Skip to main content

Company film laten maken

Vertel het verhaal van jouw bedrijf op een boeiende en professionele manier.

Wil je een company film laten maken? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw bedrijfsverhaal op een boeiende en professionele manier kan presenteren.

Waarom een company film maken?

Een company film is een krachtig middel om jouw bedrijfsverhaal uitgebreid te vertellen en je merkidentiteit op een dieper niveau te versterken. Het helpt je niet alleen om een emotionele connectie te maken met je doelgroep, maar ook om je bedrijf op een authentieke en meeslepende manier te presenteren. Door middel van gedetailleerde visuele storytelling kun je niet alleen de kernwaarden, missie en visie van je bedrijf effectief communiceren, maar ook de unieke aspecten van je bedrijfscultuur en de impact van je producten of diensten belichten. Dit zorgt voor een diepere betrokkenheid van zowel klanten als medewerkers, en kan aanzienlijk bijdragen aan een positieve merkperceptie en loyaliteit.

Daarnaast biedt een company film een dynamische en veelzijdige manier om je producten of diensten te introduceren aan een breed publiek, waardoor je de zichtbaarheid en impact van je bedrijf verder vergroot.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij starten we met een uitgebreide briefing om jouw bedrijfsdoelen en doelgroep te begrijpen. Samen ontwikkelen we een creatief concept dat jouw bedrijfsverhaal op een unieke en boeiende manier vertelt. Ons team van ervaren filmmakers en editors werkt met de nieuwste technologieën om een company film te produceren die zowel informatief als visueel aantrekkelijk is.

We zorgen ervoor dat elk detail klopt, van het script en de opnames tot de montage en muziekkeuze. Het resultaat is een professionele company film die jouw boodschap helder overbrengt en een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep.

Waarom een company film laten maken bij Videobrouwerij?

Met meer dan tien jaar ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor diverse klanten, is Videobrouwerij de perfecte partner om jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Of het nu gaat om een bedrijfsintroductie, klantgetuigenissen of een promotievideo, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen.

Onze company films zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook doelgericht en effectief. Dankzij onze uitgebreide ervaring in videoproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw bedrijfsvideo. Wij bieden een volledig pakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot post-productie, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Ons doel is om het productieproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Kosten en mogelijkheden

Klaar om jouw bedrijfsverhaal op een boeiende en professionele manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een professionele company film. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

company film laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Company film laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, voice-over,
drone, ronin, kleur lampen, studio,

interviews, logo animatie, ondertiteling,
social media formaten en meer!

> Afgeleverd: 100+ bedrijfsvideo’s
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Company film laten maken door Videobrouwerij

Wil je een op maat gemaakte company film laten maken? Doeltreffend en binnen je budget? Kies dan voor een company film van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Company film laten maken
Gepubliceerd op 5 juli 2024 en voor het laatst bewerkt op 5 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.