Skip to main content

Bedrijfstrailer laten maken

Vertel jouw bedrijfsverhaal op een boeiende en professionele manier.

Wil je een bedrijfstrailer laten maken? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw bedrijfsverhaal op een boeiende en professionele manier kan presenteren met een bedrijfstrailer.

Waarom een bedrijfstrailer maken?

Een bedrijfstrailer vormt de ideale gelegenheid om jouw bedrijf, producten of diensten op een uiterst aantrekkelijke en professionele manier onder de aandacht te brengen. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw merkverhaal uitgebreid te vertellen, maar ook om potentiële klanten op overtuigende wijze te bereiken en een blijvende indruk achter te laten.

Door middel van een goed geproduceerde bedrijfstrailer kun je niet alleen jouw unieke waardepropositie duidelijk communiceren, maar ook de volledige aandacht van jouw doelgroep vasthouden. Dit resulteert in een verhoogde betrokkenheid, verbeterde conversies en een nog krachtigere versterking van jouw merkidentiteit.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij starten we met een diepgaand gesprek om jouw bedrijfsdoelen en doelgroep te begrijpen. Samen ontwikkelen we een creatief concept dat jouw verhaal krachtig en duidelijk overbrengt. Ons ervaren team van regisseurs en cameramannen maakt gebruik van de nieuwste technieken en technologieën om een bedrijfstrailer te creëren die zowel informatief als visueel aantrekkelijk is.

We zorgen ervoor dat elk aspect van de bedrijfstrailer klopt, van het script en de opnames tot de montage en muziekkeuze. Het resultaat is een professionele bedrijfstrailer die jouw boodschap helder overbrengt en jouw bedrijf op de kaart zet.

Waarom een bedrijfstrailer laten maken door Videobrouwerij?

Met meer dan tien jaar ervaring in het produceren van bedrijfstrailers voor diverse klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om jouw bedrijfsverhaal effectief over te brengen. Of het nu gaat om een bedrijfsintroductie, productlancering of klantgetuigenissen, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie te realiseren.

Onze bedrijfstrailers zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel en doelgericht. Dankzij onze ruime ervaring in videoproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw bedrijfstrailer. Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot post-productie, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Bedrijfstrailer kosten en mogelijkheden

Klaar om jouw bedrijfsverhaal op een boeiende en professionele manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een professionele bedrijfstrailer. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

bedrijfstrailer laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Bedrijfstrailer laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, voice-over,
drone, ronin, kleur lampen, studio,

interviews, logo animatie, ondertiteling,
social media formaten en meer!

> Afgeleverd: 100+ bedrijfstrailers
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Bedrijfstrailer laten maken door Videobrouwerij

Wil je een op maat gemaakte bedrijfstrailer laten maken? Doeltreffend en binnen je budget? Kies dan voor een bedrijfstrailer van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Bedrijfstrailer laten maken
Gepubliceerd op 5 juli 2024 en voor het laatst bewerkt op 5 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.