Skip to main content

Company video laten maken

Vertel het verhaal van jouw bedrijf op een boeiende en professionele manier.

Wil je een company video laten maken? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw bedrijfsverhaal op een boeiende, duidelijke en professionele manier kan presenteren met een company video.

Waarom een company video maken?

Company video’s zijn een uitstekende manier om jouw bedrijf, missie en waarden op een aantrekkelijke en informatieve manier te presenteren. Ze helpen je om een sterke merkidentiteit op te bouwen en vertrouwen te wekken bij jouw doelgroep. Met een company video kun je jouw verhaal uitgebreid vertellen, jouw team voorstellen en jouw producten of diensten op een visueel aantrekkelijke manier laten zien. Door gebruik te maken van creatieve visuele technieken en een doordachte narratieve structuur, kun je de kijkers emotioneel betrekken en overtuigen van jouw waardepropositie. Dit leidt niet alleen tot een betere klantbetrokkenheid, maar versterkt ook de professionele uitstraling van jouw merk.

Daarnaast kunnen company video’s strategisch worden ingezet op verschillende platforms zoals jouw website, social media kanalen en tijdens belangrijke presentaties, waardoor je een breder publiek kunt bereiken en impact kunt genereren voor jouw bedrijf.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij starten we altijd met een grondige analyse van jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. Samen ontwikkelen we een creatief concept dat jouw bedrijfsverhaal krachtig en duidelijk overbrengt. Ons ervaren team van regisseurs en cameramannen werkt met de nieuwste technieken en technologieën om een company video te creëren die zowel informatief als visueel aantrekkelijk is.

We zorgen ervoor dat elk aspect van de company video klopt, van het script en de opnames tot geanimeerde titels en de muziekkeuze. Het resultaat is een professionele company video die jouw boodschap helder overbrengt en jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteert.

Waarom een company video laten maken door Videobrouwerij?

Met meer dan tien jaar ervaring in het produceren van company video’s voor diverse klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om jouw bedrijfsverhaal effectief over te brengen. Of het nu gaat om bedrijfsintroducties, klantgetuigenissen of productdemonstraties, wij hebben de kennis en creativiteit om jouw visie te realiseren.

Onze company video’s zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel en doelgericht. Dankzij onze ruime ervaring in videoproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw company video. Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot post-productie, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Company video kosten en mogelijkheden

Klaar om jouw bedrijfsverhaal op een heldere en boeiende manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een professionele company video. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

company video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Company video laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, voice-over,
drone, ronin, kleur lampen, studio,

interviews, logo animatie, ondertiteling,
social media formaten en meer!

> Afgeleverd: 100+ company video’s
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Company video laten maken door Videobrouwerij

Wil je een op maat gemaakte company video laten maken? Doeltreffend en binnen je budget? Kies dan voor een company video van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Company video laten maken
Gepubliceerd op 5 juli 2024 en voor het laatst bewerkt op 5 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.