Skip to main content

360 graden video laten maken

Beleef uw verhaal vanuit elke hoek

Wilt u uw publiek volledig onderdompelen in uw verhaal en hen een unieke ervaring bieden? Overweeg dan om een 360 graden video te laten maken.

Waarom een 360 graden video maken?

Een 360 graden video biedt een meeslepende ervaring waarbij de kijker zelf kan bepalen welke delen van de video hij wil bekijken. Dit type video is ideaal voor virtuele rondleidingen, evenementen, trainingen en meer. Het geeft uw publiek de mogelijkheid om volledig in uw wereld te stappen en alles om zich heen te verkennen. Met 360 graden video kunt u een unieke en interactieve kijkervaring bieden die zorgt voor een diepere connectie met uw merk of boodschap.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij zijn we gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige 360 graden video’s. Ons proces begint met een grondige planning en conceptontwikkeling om ervoor te zorgen dat we uw visie perfect kunnen vastleggen. We gebruiken de nieuwste 360 graden camera’s en technologieën om haarscherpe en naadloze beelden te produceren. Ons team zorgt ervoor dat elke opname zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd om een optimale kijkervaring te garanderen.

Onze ervaren editors bewerken de beelden om een vloeiende en indrukwekkende 360 graden video te creëren. We optimaliseren de kwaliteit van de beelden en zorgen voor een naadloze overgang tussen verschillende scènes. Het resultaat is een interactieve video die uw publiek volledig onderdompelt in uw verhaal en een blijvende indruk achterlaat.

Waarom kiezen voor Videobrouwerij?

Videobrouwerij is uw betrouwbare partner voor het maken van 360 graden video’s. Met meer dan 10 jaar ervaring en een breed scala aan succesvolle projecten, staan wij bekend om onze creativiteit, technische expertise en klantgerichte benadering. Wij bieden een volledige service, van concept tot post-productie, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Onze passie voor het vertellen van verhalen en onze technische vaardigheden onderscheiden ons van de rest. Of u nu een 360 graden video nodig heeft voor een marketingcampagne, een virtuele rondleiding of een evenement, wij zorgen voor een professionele en meeslepende productie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Onze complete service omvat alles van conceptontwikkeling tot post-productie, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Betaalbare 360 graden video laten maken door Videobrouwerij

Wilt u de magie van 360 graden video’s ontdekken? Neem contact met ons op voor een offerte, plan een afspraak of download onze prijslijst voor meer informatie.

Of neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

360 graden video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: 360 graden video laten maken
> Specialisme: Hoogwaardige 360 graden opnames
> Geschikt voor: Website, Social Media, YouTube
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 5 werkdagen
> Final versie: binnen 1 – 2 weken
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleur lampen,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 video’s
> Klanten: 350 bedrijven en organisaties
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over 360 graden video’s

1. Wat zijn de voordelen van 360-graden video’s voor een bedrijf?

360-graden video’s bieden unieke voordelen die gewone video’s niet hebben. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Interactieve Ervaring: 360-graden video’s bieden een interactieve kijkervaring, waardoor de kijker volledige controle heeft over wat hij of zij ziet.
 2. Betere Klantbeleving: Deze video’s kunnen een realistischer beeld van producten of locaties geven, wat het vertrouwen van de klant verhoogt.
 3. Toonaangevende Technologie: Door het gebruik van geavanceerde video-opnametechnieken, kan je merk zich onderscheiden als innovatief en vooruitstrevend.
 4. Hogere Betrokkenheid: 360-graden video’s trekken de aandacht en houden deze langdurig vast, wat leidt tot een hogere betrokkenheid.
 5. Effectief Verhaal Vertellen: Door de omgeving vanuit elke hoek te tonen, kunnen complexere verhalen op een duidelijke en begrijpelijke manier worden verteld.
 6. Unieke Marketingmogelijkheden: Ze bieden nieuwe en unieke manieren voor merkpromotie en productaanbiedingen, wat kan helpen bij het bereiken van een breder publiek.
 7. Hoge Deelbaarheid: Deze video’s worden vaak gedeeld vanwege hun innovatieve natuur, wat helpt bij de organische verspreiding van je inhoud.
 8. Omnichannel Gebruiksmogelijkheden: 360-graden video’s kunnen worden toegepast op verschillende kanalen zoals vr-brillen, smartphones, en desktops, wat hun bruikbaarheid verhoogt.
 9. Verhoogde ROI: Door de inzet van dit soort video’s kun je een hogere ROI behalen omdat ze vaak beter presteren op betrokkenheids- en conversiegebied.
 10. Diepgaande Analyses: Het meten van gebruikersinteractie en betrokkenheid met behulp van analytische tools is mogelijk, wat helpt bij het verfijnen van marketingstrategieën.

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw 360-graden videoprojecten? Bekijk onderstaande opties:

Liever direct contact? Bel met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

2. Wat zijn verschillende toepassingen van 360-graden video’s?

360-graden video’s kunnen op veel manieren worden gebruikt, afhankelijk van de doelstellingen van een bedrijf. Hier zijn enkele populaire toepassingen:

 1. Virtuele Tours (vastgoed, hotels en evenementenlocaties)
 2. Product Demo’s (gedetailleerde productpresentaties)
 3. Evenementen Registratie (live evenementen en beurzen)
 4. Training en Opleiding (immersieve leerervaringen)
 5. Klanten Testimonials (klantbeoordelingen en feedback)
 6. Marketing Campagnes (innovatieve en virale marketing)
 7. Rekruteringsvideo’s (bedrijfs- en functiepresentaties)
 8. Virtual Reality Experiences (VR-games en ervaringen)
 9. Sport en Recreatie (on-field ervaring en evenementen)
 10. Educatief Materiaal (onderwijsvideo’s en interactieve lessen)

Klaar om te ontdekken wat 360-graden video voor jouw bedrijf kan doen? Bekijk onderstaande links:

Direct contact? Bel met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

2. Wat zijn de kosten voor het maken van een 360-graden video?

De kosten voor het produceren van een 360-graden video kunnen sterk variëren afhankelijk van een aantal factoren. Hier zijn de belangrijkste elementen die van invloed zijn op de prijs:

 1. Complexiteit en Duur: Een eenvoudige, korte video kost minder dan een uitgebreide productie met veel scènes en speciale effecten.
 2. Aantal Dagen voor Opnames: Meer opnamedagen verhogen de kosten voor zaken zoals locatie, apparatuur en personeel.
 3. Kwaliteit van Productie: Het gebruik van hoogwaardige camera’s en andere apparatuur kan de kosten verhogen, maar levert een betere eindkwaliteit op.
 4. Preproductie: Scriptontwikkeling en planning kunnen kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en expertise die nodig is.
 5. Locaties: Opnames op meerdere of unieke locaties kunnen extra kosten met zich meebrengen, zoals reiskosten.
 6. Postproductie: Bewerking, kleurcorrectie en het synchroniseren van geluid zijn cruciaal en kunnen de prijzen beïnvloeden.
 7. Speciale Effecten en Animaties: Extra investeringen in effecten kunnen de visuele aantrekkingskracht van je video verhogen maar ook de kosten doen stijgen.
 8. Muziek en Narratie: Professionele muziekstukken en voice-overs voegen waarde toe maar kunnen extra kosten met zich meebrengen.
 9. Casting: Het inzetten van acteurs of modellen kan de productiewaarde verhogen en de boodschap krachtiger maken.
 10. Marketing en Verspreiding: Het verspreiden van de video op verschillende kanalen kan bijkomende kosten met zich meebrengen.

Nieuwsgierig naar hoeveel een 360-graden video voor jouw bedrijf zou kosten? Bekijk onderstaande opties:

Direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een 360-graden video?

Gedurende meer dan een decennium hebben we ons productieproces verfijnd. Hier is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het maken van 360-graden video’s:

 1. Initiële Bespreking: We beginnen met een overleg, dit kan telefonisch, via videovergadering of face-to-face plaatsvinden.
 2. Voorstel Indienen: We sturen je gedetailleerde productiemogelijkheden, prijzen en voorbeelden per e-mail.
 3. Bevestiging: Na jouw goedkeuring van onze offerte, beginnen we met de volgende fases.
 4. Materiaal en Input: We verzamelen alle benodigde input en bestanden.
 5. Scriptontwikkeling: We ontwikkelen een tekstscript en verwerken jouw feedback tot het geheel naar wens is.
 6. Concept en Storyboard: We werken het concept en storyboard volledig uit, inclusief jouw feedback.
 7. Opstellen Werkdocumenten: We creëren werkdocumenten met alle input en materialen.
 8. Team Samenstelling: We roepen een gespecialiseerd team bijeen met rolverdelingen zoals cameramensen, regisseurs, geluidsmensen, editors en VR-specialisten.
 9. Apparatuur Klaarmaken: We zorgen dat al onze apparatuur opgeladen, getest en klaar voor gebruik is.
 10. Opnames: We filmen op locatie of in onze studio, afgestemd op de briefing en eventuele aanvullende wensen.
 11. Beeldmateriaal Laden: Na de opnames worden de videobestanden op onze server gezet en de kaarten gewist.
 12. Voormontage en Selectie: We selecteren het beste beeldmateriaal en maken een eerste montage.
 13. Eerste Versie: We leveren de eerste versie en uploaden deze naar ons online feedbackplatform voor jouw beoordeling.
 14. Feedback en Revisies: We verwerken jouw feedback tot we een definitieve versie hebben die volledig aan jouw eisen voldoet.
 15. Social Media Versies: We maken aangepaste versies voor sociale media en voorzien deze van ondertiteling waar nodig.
 16. Laatste Controle: We doen een finale check om te garanderen dat alles perfect is.

Nieuwsgierig wat we voor jouw 360-graden video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Hoe lang moet een succesvolle 360-graden video zijn en hoe is dat opgebouwd?

De ideale lengte van een 360-graden video varieert afhankelijk van het platform en de doelgroep. Korte video’s (1-3 minuten) presteren doorgaans beter op sociale media, terwijl langere video’s (5-10 minuten of meer) geschikt zijn voor diepte-inhoud zoals virtuele rondleidingen en educatieve sessies. Een effectieve opbouw voor 360-graden video ziet er als volgt uit:

1. Introductie (10-20 seconden)

 • Doel: Trek onmiddellijk de aandacht van de kijker.
 • Inhoud:
  • Impactvolle Start: Begin met een opvallend beeld of interessante vraag.
  • Titel Overlay: Voeg een korte titel toe om de context te zetten.
  • Korte Introductie: Stel het onderwerp en de doelstelling van de video voor.

2. Kerninhoud (1-7 minuten)

 • Doel: Communiceer de belangrijke boodschap en houd de kijker vast.
 • Inhoud:
  • Deel 1 (1-2 minuten): Introduceer het eerste hoofdonderwerp of segment.
  • Deel 2 (1-2 minuten): Bespreek het tweede hoofdonderwerp.
  • Deel 3 (1-2 minuten): Introduceer indien van toepassing het derde hoofdonderwerp.
  • Diepgang: Zorg voor een boeiende en informatieve presentatie, eventueel ondersteund door visuals zoals afbeeldingen en infographics.
  • Overgangen: Gebruik naadloze overgangen om verschillende segmenten met elkaar te verbinden.

3. Intermezzo’s/Pauzes (5-10 seconden, indien nodig)

 • Doel: Sta het publiek toe korte pauzes te nemen om informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Grafische Overgangen: Korte effecten of tekstoverlays om tussen segmenten te schakelen.
  • Korte Advertenties: Eventuele sponsorboodschappen of advertenties inlassen.

4. Interactie met Publiek (1-2 minuten, indien van toepassing)

 • Doel: Betrek de kijkers en maak de video interactiever.
 • Inhoud:
  • Vraag en Antwoord: Beantwoord vooraf ingezonden vragen of realtime vragen tijdens livestreams.
  • Reacties: Reageer op opmerkingen en feedback van kijkers (geschikt voor social media content).

5. Samenvatting en Afsluiting (30-60 seconden)

 • Doel: Vat de belangrijkste punten samen en geef afsluitende gedachten.
 • Inhoud:
  • Belangrijkste Punten: Kort overzicht van de belangrijkste besproken onderwerpen.
  • Conclusie: Eindgedachten en een persoonlijke noot van de presentator indien mogelijk.

6. Afsluiting (10-20 seconden)

 • Doel: Sluit de video professioneel af en moedig actie aan.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Spoor kijkers aan om de video te liken, delen, volgen of abonneren, en verwijs naar social media en de website.
  • Dankwoord: Bedank de kijkers voor hun tijd.
  • Afsluitende Beelden: Logo, contactinformatie en eventuele vermelding van credits.

Door deze structuur te volgen, kun je boeiende en informatieve 360-graden video’s maken die de aandacht van je publiek vasthouden en effectief de belangrijkste boodschappen overbrengen.


Nieuwsgierig wat we voor jouw 360-graden video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie productie mogelijkheden voor het maken van een 360-graden video?

Bij Videobrouwerij begeleiden we je volledig in het realiseren van je 360-graden video. We beginnen met het vaststellen van je doelstellingen en eindigen met de verspreiding van je video. Met ons all-in videoproductiebedrijf bieden we een breed scala aan diensten aan. Tijdens een eerste gesprek analyseren we wat er nodig is qua conceptontwikkeling, scriptopbouw, productie en postproductie. Voor elke fase in het proces zetten we experts in die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Dit ensures efficiency en het behalen van het gewenste resultaat met één vast aanspreekpunt voor jou.

Voor jouw 360-graden video kunnen we je assisteren met het volgende:

 • Strategie en brainstorming
 • Scriptontwikkeling en projectcoördinatie
 • Opnamen op locatie, in onze studio of met drone-techniek
 • Gebruik van professionele apparatuur zoals gimbals
 • Regie en organisatie
 • Voorbereiding en uitvoering van interviews
 • Geluidopnamen
 • Boeken van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Luchtopnamen met drones
 • Gebruikmaken van onze filmstudio
 • Voice-over opnamen
 • Video editing en montage
 • Toevoeging van muziek
 • Geluidsontwerp en sound effects
 • Animatie van bedrijfslogo
 • 2D- en 3D-animaties
 • Beeldbelichting en titels
 • Meertalige vertalingen
 • Optimalisaties voor social media
 • Distributie van inhoud
 • Livestream mogelijkheden

Met deze uitgebreide diensten zorgt Videobrouwerij ervoor dat je 360-graden video niet alleen professioneel en boeiend is, maar ook effectief je doelgroep bereikt.


Nieuwsgierig wat we voor jouw 360-graden video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van een 360-graden video?

De ROI (Return on Investment) van een 360-graden video kan variëren afhankelijk van het doel en de toepassing. Hier zijn enkele factoren die de ROI van 360-graden video’s beïnvloeden:

 1. Betere betrokkenheid: 360-graden video’s bieden een meeslepende ervaring die de betrokkenheid van kijkers vergroot en hen langer vasthoudt.
 2. Hogere conversies: Dankzij de interactieve aard van 360-graden video’s worden potentiële klanten gemakkelijker overtuigd, wat de kans op conversie verhoogt.
 3. Verbeterde merkherkenning: Het gebruik van innovatieve technologie zoals 360-graden video’s kan je merk onderscheiden en een blijvende indruk achterlaten.
 4. SEO voordelen: 360-graden video’s kunnen zoekmachineoptimalisatie bevorderen, wat leidt tot betere vindbaarheid en meer organisch verkeer.
 5. Klantenbinding: Door consequent kwalitatieve 360-graden content te bieden, kun je een trouwe klantenbasis opbouwen.
 6. Schaalbaarheid: Deze video’s kunnen eenvoudig worden aangepast of uitgebreid om een groter publiek te bereiken zonder extra fysieke middelen.
 7. Data-analyse: Door het gebruik van analytische tools kun je waardevolle inzichten verkrijgen over kijkersgedrag, wat helpt bij het verfijnen van toekomstige campagnes.
 8. Verkoopondersteuning: 360-graden video’s kunnen twijfels wegnemen en klanten helpen door de hele verkooptrechter heen.
 9. Langdurige waarde: Eenmaal gemaakt, kunnen 360-graden video’s langdurig worden gebruikt, wat de initiële investering rechtvaardigt.

Nieuwsgierig wat we voor jouw 360-graden video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf 360-graden video maken of laten maken door Videobrouwerij?

Overweeg je zelf een 360-graden video te maken? Het lijkt misschien eenvoudig: een camera opstellen, opnemen en bewerken in een gratis softwareprogramma. Maar onderschat niet hoeveel tijd en expertise hierbij komt kijken.

Bedrijven vertellen ons vaak dat ze zelf willen experimenteren met 360-graden video’s. Echter, de meeste van deze bedrijven realiseren zich al snel de complexiteit en doen dan alsnog een beroep op onze professionele diensten. Kwalitatieve 360-graden video’s vereisen meer dan een simpele camera en basisbewerkingen.

Het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ geldt zeker voor de productie van 360-graden video’s. Je wilt dat je bedrijf zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. Dit helpt je merk te laten groeien, betere erkenning te krijgen en daadwerkelijk resultaat te boeken. Bespaar dus tijd, moeite en geld door het direct goed aan te pakken met een professionele 360-graden video van Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat we voor jouw 360-graden video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn 360-graden video effectief verspreiden en promoten?

Met de opkomst van verschillende videoplatformen zijn 360-graden video’s populairder dan ooit. Elke site heeft echter zijn eigen manier om video’s te presenteren, wat betekent dat een one-size-fits-all aanpak niet werkt. Wij hebben bij Videobrouwerij een methode ontwikkeld om dit te optimaliseren.

8 Stappen voor succesvolle verspreiding van je 360-graden video:

 1. Voorbereiding en Planning: Identificeer je doelgroep, creëer een contentplan en stel een publicatieschema op.
 2. Productie: Zorg voor hoogwaardige opnames en verzamel extra content zoals interviews en making-of beelden.
 3. Postproductie: Bewerk de video’s voor meerdere platforms, voeg ondertitels en visuele elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid de video’s via je eigen kanalen, partners, nieuwsbrieven, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Social media cross-promotie: Maak teasers en visuals om je video’s op sociale media te promoten.
 6. Analyse en optimalisatie: Monitor de prestaties van je video’s, gebruik analysetools en voer A/B-testen uit om te optimaliseren.
 7. Feedback en aanpassingen: Verzamel feedback en pas je aanpak aan voor toekomstige distributies.
 8. Update en hergebruik: Werk de content bij voor hergebruik op een later tijdstip.

Nieuwsgierig wat we voor jouw 360 video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

360-graden video laten maken door Videobrouwerij

Wil je een schitterende 360 graden video laten maken? Professioneel en binnen je budget? Kies dan voor een 360-video van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » 360 graden video laten maken
Gepubliceerd op 17 juni 2024 en voor het laatst bewerkt op 13 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.