Skip to main content

   Aftermovie laten maken

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Een Aftermovie bij Videobrouwerij: €798,-

Aftermovie maken

Een aftermovie laten maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.

Een aftermovie laten maken is daarom onmisbaar geworden bij event-marketing. Daarnaast laat deze vorm van videocontent zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.

Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

Aftermovie laten maken

Wil u een aftermovie laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Aftermovie productiepakketten variëren van een draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. En van een ‘simpel’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met professionele animaties, copyright muziek en moderne overgangseffecten.

Deze variatie zorgt ervoor dat een goedkope aftermovie zowel toegankelijk is voor particuliere ondernemers, als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle filmmakers die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope aftermovie.

Aftermovie kosten en mogelijkheden

Wilt u meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht zelfs meerdere aftermovies? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen en/of montages.

aftermovie laten maken aftermovies maken videobrouwerij 2022

Specificaties

  • Product: Aftermovie
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 aftermovies

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier