Aftermovie

Standaard vanaf: €799

Onze vanaf prijs: €548

Aftermovie maken

Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.

Dit maakt de aftermovie onmisbaar binnen event-marketing. Daarnaast laat deze vorm van videocontent zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.

Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

Aftermovie laten maken

Binnen dit genre bestaan vrijwel geen limitaties. Productiepakketten variëren van een draaidag met één camjo tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. Deze variatie zorgt ervoor dat een aftermovie zowel toegankelijk is voor particuliere ondernemers, als grote bedrijven.

Aftermovie kosten en mogelijkheden

Wilt u meer weten over het laten maken van een aftermovie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst.

Specificaties

  • Product: Aftermovie
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 aftermovies

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

aftermovie laten maken - prijslijst 2018

IAK Cityrun – Aftermovie

Student Experience – Aftermovie

Longfonds – Aftermovie

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Videobrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Videobrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano