscherm en titelbalkjes animeren en toevoegen aan de video.

Wervingsvideo prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een wervingsvideo laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld of u kunt bij ons de prijslijst opvragen.

videoproductie videoproductiebedrijf video content online video videobrouwerij

Specificaties

  • Product: Wervingsvideo
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 12 Wervingsvideo’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Videobrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Videobrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano