Skip to main content

BHV filmpje laten maken

Communiceer veiligheidsinstructies duidelijk

Wilt u de veiligheid op de werkvloer waarborgen met duidelijke instructievideo’s? Een BHV filmpje is de oplossing.

Waarom een BHV filmpje maken?

Een BHV filmpje is een effectieve manier om veiligheidsinstructies en noodprocedures over te brengen aan uw medewerkers. Met een professioneel geproduceerde video kunt u complexe informatie op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier presenteren, waardoor uw personeel beter voorbereid is op noodsituaties.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte BHV filmpjes te creëren. We beginnen met een uitgebreide analyse van uw bedrijfssituatie en veiligheidsbehoeften. Ons team van ervaren professionals ontwikkelt vervolgens een script en storyboard dat uw veiligheidsinstructies helder overbrengt.

Onze productieteams gebruiken de nieuwste technologieën en technieken om hoogwaardige video’s te maken die niet alleen informatief, maar ook boeiend zijn. Ons montageteam zorgt ervoor dat de uiteindelijke video perfect aansluit bij uw veiligheidsbeleid en bedrijfsidentiteit.

Waarom kiezen voor Videobrouwerij?

Videobrouwerij heeft meer dan een decennium ervaring in het maken van diverse soorten video’s, inclusief veiligheids- en instructiefilms. Ons team combineert creativiteit met technische expertise om video’s te produceren die zowel effectief als visueel aantrekkelijk zijn.

Wij bieden een end-to-end service, van conceptontwikkeling tot post-productie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details. Ons doel is om het productieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u een professionele en effectieve BHV video krijgt zonder stress.

Met Videobrouwerij bent u verzekerd van een BHV filmpje dat niet alleen voldoet aan uw veiligheidsvereisten, maar ook de aandacht van uw medewerkers trekt en hen duidelijk informeert over noodprocedures.

Betaalbaar BHV filmpje laten maken door Videobrouwerij

Bent u klaar om uw veiligheidsinstructies effectief over te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het maken van een professioneel BHV filmpje. U kunt hiervoor een offerte aanvragen, een meeting inplannen of onze prijslijst downloaden.

Neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00 voor meer informatie.

bhv filmpje laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: BHV filmpje laten maken
> Specialisme: Full-service, ondersteuning van begin tot eind
> Geschikt: Interne trainingen, bedrijfswebsite, sociale media
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Final versie: 1 – 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 Gratis reviews
> Extra opties: Interviews, voice-over,
drones, logo animatie, kleureffecten,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 video’s
> Klanten: 350 bedrijven en organisaties
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde vragen over BHV filmpjes (FAQ’s)

1. Wat zijn de voordelen van een BHV filmpje?

Een BHV filmpje biedt tal van voordelen die bijdragen aan de veiligheid en paraatheid van een organisatie. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 1. Duidelijke Instructies: BHV filmpjes zorgen voor heldere en visuele uitleg van noodprocedures, waardoor iedereen binnen het bedrijf weet hoe te handelen in geval van nood.
 2. Verhoogde Veiligheid: Regelmatig bekijken van BHV filmpjes helpt medewerkers om de veiligheidsprocedures beter te onthouden en toe te passen, wat de algehele veiligheid op de werkvloer verhoogt.
 3. Consistente Training: Door gebruik te maken van een BHV filmpje, wordt gegarandeerd dat alle medewerkers dezelfde informatie krijgen, wat zorgt voor consistente en uniforme veiligheidsinstructies.
 4. Snellere Instructie: Video’s kunnen complexe noodprocedures op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitleggen, wat tijd bespaart tijdens trainingssessies.
 5. Betere Naleving: BHV filmpjes kunnen medewerkers motiveren om zich beter aan de veiligheidsvoorschriften te houden door de ernst van noodsituaties duidelijk te maken.
 6. Visuele Herinnering: Video’s blijven beter hangen dan tekstuele instructies, wat de kans vergroot dat medewerkers de procedures onthouden en juist toepassen.
 7. Toegankelijkheid: Een BHV filmpje kan op elk moment en op elke plaats worden bekeken, waardoor medewerkers regelmatig hun kennis kunnen opfrissen.
 8. Effectieve Communicatie: BHV filmpjes maken het mogelijk om de veiligheidsinstructies op een aantrekkelijke en boeiende manier over te brengen.
 9. Ondersteuning bij Audits: Bedrijven kunnen BHV filmpjes gebruiken als bewijs van training en voorbereiding tijdens veiligheidsaudits.
 10. Kostenbesparing: Eenmalig investeren in een professioneel BHV filmpje kan op lange termijn kosten besparen doordat er minder fysieke trainingssessies nodig zijn.

2. Wat kost een BHV filmpje laten maken?

De kosten voor het maken van een BHV filmpje hangen af van uw specifieke wensen, de lengte van de video en het aantal locaties dat moet worden gefilmd.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een offerte op maat ontvangen? U kunt ons bereiken via de volgende opties:

Prijslijst downloaden ← Tip: Download hier een overzicht van al onze prijzen!
Offerte aanvragen
(Video)meeting inplannen

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00 voor een vrijblijvend gesprek.

3. Hoe lang duurt het om een BHV filmpje te maken?

Het maken van een BHV filmpje kan doorgaans binnen 1 – 2 weken worden gerealiseerd, afhankelijk van de complexiteit en uw specifieke wensen.

Onze productieplanning ziet er als volgt uit:

 • Week 1: Intakegesprek, offerte samenstellen, conceptontwikkeling en script schrijven.
 • Week 2: Opnames op locatie, montage en oplevering van de eerste versie, gevolgd door feedbackrondes en de definitieve versie.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een BHV filmpje?

Onze werkwijze voor het maken van een BHV filmpje is zorgvuldig afgestemd op uw behoeften en garandeert een professioneel eindresultaat:

 1. Intakegesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen.
 2. Voorstel met concept en offerte, inclusief tijdsplanning en kosten.
 3. Akkoord op offerte en algemene voorwaarden.
 4. Verzamelen van input en relevante documenten.
 5. Script schrijven en goedkeuren.
 6. Opnames op locatie met een professioneel team.
 7. Montage en oplevering van de eerste versie.
 8. Feedback verzamelen en verwerken.
 9. Oplevering van de definitieve versie, inclusief eventuele ondertiteling en aanpassingen voor verschillende platformen.

5. Hoe lang moet een BHV filmpje zijn?

De ideale lengte van een BHV filmpje hangt af van de hoeveelheid informatie die u wilt overbrengen. Meestal is een duur van 2 tot 5 minuten voldoende om de belangrijkste procedures en instructies duidelijk uit te leggen.

Onze aanbeveling voor de opbouw van een BHV filmpje:

 • 0-30 sec: Introductie en belang van BHV.
 • 30-120 sec: Stap-voor-stap uitleg van de procedures.
 • 120-180 sec: Praktische tips en herhalingen van de belangrijkste punten.
 • 180-300 sec: Conclusie en call-to-action voor meer training of informatie.

6. Waarom een BHV filmpje laten maken door Videobrouwerij?

Bij Videobrouwerij bent u verzekerd van een professionele aanpak en een eindresultaat van hoge kwaliteit. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

 • Ervaring en expertise in veiligheidsvideo’s.
 • Gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur.
 • Een team van gespecialiseerde professionals.
 • Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.
 • Uitstekende klantenservice en nazorg.
 • Snelle en efficiënte productieprocessen.

8. Wat is de Return on investment (ROI) van een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo levert een zeer hoge ROI op als alles vanaf doelstelling tot aan distributie klopt. Bij Videobrouwerij stellen wij voor elke aanvraag een dream-team samen van experts op elk onderdeel. Uiteraard met één vast aanspreekpunt. Op deze manier garanderen wij dat elke productie fase van uw bedrijfsvideo met de hoogste kwaliteit wordt voltooid.

De ROI van een bedrijfsvideo
Bij Videobrouwerij variëren de kosten voor een bedrijfsvideo gemiddeld tussen de €1.200 en €4.000. Als u van plan bent om uw bedrijfsvideo over een periode van drie jaar in te zetten, dan komt dit neer op een maandelijkse investering van tussen de €30 en €100. De impact van uw bedrijfsvideo op marketing en sales over deze periode is aanzienlijk groter. Zet dit eens af tegen alternatieven zoals beursstands of advertenties in vakbladen, die vaak veel duurder zijn en een kortere impactduur hebben.

Vooral in de B2B-sector is de ROI van videoproducties aanzienlijk. Gezien de vaak hoge orderwaarden in B2B, kan de investering in een bedrijfsvideo snel worden terugverdiend. In sommige sectoren kan het aantrekken van slechts één nieuwe klant al voldoende zijn om de kosten van de video te dekken.

9. Bedrijfsvideo zelf maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou u niet zelf snel een bedrijfsvideo kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en voilà, toch? Dit is een gedachtegang die veel mensen lijken te hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘bedrijfsfilmpje‘ te produceren. De keuze voor het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede bedrijfsvideo, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaker dan niet, krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele bedrijfsvideo‘.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van bedrijfsvideo’s. U wilt immers de beste versie van uw organisatie presenteren door middel van een bedrijfsvideo. Dit draagt bij aan snellere groei, meer serieus genomen worden en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele bedrijfsvideo van Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn bedrijfsvideo effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor bedrijfsvideo’s. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content. Echter heeft elk platform zijn eigen unieke video aanpak. Een universele video distributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

Een succesvolle bedrijfsvideo distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: doelgroep definiëren, content plan, publicatiekalender.
 2. Productie: hoogwaardige opnames, extra materiaal zoals behind the scenes en interviews
 3. Postproductie: edits voor verschillende kanalen, met ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: op eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerships, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: creëer teasers, highlights, gifjes en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: volg de prestaties, gebruik analytics tools en doe proeven met AB tests.
 7. Feedback en aanpassingen: verzamel feedback en doe aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: update de content voor hergebruik op een later tijdstip.

BHV filmpje laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte BHV filmpje laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een BHV filmpje van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » BHV filmpje laten maken