Skip to main content

Animatie video laten maken

Hoge kwaliteit animatie video’s voor een betaalbare prijs!

Animatie video maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te communiceren. Een animatie video laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap op een heldere, leuke en krachtige manier over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan een geanimeerde bedrijfsfilm, promotiefilm, product video, commercial, instructiefilm of case video.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Denk daarbij aan een logo animatie, naambalkje bij de spreker die in beeld komt, titelscherm animaties, overgang effecten tussen shots of scenes, ondertiteling en eindscherm animaties met daarop een call-to-action.

Animatie video laten maken

Wilt u ook een animatie video laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze animatie pakketten variëren van een basis logo animatie tot een complete video huisstijl. En van een 30 seconden 2D animatie video tot een foto realistische 3D animatie. Tip: zie onderaan de pagina een 3D animatievideo die wij mochten maken voor Huyser Fietsen en hun Bafang M420 middenmotor. 

Verder komen klanten vaak met een doel naar ons toe en denken wij vanaf concept t/m publicatie met hen mee. Wat uw doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende animatiefilm voor ontwikkelen. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, animators, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Videobrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Animatie prijzen & mogelijkheden

Wilt u een animatie video laten maken door Videobrouwerij? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer animatievideo’s.

Animatie portfolio

Nieuwsgierig naar onze animatievideo’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Animatie laten maken animatie video laten maken animatie maken animatie video maken animator animatievideo afb 02

Specificaties

> Dienst: Animatie video laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD (2D & 3D)
> Eerste versie: binnen 5 tot 7 werkdagen
> Oplevering: 2 tot 3 weken na final script
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: logo animatie, voice-over,
sound effects, vertaling, ondertiteling, social
media exports, mascotte design en meer!
> Afgeleverd: 100+ animatie video’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Animatie video laten maken