Skip to main content

Aftermovie laten maken

Hoge kwaliteit aftermovies voor een betaalbare prijs!

Aftermovie maken

Een aftermovie laten maken is zeer geschikt ter promotie van uw evenement, festival, beurs of sportdag. Aftermovies zijn een erg populaire vorm van video content omdat u binnen enkele seconden een samenvatting kunt geven van alles dat de bezoeker meegemaakt of juist gemist heeft die dag. Daarnaast komt u opnieuw in de top-of-mind van de bezoeker en stelt u content beschikbaar dat zij kunnen (en willen) delen in hun eigen netwerk.

Een aftermovie maken is daarom onmisbaar geworden bij event-marketing. Daarnaast laat deze vorm van video content zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.

Aftermovie laten maken

Wil u een aftermovie laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze aftermovie productiepakketten variรซren van een halve draaidag met รฉรฉn cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg, meerdere camera’s, drone beelden en een livestream. En van een ‘standaard’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met logo animatie, titel animaties, moderne overgangseffecten en een geanimeerd eindscherm.

Deze variatie zorgt ervoor dat een goedkope aftermovie zowel toegankelijk is voor kleine ondernemers, als grote bedrijven. En voor meerdere producties per jaar in de vorm van een leuke samenwerking. Bij Videobrouwerij beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle filmmakers die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan relatief goedkope aftermovies.

Aftermovie kosten en mogelijkheden

Wilt u een aftermovie maken? Of wellicht zelfs een promotiefilm ter aanvang van uw evenement, een livestream tijdens uw evenement en een aftermovie na afloop van het evenement? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen en/ of video’s.

Video portfolio

Nieuwsgierig naar ons werk? Dan staan hieronder enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kunt u vinden in ons portfolio.

Aftermovie laten maken videobrouwerij aftermovie maken aftermovies 2023

Specificaties

> Dienst: Aftermovie maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 6 tot 24 uur
> Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, voice over,
interviews, livestream, kraan, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 25+ aftermovies

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen