Skip to main content

Hyperlapse video laten maken

Dynamische bewegingen in beeld

Wilt u een dynamische kijkervaring creëren die de kijker echt in beweging brengt? Dan is een hyperlapse video de perfecte keuze.

Waarom een hyperlapse video maken?

Hyperlapse video’s zijn een spannende manier om tijd en ruimte te combineren tot een visueel verbluffend verhaal. Door camera bewegingen te combineren met time lapse technieken, kunnen hyperlapse video’s een gevoel van snelheid en dynamiek overbrengen. Dit is ideaal voor het vastleggen van stedelijke landschappen, infrastructuurprojecten, natuurverschijnselen en meer. Het resultaat is een meeslepende video die de aandacht van de kijker vasthoudt en een unieke kijkervaring biedt.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij hebben we de ervaring en de technologie om adembenemende hyperlapse video’s te maken. Ons proces begint met een grondige planning en locatie scouting om de beste opnamemogelijkheden te identificeren. We gebruiken hoogwaardige camera-apparatuur en stabilisatie technieken om vloeiende en stabiele beelden te garanderen. Ons team werkt nauwgezet om elk detail vast te leggen en een naadloze overgang tussen frames te creëren.

Onze post-productie specialisten bewerken de beelden zorgvuldig om een dynamische en visueel aantrekkelijke hyperlapse video te produceren. We optimaliseren kleur, belichting en beweging om ervoor te zorgen dat uw video de gewenste impact heeft. Of het nu gaat om een korte promofilm of een uitgebreide documentaire, wij leveren een product van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Videobrouwerij?

Videobrouwerij is uw betrouwbare partner voor het maken van hyperlapse video’s. Met meer dan 10 jaar ervaring en een breed scala aan succesvolle projecten, staan wij bekend om onze creativiteit, technische expertise en klantgerichte benadering. Wij bieden een volledige service, van concept tot post-productie, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Onze passie voor het vertellen van verhalen en onze technische vaardigheden onderscheiden ons van de rest. Of u nu een hyperlapse video nodig heeft voor een marketingcampagne, een evenement of een bouwproject, wij zorgen voor een professionele en meeslepende productie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Onze complete service omvat alles van conceptontwikkeling tot post-productie, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Betaalbare hyperlapse video laten maken door Videobrouwerij

Wilt u de magie van hyperlapse video’s ontdekken? Neem contact met ons op voor een offerte, plan een afspraak of download onze prijslijst voor meer informatie.

Of neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

hyperlapse video laten maken - videobrouwerij 3

Specificaties

> Dienst: Hyperlapse video laten maken
> Specialisme: Hoogwaardige hyperlapse opnames
> Geschikt voor: Website, Social Media, YouTube
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 5 werkdagen
> Final versie: binnen 1 – 2 weken
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleur lampen,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 video’s
> Klanten: 350 bedrijven en organisaties
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over hyperlapse video’s

1. Wat zijn de voordelen van hyperlapse video’s voor een bedrijf?

Hyperlapse video’s bieden unieke voordelen voor bedrijven van elke omvang. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Captiveren van de Kijker: Door de dynamische snelheid en visuele aantrekkingskracht trekken hyperlapse video’s de aandacht van het publiek, waardoor de betrokkenheid toeneemt.
 2. Unieke Presentatie: Ze bieden een innovatieve manier om locaties of producten te laten zien, waardoor je merk zich onderscheidt van de concurrentie.
 3. Verhoging van Conversies: Door een boeiende visuele ervaring creëren hyperlapse video’s betere mogelijkheden om potentiële klanten te overtuigen tot actie over te gaan.
 4. SEO Verhoging: Het toevoegen van hyperlapse video’s kan de zichtbaarheid van je website in zoekresultaten verhogen en organisch verkeer vergroten.
 5. Emotionele Impact: Ze kunnen krachtige emoties oproepen, wat leidt tot sterkere klantenbinding en merkloyaliteit.
 6. Heldere Communicatie: Hyperlapse video’s vereenvoudigen complexe verhalen of processen waardoor ze gemakkelijker te begrijpen zijn voor het publiek.
 7. Visuele Versterking: Ze laten producten of diensten op een spannende manier zien, wat de waargenomen waarde en aantrekkingskracht vergroot.
 8. Multiplatform Toepassing: Hyperlapse video’s zijn geschikt voor verschillende mediums, zoals websites, sociale media en emailcampagnes, wat je marketing bereik verbreedt.
 9. Vergrote Deelbaarheid: Hun unieke aard maakt ze aantrekkelijk om te delen, waardoor ze organisch je bereik en zichtbaarheid vergroten.
 10. Analyseerbare Succesfactoren: Met behulp van analytische tools kun je de impact van hyperlapse video’s meten en optimaliseren voor betere resultaten.

Benieuwd wat we kunnen doen met hyperlapse video’s voor jouw bedrijf? Klik op een van de volgende opties:

Direct contact opnemen? Bel gerust met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

2. Welke soorten hyperlapse video’s zijn er?

Hyperlapse video’s kunnen in verschillende vormen worden toegepast. Hier zijn 10 soorten hyperlapse video’s die we aanbevelen als basis voor bedrijven:

 1. Stadsbeelden
 2. Landschapsverkenningen
 3. Evenementregistraties
 4. Architectonische Rondleidingen
 5. Winkel- en Bedrijfstours
 6. Productieprocessen
 7. Reislog
 8. Marketingpromoties
 9. Onderwijs en Training
 10. Dag-naar-Nacht Overgangen

Benieuwd wat we kunnen doen met hyperlapse video’s voor jouw bedrijf? Klik op een van de volgende opties:

Direct contact opnemen? Bel gerust met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

2. Wat zijn de kosten van een hyperlapse video?

De kosten voor het produceren van een hyperlapse video kunnen aanzienlijk variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste factoren die de kosten beïnvloeden:

 1. Video Complexiteit: Een eenvoudige hyperlapse video vereist minder middelen dan een geavanceerde productie met meerdere locaties en uitgebreide bewerking.
 2. Opnameduur: Meer opnamedagen verhogen de kosten door bijkomende uitgaven zoals apparatuur, locatiehuur en personeelskosten.
 3. Kwaliteit van Apparatuur: Hoogwaardige camera’s en ondersteunende apparatuur verhogen de productiekosten maar belonen met een superieure video.
 4. Voorbereidingswerk: Het ontwikkelen van het concept en het voorbereiden van opnames kunnen variëren in kosten afhankelijk van de inspanning en expertise die nodig zijn.
 5. Locatiekeuze: Het selecteren van specifieke of meerdere opnamelocaties kan extra logistieke en reisgerelateerde kosten met zich meebrengen.
 6. Nabewerking: De montage, kleurcorrectie, geluid en grafieken die na de opnames worden toegevoegd spelen een grote rol in de totale kosten.
 7. Speciale Effecten: Gebruik van animaties en speciale effecten voegen waarde toe maar ook extra kosten aan de video.
 8. Audiocomponenten: Professionele muziek en voice-overs kunnen de het eindproduct verbeteren en beïnvloeden de prijs.
 9. Acteurs en Modellen: Het inhuren van professioneel talent kan bijdragen aan de kwaliteit van de video maar verhoogt de productie-uitgaven.
 10. Distributievormen: Extra investeringen zijn nodig voor het effectief verspreiden van de video om een breed publiek te bereiken.

Benieuwd wat we kunnen doen met hyperlapse video’s voor jouw bedrijf? Klik op een van de volgende opties:

Direct contact opnemen? Bel gerust met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een Hyperlapse?

Onze werkwijze is in de afgelopen jaren geperfectioneerd om de beste resultaten voor Hyperlapse-opnamen te garanderen. Hier is een gedetailleerde stap-voor-stap beschrijving:

 1. Startgesprek: We beginnen met een oriënterend gesprek via telefoon, videovergadering of persoonlijk contact.
 2. Offerte: Vervolgens ontvang je een e-mail met diverse Hyperlapse-productieopties, tarieven en voorbeelden.
 3. Bevestiging: Na akkoord op onze gedetailleerde offerte, beginnen we met de verdere voorbereidingen.
 4. Verzamelen van Informatie: We verzamelen alle relevante informatie en benodigde bestanden voor de opdracht.
 5. Scriptschrijven: Een script wordt geschreven en aangepast op basis van je feedback totdat het voldoet aan je wensen.
 6. Conceptontwikkeling: Het concept en visuele storyboard worden gecreëerd en verfijnd met jouw opmerkingen.
 7. Opdrachtbevestiging: We zetten alle verzamelde input en bestanden samen in een gedetailleerde werkopdracht.
 8. Teamplanning: We stellen een gespecialiseerd team samen inclusief een cameraman, regisseur, drone-operator, editor, en andere benodigde professionals.
 9. Apparatuur Klaarmaken: Voorbereiding van apparatuur zoals opladen, testen en inpakken.
 10. Opname: We voeren de opnamen uit op locatie of in de studio, volgens de briefing en jouw specifieke wensen.
 11. Materialen Inladen: Na de opnames laden we het filmmateriaal in op onze server en wissen we de geheugenkaarten.
 12. Beeldselectie & Eerste Edit: Beeldselectie en een eerste montage worden gemaakt voor verdere bewerking.
 13. Voorlopige Versie: De voorlopige versie wordt geüpload naar ons online feedbackplatform voor jouw beoordeling.
 14. Feedback Verwerken: We verwerken jouw feedback en maken aanpassingen tot we de definitieve versie hebben.
 15. Levering Formats: We maken en leveren de Hyperlapse in verschillende formaten, inclusief versies voor social media.
 16. Eindcontrole: Een laatste controle wordt uitgevoerd om te verzekeren dat alles naar wens is.

Benieuwd wat we voor jouw Hyperlapse kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Wat zijn de voordelen van een Hyperlapse video?

Hyperlapse video’s bieden unieke en dynamische visuele inhoud die je merk of boodschap op een indrukwekkende manier kan presenteren. Enkele voordelen zijn:

1. Visueel Spectaculair

 • Effect: Hyperlapse video’s combineren de charme van timelapse met camera-bewegingen, wat resulteert in een spectaculair visueel effect.
 • Impact:
  • Oogstrelend: Deze video’s trekken direct de aandacht van kijkers met hun vloeiende en versneld weergegeven beelden.
  • Creatief: Ideaal om creativiteit te tonen en een sterke visuele impact te maken.

2. Verhalen Vertellen (Narratief)

 • Doel: Hyperlapse video’s zijn geschikt om een verhaal op een dynamische manier te vertellen.
 • Inhoud:
  • Tijdframe: Ze kunnen langdurige processen of gebeurtenissen in korte tijd weergeven.
  • Flexibel: Geschikt voor diverse sectoren en doeleinden zoals stadsverkenningen, producties en evenementen.

3. Verhoogde Betrokkenheid

 • Doel: Ze houden de kijker geboeid en verhogen de betrokkenheid bij je content.
 • Inhoud:
  • Social Media: Geschikt voor platformen zoals Instagram en Facebook waar visuele impact belangrijk is.
  • Marketing: Effectief in campagnes waar snelle en boeiende content essentieel is.

4. Efficiënte Overzichtelijkheid

 • Doel: Ze bieden een snel overzicht van locaties, processen of evenementen.
 • Inhoud:
  • Verkorten: Lange opnames worden in een kort en krachtig segment weergegeven.
  • Informatief: Gebruikt in educatieve video’s, bedrijfsprofielen of bouwprojecten.

5. Professionele Look

 • Doel: Hyperlapse video’s geven je content een professionele uitstraling.
 • Inhoud:
  • Expertise: Ze tonen de technische vaardigheid en creativiteit van je productie team.
  • Kwaliteit: Hoge productie waarden die je merk in goed daglicht stellen.

Benieuwd wat we voor jouw Hyperlapse video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie productie mogelijkheden voor het maken van een hyperlapse video?

Bij Videobrouwerij bieden we een volledige dienstverlening voor het creëren van verbluffende hyperlapse video’s. Van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke montage, wij verzorgen elk aspect van het productieproces. Als full-service videoproductiebedrijf hebben wij jarenlange ervaring en een team van experts dat gespecialiseerd is in hyperlapse technologieën. Samen kunnen we jouw visie tot leven brengen met behulp van innovatieve technieken en apparatuur.

Hier zijn enkele diensten die we bieden voor hyperlapse video productie:

 • Conceptontwikkeling en strategiebepaling
 • Script en storyboard creatie
 • Opnames op diverse locaties, inclusief stadsgezichten en natuur
 • Gebruik van professionele stabilisatieapparaten zoals gimbals
 • Regie en opname begeleiding
 • Handling en manipulatie van camera’s voor soepele bewegingen
 • Audio opnames en geluid-perfectie
 • Selectie en inzet van passende acteurs en presentatoren
 • Luchtbeelden met drones
 • Toegang tot onze eigen filmstudio
 • Ingesproken voice-overs
 • Vakkundige video-editing
 • Toevoeging van muziek en geluidseffecten
 • High-end sound design
 • Creatie van logo-animaties
 • Integratie van 2D- en 3D-animaties
 • Animatie van titels en onderschriften
 • Vertaalservices voor wereldwijde distributie
 • Optimalisaties voor sociale mediaplatforms
 • Verspreiding van content
 • Live streaming mogelijkheden

Met ons uitgebreid dienstenpakket is Videobrouwerij jouw ideale partner voor het realiseren van indrukwekkende hyperlapse projecten die je publiek betoveren.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw hyperlapse video? Klik op een van de onderstaande opties:

Liever direct contact? Bel met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van een hyperlapse video?

De ROI (Return on Investment) van hyperlapse video’s kan op diverse manieren worden gemeten, afhankelijk van je specifieke doelen en hoe je de video’s inzet. Hieronder enkele aspecten die bijdragen aan de ROI van hyperlapse video’s:

 1. Verhoogde Aantrekkingskracht: Hyperlapse video’s trekken snel de aandacht van kijkers, wat kan leiden tot hogere engagement en conversies.
 2. Vergroting van Merkpresentatie: Ze bieden een dynamische manier om je merk of product onder de aandacht te brengen, wat leidt tot betere merkherkenning.
 3. Verhoogde Engagemenet: De unieke en fascinerende aard van hyperlapse video’s stimuleert hogere betrokkenheid op sociale media en andere kanalen.
 4. Versterken van Merkimago: Kwalitatief hoogwaardige hyperlapse video’s dragen bij aan een professionele en moderne merkuitstraling.
 5. SEO-Voordelen: Hyperlapse video’s kunnen je zoekmachineoptimalisatie verbeteren, wat resulteert in meer organisch verkeer naar je website.
 6. Verhoogde Loyaliteit: Door regelmatig indrukwekkende content te delen, kun je een loyale volgerskring opbouwen.
 7. Ondersteuning van Marketingdoelen: Ze kunnen effectief twijfels wegnemen en helpen bezoekers door de marketingfunnel te begeleiden.
 8. Gegevens en Inzichten: Met analysetools verzamel je data over interacties, wat helpt je strategieën te optimaliseren.
 9. Effectiviteit en Schaalbaarheid: Hyperlapse video’s kunnen breed worden ingezet zonder grote extra kosten, ideaal voor campagnes.
 10. Blijvende Waarde: Deze video’s kunnen lange tijd nuttig blijven en meerdere keren benut worden, wat de initiële investering rechtvaardigt.

Nieuwsgierig wat we voor jouw hyperlapse video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf hyperlapse maken of laten maken door Videobrouwerij?

Je vraagt je misschien af: waarom niet zelf een hyperlapse video maken? Een camera pakken, wat foto’s maken, en die vervolgens samenvoegen tot een video. Klinkt simpel, maar de realiteit is vaak anders.

We horen vaak van bedrijven dat ze eerst zelf een poging willen wagen. Er wordt vaak gedacht dat een ‘simpel filmpje’ zo gemaakt is. Maar bedrijven onderschatten vaak de complexiteit en tijdsinvestering die nodig is om een kwalitatief hoogwaardige hyperlapse video te maken. Het resultaat? Na enkele dagen komt toch de vraag of wij professioneel kunnen helpen.

De uitdrukking ‘goedkoop is duurkoop’ geldt zeker voor de productie van hyperlapse video’s. Je wilt uiteindelijk een video die een krachtig en professioneel beeld van je bedrijf neerzet. Dit draagt aanzien bij aan je merk en helpt je sneller te groeien. Bespaar jezelf tijd en inspanning door meteen te kiezen voor een professionele aanpak met Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat we voor jouw hyperlapse video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn hyperlapse video’s effectief verspreiden en promoten?

Een decennium geleden was YouTube het enige prominente platform voor video’s. Sindsdien zijn video’s geëvolueerd tot de populairste vorm van digitale content. Elk platform heeft nu z’n eigen benadering van video. Daarom vereist videodistributie tegenwoordig een gerichte aanpak. Videobrouwerij heeft hiervoor een effectieve strategie ontwikkeld.

8 stappen naar succesvolle distributie van je hyperlapse video’s:

 1. Voorbereiding en Planning: Identificeer je doelgroep, creëer een contentplan en stel een publicatieschema op.
 2. Productie: Maak kwalitatief hoogwaardige hyperlapse opnames en verzamel ondersteunend materiaal zoals interviews en BTS-beelden.
 3. Postproductie: Bewerk de video’s aangepast voor verschillende mediakanalen, voeg ondertiteling en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Publiceer de video’s op je eigen kanalen, bedrijfswebsite, nieuwsbrieven, via partnerschappen en mogelijk betaalde ads.
 5. Cross-promotie en sociale synergie: Gebruik teasers, highlights en gifjes om je video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en Optimalisatie: Monitor video’s prestaties, gebruik analysetools en voer A/B-tests uit ter verbetering.
 7. Feedback en Aanpassingen: Verzamel feedback en verbeter toekomstige videostrategieën.
 8. Bijwerkbaarheid en Hergebruik: Houd je video’s up-to-date voor hergebruik in toekomstige campagnes.

Nieuwsgierig wat we voor jouw hyperlapse video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Hyperlapse laten maken door Videobrouwerij

Wil je een schitterende hyperlapse laten maken? Professioneel en binnen je budget? Kies dan voor een hyperlapse van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Hyperlapse video laten maken
Gepubliceerd op 17 juni 2024 en voor het laatst bewerkt op 8 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.