Skip to main content

Afterfilm laten maken

Leg uw evenement vast in beeld

Wilt u de hoogtepunten van uw evenement vastleggen? Een afterfilm is de perfecte manier om de sfeer en emoties van de dag te vangen en te delen met uw publiek.

Waarom een afterfilm laten maken?

Een afterfilm is een geweldige manier om uw evenement te herbeleven en te delen met degenen die niet aanwezig konden zijn. Het biedt een dynamische samenvatting van de beste momenten en zorgt ervoor dat de herinneringen levendig blijven. Een professionele afterfilm laat zien hoe succesvol en memorabel uw evenement was, en kan dienen als een waardevol marketingmiddel voor toekomstige edities.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij werken we nauw samen met u om een afterfilm te creëren die de essentie van uw evenement weergeeft. We beginnen met een grondige bespreking van uw wensen en doelen. Ons team van professionele regisseurs en videografen zorgt voor een vloeiende en creatieve opnamesessie, waarbij we de belangrijkste momenten vastleggen. In de post-productie voegen onze editors de beelden samen tot een boeiende en visueel aantrekkelijke afterfilm.

We zorgen ervoor dat de afterfilm aansluit bij uw merk en de sfeer van het evenement. Elk detail, van muziekkeuze tot kleurcorrectie, wordt zorgvuldig overwogen om een perfecte eindproduct te leveren.

Waarom Videobrouwerij voor uw afterfilm?

Met meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en een portfolio van duizenden succesvolle projecten, weet Videobrouwerij hoe belangrijk het is om elk moment perfect vast te leggen. Ons team combineert creativiteit met technische expertise om een afterfilm te maken die indruk maakt.

Wij bieden een full-service aanpak, wat betekent dat we u bij elke stap ondersteunen, van concept tot eindproductie. U kunt rekenen op een zorgeloos proces waarbij wij alle details voor u regelen. Ons doel is om uw evenement op de best mogelijke manier te presenteren en een blijvende indruk achter te laten.

Bij Videobrouwerij streven we naar perfectie in elke productie. Onze passie voor videografie en onze toewijding aan klanttevredenheid maken ons de ideale partner voor uw afterfilm.

Afterfilm laten maken door Videobrouwerij

Bent u klaar om uw evenement op een unieke manier vast te leggen? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of onze prijslijst downloaden.

Neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00 voor meer informatie.

Jubileum video laten maken - videobrouwerij - afterfilm laten maken

Specificaties

> Dienst: Afterfilm laten maken
> Specialisme: Full-service, van concept tot uitvoering
> Geschikt: Sociale media, website, promotie
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Final versie: 1 – 2 weken na het evenement
> Review rondes: 3 Gratis revisies
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleurcorrectie,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 afterfilms
> Klanten: 350 bedrijven en organisaties.
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:</vc_column_text]

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde vragen over Afterfilm (FAQ’s)

1. Wat zijn de voordelen van een afterfilm?

Een afterfilm biedt verschillende voordelen die zowel de zichtbaarheid als de impact van uw evenement kunnen vergroten. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Herbeleef het Evenement: Een afterfilm laat deelnemers en geïnteresseerden het evenement opnieuw beleven. Het vastleggen van hoogtepunten en bijzondere momenten zorgt voor blijvende herinneringen.
 2. Marketingmateriaal: Afterfilms zijn uitstekend marketingmateriaal. Ze kunnen gebruikt worden om toekomstige evenementen te promoten en een breed publiek aan te trekken.
 3. Emotionele Connectie: Video’s kunnen emoties overbrengen op een manier die tekst en foto’s niet kunnen. Dit versterkt de emotionele band met het publiek.
 4. Vergroot Bereik: Door de afterfilm te delen op sociale media, kunt u een breder publiek bereiken. Dit vergroot de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van uw evenement.
 5. SEO Voordelen: Een goed geoptimaliseerde afterfilm kan bijdragen aan een betere vindbaarheid in zoekmachines. Video’s houden bezoekers langer op uw site, wat een positief signaal is voor zoekmachines zoals Google.
 6. Professioneel Imago: Een kwalitatief hoogwaardige afterfilm toont uw professionaliteit en aandacht voor detail, wat vertrouwen wekt bij uw doelgroep.
 7. Verhoogde Engagement: Visuele content zoals video’s trekken meer aandacht en interactie dan alleen tekst. Dit kan leiden tot hogere engagement rates op verschillende platforms.
 8. Veelzijdig Gebruik: Afterfilms kunnen op verschillende platforms en in diverse formaten gebruikt worden, van websites en sociale media tot presentaties en interne communicatie.
 9. Meetbare Resultaten: Met de huidige technologie kunt u gedetailleerde analyses verkrijgen van hoe uw video presteert, waardoor u inzicht krijgt in kijkersgedrag en voorkeuren.

2. Wat kost het om een afterfilm te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een videoproductie variëren op basis van uw wensen, behoeften, doelstellingen en budget.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze productie tarieven, wilt u een persoonlijke offerte ontvangen of een afspraak maken voor een gesprek? Klik dan verder:

Prijslijst downloaden ← Tip: Download hier een overzicht van al onze prijzen!
Offerte aanvragen
(Video)meeting inplannen

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het om een afterfilm te maken?

Een afterfilm kan doorgaans binnen 1 – 3 weken worden gemaakt.

Onze productieplanning ziet er dan als volgt uit:

 • Week 1: Voorbespreking, offerte samenstellen, input verzamelen, concept uitwerken, en eerste versie van het script.
 • Week 2: Finaliseren van het script, beeldscript maken, draaidag, en eventuele voice-over opnames.
 • Week 3: Eerste versie, feedback ontvangen via ons online feedback platform, tweede versie, feedback, derde versie, feedback, en final versie.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een afterfilm?

Onze werkwijze is in meer dan 10 jaar tijd verfijnd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van hoe wij een afterfilm maken:

 1. Voorbespreking via telefoon, video meeting of persoonlijke afspraak
 2. Voorstel per e-mail met meerdere videoproductie keuzes, prijzen en voorbeelden
 3. Akkoord op officiële offerte en Algemene Voorwaarden
 4. Input en bestanden verzamelen voor onze Werkopdracht
 5. Script schrijven en eventuele feedback daarop verwerken tot deze naar wens is
 6. Concept en beeldscript uitwerken tot deze naar wens is
 7. Werkopdracht opstellen met alle input en bestanden
 8. Team samenstellen (cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream expert, voice-over)
 9. Apparatuur opladen, testen, klaarleggen en inpakken
 10. Filmen op locatie (of in onze filmstudio) op basis van de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag
 11. Beeldmateriaal inladen op onze server en geheugenkaartjes wissen
 12. Voormontage van het beeldmateriaal
 13. Opleveren eerste versie en uploaden in ons online feedback platform met een link naar de klant
 14. Feedback V1 verzamelen en aanpassen
 15. Tweede versie opleveren enzovoort tot we een final versie hebben bereikt
 16. Social media formaten en ondertitelde versies maken en opleveren
 17. Controle of alles helemaal naar wens is

5. Wat zijn de mogelijkheden voor het maken van een afterfilm?

Bij Videobrouwerij ondersteunen we u van begin tot eind, van het vaststellen van uw doelen tot de distributie van de content. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een compleet pakket aan diensten. Tijdens een initiële bespreking inventariseren we wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en postproductie. Voor elke fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in die u bijstaan. Dit betekent dat niet slechts één persoon verantwoordelijk is voor diverse taken, maar dat een volledig team in co-creatie met u werkt aan uw productie.

Indien u besluit om voor uw afterfilm gebruik te maken van ons volledige dienstenaanbod, dan omvat onze ondersteuning onder meer:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, op het water en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Het afnemen van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van uw logo
 • 2D en 3D animatie
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

7. Wat is de Return on investment (ROI) van een afterfilm?

Een afterfilm kan een hoge ROI opleveren wanneer alle aspecten, van doelstelling tot distributie, goed zijn uitgevoerd. Bij Videobrouwerij stellen we voor elke aanvraag een team samen van experts op elk gebied, met één vast aanspreekpunt. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit in elke fase van uw project.

De ROI van een afterfilm
De kosten voor een afterfilm variëren gemiddeld tussen €1.500 en €5.000. Als u van plan bent om uw afterfilm over een periode van drie jaar te gebruiken, dan komt dit neer op een maandelijkse investering van tussen de €40 en €140. De impact van uw afterfilm op marketing en sales gedurende deze periode is aanzienlijk groter. Vergelijk dit eens met alternatieven zoals advertenties of fysieke promoties, die vaak veel duurder zijn en een kortere impact hebben.

Met name in de evenementensector kan de ROI van een afterfilm snel worden terugverdiend. Vaak kan het aantrekken van slechts één nieuwe klant of partner al voldoende zijn om de kosten van de video te dekken.

8. Zelf een afterfilm maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou u niet zelf snel een afterfilm kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en voilà, toch? Dit is een gedachtegang die veel mensen lijken te hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘afterfilmpje‘ te produceren. De keuze voor het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede afterfilm, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaker dan niet, krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele afterfilm‘.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van afterfilms. U wilt immers de beste versie van uw evenement presenteren door middel van een afterfilm. Dit draagt bij aan een hogere zichtbaarheid, meer serieus genomen worden, en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele afterfilm van Videobrouwerij.

9. Bedrijfsvideo zelf maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou u niet zelf snel een bedrijfsvideo kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en voilà, toch? Dit is een gedachtegang die veel mensen lijken te hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘bedrijfsfilmpje‘ te produceren. De keuze voor het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede bedrijfsvideo, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaker dan niet, krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele bedrijfsvideo‘.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van bedrijfsvideo’s. U wilt immers de beste versie van uw organisatie presenteren door middel van een bedrijfsvideo. Dit draagt bij aan snellere groei, meer serieus genomen worden en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele bedrijfsvideo van Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn bedrijfsvideo effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor bedrijfsvideo’s. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content. Echter heeft elk platform zijn eigen unieke video aanpak. Een universele video distributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

Een succesvolle bedrijfsvideo distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: doelgroep definiëren, content plan, publicatiekalender.
 2. Productie: hoogwaardige opnames, extra materiaal zoals behind the scenes en interviews
 3. Postproductie: edits voor verschillende kanalen, met ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: op eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerships, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: creëer teasers, highlights, gifjes en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: volg de prestaties, gebruik analytics tools en doe proeven met AB tests.
 7. Feedback en aanpassingen: verzamel feedback en doe aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: update de content voor hergebruik op een later tijdstip.

Afterfilm laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte afterfilm laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een Afterfilm van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Afterfilm laten maken