Skip to main content

Bedrijfsfeest video laten maken

Leg uw bedrijfsfeest onvergetelijk vast

Wilt u de beste momenten van uw bedrijfsfeest vastleggen? Onze bedrijfsfeest video’s brengen uw evenement tot leven.

Waarom een bedrijfsfeest video laten maken?

Een video van uw bedrijfsfeest is een blijvende herinnering aan de hoogtepunten van uw evenement. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om mooie momenten opnieuw te beleven, maar kan ook dienen als een krachtig marketinginstrument om uw bedrijfscultuur en teamgeest te tonen. Een professionele bedrijfsfeest video zorgt ervoor dat uw evenement nog lang nagepraat wordt en kan ook ingezet worden voor toekomstige wervings- en promotiedoeleinden.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij werken we nauw samen met onze klanten om een video te creëren die de essentie van uw bedrijfsfeest vastlegt. We beginnen met een kennismakingsgesprek om uw wensen en doelen te begrijpen. Vervolgens maken we een gedetailleerd plan voor de opnames, waarbij we rekening houden met de sfeer en hoogtepunten van het evenement. Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze productie en nabewerking, zodat u een video krijgt die perfect aansluit bij uw visie.

Ons montageteam zorgt ervoor dat de bedrijfsfeest video tot in de puntjes verzorgd is, met aandacht voor details zoals muziekkeuze en overgangseffecten. Het resultaat is een boeiende en professionele video die uw bedrijfsfeest tot leven brengt.

Waarom kiezen voor Videobrouwerij?

Videobrouwerij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige video’s voor diverse klanten. Onze aanpak combineert creativiteit met technische expertise, waardoor we video’s produceren die zowel visueel aantrekkelijk als inhoudelijk sterk zijn. Wij bieden een volledige service, van concept tot eindproduct, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het productieproces.

Bij ons kunt u rekenen op een klantgerichte benadering en oog voor detail. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een promofilm of een animatievideo, wij zorgen ervoor dat uw verhaal op de best mogelijke manier wordt verteld.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw bedrijfsfeest onvergetelijk kunnen maken met een professionele video.

Betaalbare bedrijfsfeest video laten maken door Videobrouwerij

Bent u klaar om uw bedrijfsfeest op een unieke manier vast te leggen? Neem contact met ons op voor een offerte, plan een meeting in of download onze prijslijst voor meer informatie.

U kunt contact opnemen met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Bedrijfsfeestje video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Bedrijfsfeest video laten maken
> Specialisme: Full-service, van concept tot eindproduct
> Geschikt voor: Bedrijfsevenementen, personeelsfeesten
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Final versie: 1 – 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 Gratis reviews
> Extra opties: Interviews, voice-over, drone beelden, logo animatie, en meer!
> Producties: 2.500+ video’s
> Klanten: 350+ bedrijven en organisaties
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde vragen over bedrijfsfeest video’s (FAQ’s)

1. Waarom een bedrijfsfeest video?

Een video van uw bedrijfsfeest biedt tal van voordelen, zowel voor interne communicatie als externe marketing. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 1. Betere Communicatie: Een video kan belangrijke momenten en hoogtepunten van het feest op een aantrekkelijke manier vastleggen en communiceren.
 2. Merkbeleving: Een bedrijfsfeest video versterkt de merkbeleving en kan de bedrijfscultuur en waarden visueel overbrengen.
 3. Emotionele Band: Video’s kunnen emoties vastleggen en een blijvende herinnering creëren die medewerkers en klanten verbindt.
 4. Hoger Betrokkenheidsniveau: Een goed gemaakte video kan de betrokkenheid verhogen, zowel tijdens het feest als in de toekomst.
 5. SEO Voordelen: Door video’s te integreren op uw website en social media, kunt u uw zoekmachinepositie verbeteren.
 6. Veelzijdigheid: Bedrijfsfeest video’s kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals interne communicatie, werving en social media campagnes.
 7. Conversie Verhoging: Video’s kunnen kijkers motiveren tot actie, zoals het delen van de video of het volgen van uw sociale mediakanalen.

2. Wat kost een bedrijfsfeest video?

De kosten voor het laten maken van een videoproductie variëren op basis van uw wensen, behoeften, doelstellingen en budget.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze productie tarieven, wilt u een persoonlijke offerte ontvangen of een afspraak maken voor een gesprek? Klik dan verder:

Prijslijst downloaden ← Tip: Download hier een overzicht van al onze prijzen!
Offerte aanvragen
(Video)meeting inplannen

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het maken van een bedrijfsfeest video?

We kunnen uw bedrijfsfeest video produceren binnen 1 tot 3 weken. Onze standaard planning:

 • Week 1: Voorbespreking, conceptontwikkeling en script opstellen
 • Week 2: Definitief script, beeldplanning en draaidag
 • Week 3: Eerste versie, feedback en definitieve oplevering

4. Onze werkwijze voor bedrijfsfeest video’s

Wij hebben onze werkwijze geoptimaliseerd om uw bedrijfsfeest video tot een succes te maken. Ons proces omvat de volgende stappen:

 1. Voorbespreking via telefoon, video meeting of persoonlijk gesprek
 2. Offerte opstellen en akkoord
 3. Verzamelen van input en opstellen van het script
 4. Concept en beeldplanning ontwikkelen
 5. Filmen op locatie
 6. Videomontage en feedbackrondes
 7. Oplevering van de definitieve video
 8. Optionele social media formaten en ondertitelde versies

5. Hoe lang moet een bedrijfsfeest video zijn?

De ideale lengte van een bedrijfsfeest video varieert, afhankelijk van uw doelstellingen en doelgroep. Wij raden aan om video’s tussen de 1 en 3 minuten te houden voor maximale impact. De opbouw van een effectieve video omvat:

 • 0-20 sec: Introductie en interesse wekken
 • 20-60 sec: Belangrijke momenten en hoogtepunten
 • 60-90 sec: Extra informatie en call-to-action

6. Mogelijkheden voor bedrijfsfeest video’s

Bij Videobrouwerij bieden we een breed scala aan diensten voor het maken van bedrijfsfeest video’s, waaronder:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Filmen op locatie en in onze studio
 • Drone-opnames en luchtbeelden
 • Voice-over opnames en ondertiteling
 • Animatie en grafische elementen
 • Postproductie en videobewerking
 • Distributie en promotie

8. Wat is de Return on investment (ROI) van een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo levert een zeer hoge ROI op als alles vanaf doelstelling tot aan distributie klopt. Bij Videobrouwerij stellen wij voor elke aanvraag een dream-team samen van experts op elk onderdeel. Uiteraard met één vast aanspreekpunt. Op deze manier garanderen wij dat elke productie fase van uw bedrijfsvideo met de hoogste kwaliteit wordt voltooid.

De ROI van een bedrijfsvideo
Bij Videobrouwerij variëren de kosten voor een bedrijfsvideo gemiddeld tussen de €1.200 en €4.000. Als u van plan bent om uw bedrijfsvideo over een periode van drie jaar in te zetten, dan komt dit neer op een maandelijkse investering van tussen de €30 en €100. De impact van uw bedrijfsvideo op marketing en sales over deze periode is aanzienlijk groter. Zet dit eens af tegen alternatieven zoals beursstands of advertenties in vakbladen, die vaak veel duurder zijn en een kortere impactduur hebben.

Vooral in de B2B-sector is de ROI van videoproducties aanzienlijk. Gezien de vaak hoge orderwaarden in B2B, kan de investering in een bedrijfsvideo snel worden terugverdiend. In sommige sectoren kan het aantrekken van slechts één nieuwe klant al voldoende zijn om de kosten van de video te dekken.

9. Bedrijfsvideo zelf maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou u niet zelf snel een bedrijfsvideo kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en voilà, toch? Dit is een gedachtegang die veel mensen lijken te hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘bedrijfsfilmpje‘ te produceren. De keuze voor het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede bedrijfsvideo, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaker dan niet, krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele bedrijfsvideo‘.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van bedrijfsvideo’s. U wilt immers de beste versie van uw organisatie presenteren door middel van een bedrijfsvideo. Dit draagt bij aan snellere groei, meer serieus genomen worden en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele bedrijfsvideo van Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn bedrijfsvideo effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor bedrijfsvideo’s. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content. Echter heeft elk platform zijn eigen unieke video aanpak. Een universele video distributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

Een succesvolle bedrijfsvideo distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: doelgroep definiëren, content plan, publicatiekalender.
 2. Productie: hoogwaardige opnames, extra materiaal zoals behind the scenes en interviews
 3. Postproductie: edits voor verschillende kanalen, met ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: op eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerships, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: creëer teasers, highlights, gifjes en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: volg de prestaties, gebruik analytics tools en doe proeven met AB tests.
 7. Feedback en aanpassingen: verzamel feedback en doe aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: update de content voor hergebruik op een later tijdstip.

Bedrijfsfeest video laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte bedrijfsfeest video laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een bedrijfsfeest video van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Bedrijfsfeest video laten maken