Skip to main content

Black screen video laten maken

Impactvolle en professionele video’s met black screen

Wilt u video’s maken met een krachtige en professionele uitstraling? Ontdek hoe Videobrouwerij uw visie tot leven kan brengen met black screen video’s.

Waarom kiezen voor een black screen video?

Black screen video’s bieden een stijlvolle en professionele achtergrond die perfect is voor verschillende soorten videoproducties. Of het nu gaat om bedrijfspresentaties, productdemonstraties, trainingsvideo’s of marketingcampagnes, een black screen zorgt voor een indrukwekkend en gepolijst eindresultaat. Dit type video is ideaal voor het creëren van een focus op de spreker of het product, zonder afleidingen van de achtergrond. Black screen video’s zijn bijzonder geschikt voor het overbrengen van krachtige boodschappen en het creëren van een elegante en moderne uitstraling.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij beginnen we met een grondige analyse van uw wensen en doelstellingen. Samen ontwikkelen we een creatief concept dat uw boodschap effectief overbrengt met behulp van black screen technologie. Ons ervaren team van regisseurs, cameramannen en technici werkt met de nieuwste apparatuur en technieken om video’s te creëren die zowel visueel verbluffend als inhoudelijk sterk zijn.

We zorgen ervoor dat elk detail klopt, van het script en de beelden tot de audio en speciale effecten. Het resultaat is een professionele black screen video die uw boodschap helder en overtuigend communiceert, en uw publiek verrast en betrekt.

Waarom een black screen video laten maken door Videobrouwerij?

Met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige video’s voor diverse klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om uw black screen video tot leven te brengen. Of het nu gaat om marketingcampagnes, productlanceringen of trainingsmateriaal, wij hebben de kennis en creativiteit om uw visie te realiseren.

Onze black screen video’s zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook uiterst functioneel en doelgericht. Dankzij onze ruime ervaring in videoproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor uw black screen video. Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot post-productie, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor u zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Black screen video kosten en mogelijkheden

Klaar om uw boodschap op een professionele en impactvolle manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een professionele black screen video. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

black screen video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Black screen video laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, voice-over,
drone, ronin, kleur lampen, studio,

interviews, logo animatie, ondertiteling,
social media formaten en meer!

> Afgeleverd: 100+ black screen video’s
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over Black screen video’s

1. Wat zijn de voordelen van blackscreen video’s voor een bedrijf?

Blackscreen video’s bieden diverse voordelen voor bedrijven van elke omvang en sector. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 1. Veelzijdigheid: Met blackscreen technologie is het mogelijk om elke achtergrond te gebruiken, waardoor je video’s aan kunt passen aan specifieke campagnes of thema’s.
 2. Kostenefficiëntie: Het filmen voor een blackscreen kan kosten besparen door reiskosten en locatiehuur te vermijden.
 3. Creatieve Vrijheid: Het stelt je in staat om ongekende creatieve mogelijkheden te benutten, zoals het creëren van fictieve omgevingen of high-tech presentaties.
 4. Professionele Uitstraling: Blauw scherm video’s kunnen een hoog professionele uitstraling geven aan promoties, educatieve content en meer.
 5. SEO Voordelen: Net als andere videocontent verhoogt blackscreen content de zichtbaarheid en ranking van je website in zoekmachines.
 6. Standalone of Geïntegreerd: Ze kunnen op zichzelf staande video’s zijn of naadloos geïntegreerd worden in live of virtuele settings.
 7. Snel Aanpassen: Achtergronden kunnen snel worden aangepast zonder dat hier nieuwe opnames voor nodig zijn, wat tijd en geld bespaart.
 8. Consistentie: Gebruikt voor trainingsprogramma’s of series, zorgt het voor een consistente visuele stijl, ongeacht variërende locaties.
 9. Verhoogd Engagement: Door de professionele uitstraling en flexibiliteit, blijven kijkers meer betrokken en geïnteresseerd.
 10. Analyse en Optimalisatie: De effectiviteit van deze video’s kan eenvoudig worden gemeten en geoptimaliseerd met analysetools.

Benieuwd wat we voor jouw blackscreen video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke typen blackscreen video’s zijn er allemaal?

In de afgelopen jaren hebben we vele soorten blackscreen video’s geproduceerd. Hier zijn 10 populaire soorten blackscreen video’s die wij aanraden:

 1. Promo video’s voor campagnes
 2. Uitlegvideo’s voor producten of diensten
 3. Virtuele tourvideo’s
 4. Achtergrondvideo’s voor webinars
 5. Training en educatieve video’s
 6. Live performance integratie
 7. Corporate Presentaties
 8. HR en recruitment video’s
 9. Event samenvattingen
 10. Social Media content video’s

Nieuwsgierig wat we voor jouw blackscreen video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Wat zijn de kosten voor blackscreen video’s?

De kosten voor het produceren van blackscreen video’s kunnen variëren op basis van meerdere factoren. Hier zijn enkele belangrijke elementen die de prijs bepalen:

 1. Video Complexiteit en Duur: Eenvoudige korte video’s zijn minder kostbaar dan complexe, lange producties met veel bewerkingen.
 2. Opname Dagen: Meer opnamedagen verhogen de kosten door het huren van locaties, apparatuur en inzet van de crew.
 3. Kwaliteit: Professionele camera’s, licht- en geluidsapparatuur kunnen de kosten verhogen maar leveren een beter eindproduct op.
 4. Voorbereiding en Script: Het ontwikkelen van een script en de voorbereiding variëren in kosten afhankelijk van tijd en expertise.
 5. Locatie en Reis: Specifieke of meerdere locaties brengen extra reis- en verblijfskosten met zich mee.
 6. Postproductie: Montage, kleurcorrectie en geluidsbewerking zijn belangrijke fases die de definitieve kosten beïnvloeden.
 7. Effecten en Animaties: Animatie en speciale effecten kunnen extra kosten met zich meebrengen, maar verhogen de visuele impact.
 8. Muziek en Voice-over: Gebruik van professionele muziek en voice-overs kan de kwaliteit verbeteren en de kosten beïnvloeden.
 9. Acteurs en Casting: Professionele acteurs kunnen de boodschap effectiever overbrengen en verhogen de productie waarde.
 10. Distributie en Reclame: Extra kosten kunnen ontstaan voor verspreiding van de video op verschillende platforms om een groot publiek te bereiken.

Nieuwsgierig wat we voor jouw blackscreen video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van blackscreen video?

Met meer dan een decennium aan ervaring hebben we onze processen geperfectioneerd. Hier is een overzicht van onze aanpak voor blackscreen video’s:

 1. Kennismakingsgesprek: We starten met een gesprek via telefoon, videochat of face-to-face om je wensen te bespreken.
 2. Voorstel: Na het gesprek ontvang je een email met diverse mogelijkheden, prijzen en voorbeelden.
 3. Bevestiging: Na jouw akkoord op onze offerte, vervolgen we het proces.
 4. Input Verzamelen: We verzamelen alle benodigde input en bestanden voor de productie.
 5. Script Schrijven: We schrijven een script en verwerken jouw feedback zodat het volledig naar wens is.
 6. Uitwerken Concept: Het concept en beeldscenario worden gedetailleerd uitgewerkt met jouw input.
 7. Definitieve Werkopdracht: We creëren een complete werkopdracht met alle verzamelde elementen.
 8. Team Samenstellen: We stellen een team samen bestaande uit bijvoorbeeld een cameraman, regisseur, editor, afhankelijk van de behoeften.
 9. Apparatuur Klaarmaken: Alle benodigde apparatuur wordt opgeladen, getest en klaargemaakt voor gebruik.
 10. Opnames: We voeren de opnames uit op de locatie of in onze studio, helemaal volgens briefing.
 11. Materiaal Inladen: Na de opnames laden we het materiaal op onze beveiligde server en maken we geheugenkaarten leeg.
 12. Vroege Edit: We maken een eerste selectie en zetten een ruwe montage in elkaar.
 13. Eerste Preview: De eerste versie wordt geleverd en beschikbaar gesteld voor jouw feedback.
 14. Feedback Verwerken: We verwerken de feedback en leveren een tweede, derde of definitieve versie af.
 15. Social Media Versies: We maken specifieke formaten en ondertitelde versies voor social mediaplatformen.
 16. Eindcontrole: Een laatste check om zeker te zijn dat alles perfect is.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw blackscreen video’s? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Wat is de ideale lengte voor een blackscreen video en hoe is deze gestructureerd?

De lengte van een effectieve blackscreen video kan variëren afhankelijk van het doel, het publiek en het platform. Kortere video’s (1-2 minuten) zijn meestal beter voor sociale media, terwijl langere video’s (5-10 minuten of meer) geschikt zijn voor diepgaande content zoals tutorials of interviews. Hier is een voorbeeldstructuur voor een boeiende blackscreen video:

1. Introductie (5-10 seconden)

 • Doel: Direct de aandacht van de kijker pakken.
 • Inhoud:
  • Korte Opening: Begin met een opvallend beeld of krachtige uitspraak.
  • Context: Voeg een korte tekst of grafische laag toe die de toon van de video zet.
  • Inleiding: Kort de inhoud en het doel van de video voorstellen.

2. Hoofdinhoud (1-5 minuten)

 • Doel: De belangrijkste informatie overbrengen en de kijker boeien.
 • Inhoud:
  • Segment 1 (30-60 seconden): Introduceer het eerste hoofdonderwerp of segment.
  • Segment 2 (30-60 seconden): Bespreek het tweede hoofdonderwerp of segment.
  • Segment 3 (30-60 seconden): Vergeet niet om ruimte voor een derde onderwerp, indien van toepassing.
  • Bijv. Visuals: Gebruik visuele hulpmiddelen zoals grafieken of afbeeldingen om de verhaal lijn te ondersteunen.
  • Overgangen: Maak gebruik van vloeiende overgangen tussen de verschillende topics.

3. Rustpunten (5-10 seconden, indien nodig)

 • Doel: Geef kijkers de kans om informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Grafisch: Korte animaties of overgangen.
  • Eventuele Reclame: Sponsormeldingen of korte advertenties.

4. Interactie (1-2 minuten, indien van toepassing)

 • Doel: Vergroot de betrokkenheid van het publiek.
 • Inhoud:
  • Vragenronde: Beantwoord vragen van het publiek die vooraf of live zijn ingediend.
  • Reacties: Reageer op opmerkingen of feedback van kijkers.

5. Samenvatting en Afsluiting (20-60 seconden)

 • Doel: De belangrijkste punten herhalen en afsluiten.
 • Inhoud:
  • Kerninhoud: Samenvatting van de belangrijkste besproken onderwerpen.
  • Conclusie: Eindopmerkingen en eventuele call-to-action.

6. Eindframe (10-20 seconden)

 • Doel: Professioneel afsluiten en kijkers aansporen.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Moedig kijkers aan om te liken, delen, volgen of abonneren.
  • Credits: Bedankt kijkers en vermeld contactinformatie.
  • Afsluitende Beelden: Inclusief logo en contactgegevens.

Met deze richtlijnen kun je een boeiende blackscreen video produceren die de aandacht van je doelgroep trekt en vasthoudt.


Nieuwsgierig wat we voor jouw blackscreen video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn de mogelijkheden van jullie service voor het maken van Blackscreen video’s?

Bij Videobrouwerij bieden we uitgebreide ondersteuning voor het productieproces van jouw Blackscreen video’s. Van een grondige planning tot en met de uiteindelijke distributie, wij helpen je bij elke stap. Als all-round videoproductiebedrijf kunnen we diverse diensten leveren om jouw project tot een succes te maken. Tijdens een initiële afspraak brengen we jouw wensen in kaart en stellen we een plan op voor conceptontwikkeling, script, opname en post-productie. Ons team van specialisten werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elke fase van het project zorgvuldig en professioneel wordt uitgevoerd, met één vast aanspreekpunt voor al je vragen.

Onze service voor Blackscreen video’s omvat de volgende elementen:

 • Strategie- en conceptcreatie
 • Scriptontwikkeling en projectmanagement
 • Blackscreen-opnames in onze studio of op locatie
 • Gebruik van professionele belichting en camera-apparatuur
 • Regie en productiecoördinatie
 • Voorbereiden en afnemen van interviews
 • Audio-opname en -bewerking
 • Gecastde acteurs en presentatoren
 • Drone- en luchtbeelden
 • Gebruik van onze green screen-studio
 • Opnames van voice-overs
 • Videobewerking en montage
 • Inclusief achtergrondmuziek
 • Geluidseffecten en sound design
 • Animeren van je bedrijfslogo
 • 2D- en 3D-animaties
 • Titels en ondertiteling
 • Vertalingen in meerdere talen
 • Opties voor social media optimalisatie
 • Videocontentdistributie
 • Livestreaming opties

Met deze uitgebreide service verzekeren wij een professionele en boeiende Blackscreen video die je doelgroep effectief aanspreekt.


Wil je meer weten over Blackscreen video’s? Klik op een van de volgende opties:

Spreek liever direct iemand? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van een zakelijke Blackscreen video?

De ROI (Return on Investment) van een Blackscreen video kan op verschillende manieren worden gemeten, afhankelijk van je specifieke bedrijfsdoelen. Hier zijn enkele elementen die bijdragen aan de ROI van een Blackscreen video:

 1. Hogere Conversies: Overtuigende Blackscreen video’s kunnen de conversieratio’s verhogen doordat ze de aandacht van potentiële klanten trekken.
 2. Grotere Merkbekendheid: Een goed geproduceerde Blackscreen video kan je merk helpen opvallen en een groter bereik genereren dan tekstuele content.
 3. Meer Betrokkenheid: Blackscreen video’s zijn visueel aangenaam en kunnen meer engagement opleveren op sociale media en websites.
 4. Verbeterde Merkreputatie: Professionele videos creëren een positieve indruk en versterken het vertrouwen in je bedrijf.
 5. SEO Voordelen: Het gebruik van videos kan je zoekmachine rankings verbeteren, waardoor je beter vindbaar wordt online.
 6. Klantloyaliteit: Regelmatig content in de vorm van video’s kan helpen bij het opbouwen van een trouwe klantenbasis.
 7. Verkoopondersteuning: Blackscreen videos kunnen fungeren als hulpmiddel om potentiële klanten door de verkoopcyclus te begeleiden.
 8. Inzichten uit Data: Analyse van videodata kan waardevolle inzichten bieden voor toekomstige marketingstrategieën.
 9. Schaalbaarheid: Video content kan eenvoudig worden opgeschaald om een breder publiek te bereiken.
 10. Langdurige bruikbaarheid: Een keer geïnvesteerd in professionele video content, blijft deze bron van waarde.

Nieuwsgierig wat we kunnen betekenen voor je Blackscreen video project? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf Blackscreen video maken of laten maken door Videobrouwerij?

Misschien denk je dat je zelf een Blackscreen video kunt maken. Het schrijven van een script, het huren van apparatuur, en het bewerken van de beelden lijken eenvoudig. Toch onderschatten veel bedrijven de complexiteit.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn eerst zelf een video te proberen. Toch leidt dit vaak tot een product dat niet voldoet aan professionele standaarden. Dit besef komt meestal nadat men al tijd en geld heeft geïnvesteerd.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ geldt zeker bij het maken van video’s. Het presenteren van je bedrijf via een hoogwaardige video levert een directe en positieve impact op. Door te kiezen voor de expertise van Videobrouwerij, kun je een tijdig en professioneel resultaat verwachten.


Nieuwsgierig wat we kunnen betekenen voor je Blackscreen video project? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn Blackscreen video effectief verspreiden en promoten?

Tien jaar geleden was YouTube een van de weinige platforms voor video content. Tegenwoordig is video de dominante vorm van content en elk platform heeft zijn eigen unieke aanpak nodig. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een specifieke strategie ontwikkeld voor Blackscreen video’s.

8 Stappen voor een succesvolle verspreiding en promotie van je Blackscreen video:

 1. Planning en Voorbereiding: Identificeer je doelgroep en stel een gedetailleerd contentplan op.
 2. Productie: Zorg voor hoogwaardige beelden en extra achter-de-schermen-materiaal.
 3. Postproductie: Bewerk de video’s specifiek voor elk platform en voeg nodige grafische elementen toe.
 4. Verspreiding: Deel de video’s via je website, nieuwsbrieven, partnerschappen en betaalde kanalen indien nodig.
 5. Cross-promotie: Gebruik snippets, GIFs en visuals om je video op sociale media te promoten.
 6. Analyse: Monitorer de prestaties en gebruik analysetools om te optimaliseren.
 7. Feedback: Verzamel feedback en pas je strategie aan voor toekomstige video’s.
 8. Herbruik: Update je video’s en gebruik ze opnieuw voor continu waarde.

Nieuwsgierig wat we kunnen betekenen voor je Blackscreen video project? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Blackscreen Video Laten Maken door Videobrouwerij

Ben je op zoek naar professionele blackscreen videos? Effectief en binnen je budget? Kies dan voor een blackscreen video van Videobrouwerij.
Klik op een van de onderstaande buttons of neem direct contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Black screen video laten maken
Gepubliceerd op 17 juni 2024 en voor het laatst bewerkt op 9 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.