Skip to main content

Isometrische animatie laten maken

Breng jouw ideeën tot leven met boeiende en visueel aantrekkelijke isometrische animaties.

Wil je een isometrische animatie laten maken? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw ideeën op een boeiende en visueel aantrekkelijke manier kan presenteren met een professionele isometrische animatie.

Waarom een isometrische animatie maken?

Isometrische animaties zijn een uitstekende manier om complexe concepten en ideeën op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier te presenteren. Ze bieden een unieke kijkhoek die diepte en dimensie toevoegt aan jouw verhaal, waardoor het gemakkelijker wordt om de aandacht van jouw publiek te trekken en vast te houden. Of het nu gaat om productdemonstraties, bedrijfsprocessen of educatieve content, isometrische animaties maken jouw boodschap helder en boeiend. Bovendien zijn ze veelzijdig en kunnen ze worden gebruikt op verschillende platforms zoals websites, sociale media en presentaties.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij beginnen we met een grondige analyse van jouw doelen en doelgroep. Samen ontwikkelen we een creatief concept dat jouw boodschap krachtig en duidelijk overbrengt. Ons ervaren team van animators en ontwerpers werkt met de nieuwste technieken en software om een isometrische animatie te creëren die zowel informatief als visueel aantrekkelijk is.

We zorgen ervoor dat elk aspect van de animatie klopt, van het script en de storyboard tot de animatie en de muziekkeuze. Het resultaat is een professionele isometrische animatie die jouw boodschap helder overbrengt en jouw publiek boeit.

Waarom een isometrische animatie laten maken?

Met meer dan tien jaar ervaring in het produceren van animaties voor uiteenlopende klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om jouw ideeën effectief over te brengen. Of het nu gaat om productdemonstraties, bedrijfsprocessen of educatieve content, wij hebben de kennis en creativiteit om jouw visie te realiseren.

Onze isometrische animaties zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel en doelgericht. Dankzij onze ruime ervaring in animatieproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw animatie. Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot post-productie, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Isometrische animatie kosten en mogelijkheden

Klaar om jouw ideeën op een boeiende en visueel aantrekkelijke manier te presenteren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een professionele isometrische animatie. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Isometrische animatie laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Isometrische animatie laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, voice-over,
drone, ronin, kleur lampen, studio,

interviews, logo animatie, ondertiteling,
social media formaten en meer!

> Afgeleverd: 100+ isometrische animaties
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

FAQ – Veel gestelde vragen over isometrische animaties

1. Wat zijn de voordelen van isometrische animaties voor een bedrijf?

Isometrische animaties bieden tal van voordelen voor ondernemingen, ongeacht de sector. Hier zijn enkele hoofdvoordelen:

 1. Bevorderde Betrokkenheid: Animaties trekken meer aandacht dan statische beelden. Ze houden de kijkers langer vast, wat zorgt voor betere klantinteractie.
 2. Branding Voordelen: Animaties kunnen je merk op een unieke en visueel aantrekkelijke manier presenteren, wat merkherkenning bevordert.
 3. Verhoogde Conversies: Goed gemaakte animaties kunnen potentiële klanten overtuigen om actie te ondernemen, wat leidt tot hogere conversiepercentages.
 4. SEO Winst: Zoekmachines waarderen visuele inhoud zoals animaties, wat kan resulteren in betere zoekresultaten voor je website.
 5. Emotionele Band: Animaties kunnen emoties opwekken en verbindingen creëren, wat de klantenbinding versterkt.
 6. Duidelijke Communicatie: Animaties stellen je in staat om complexe boodschappen eenvoudig en begrijpelijk over te brengen.
 7. Product Uitleg: Ze kunnen producten of diensten op een visuele manier uitleggen, wat de functionaliteiten duidelijk maakt en overtuigingskracht toevoegt.
 8. Flexibel Gebruik: Animaties kunnen op meerdere platforms zoals social media, websites, en presentaties worden gebruikt, wat je bereik vergroot.
 9. Deelbaarheid: Animaties worden vaak meer gedeeld dan andere vormen van content, waardoor je merkbekendheid groter wordt.
 10. Meetbare Effectiviteit: Met analysetools kun je eenvoudig de impact van je animaties meten en je strategieën optimaliseren.

Nieuwsgierig wat we voor jouw isometrische animatie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke soorten isometrische animaties zijn er?

Op basis van onze ervaring zijn er diverse soorten isometrische animaties. Hier zijn 10 soorten die wij vaak aanbevelen aan bedrijven:

 1. Promotie animaties
 2. Product uitleg animaties
 3. Bedrijfsintroductie animaties
 4. Dienstverlening animaties
 5. Instructie animaties
 6. Getuigenis animaties
 7. Wervingsanimaties
 8. Opleidingsanimaties
 9. Social Media animaties
 10. Evenement registratie animaties

Nieuwsgierig wat we voor jouw isometrische animatie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Hoeveel kost het maken van isometrische animaties?

De kosten voor het laten maken van isometrische animaties kunnen sterk verschillen afhankelijk van diverse factoren. Hier zijn de belangrijkste kostenfactoren:

 1. Complexiteit en Duur: Simpele, korte animaties zijn goedkoper dan complexe, langdurige animaties met gedetailleerde bewerkingen.
 2. Ontwerp en Stijl: Het detailniveau en de stijl van je animatie kunnen de prijs beïnvloeden. Meer gedetailleerde en gepersonaliseerde ontwerpen kosten doorgaans meer.
 3. Productiekwaliteit: Gebruik van hoogwaardige software en ervaren animators kan de kosten verhogen, maar resulteert in beter kwaliteit.
 4. Scenario en Planning: Voorbereiding en scriptschrijven variëren in kosten afhankelijk van de tijd en expertise die nodig is.
 5. Speciale Effecten en 3D Elementen: Het toevoegen van special effects of 3D elementen verhoogt de visuele aantrekkingskracht, maar ook de kosten.
 6. Postproductie: Bewerkingsfasen zoals geluidssynchronisatie, montage, en kleurbewerking bepalen mede de uiteindelijke kosten.
 7. Muziek en Voice-Over: Professionele muziek en voice-overs kunnen de kwaliteit versterken, maar ook tot hogere kosten leiden.
 8. Properties en Acteurs: Gebruik van voice actors of personages kan een extra investering vereisen, maar verbeterde output bieden.
 9. Marketing en Verspreiding: Extra kosten kunnen ontstaan door marketingstrategieën en distributiemogelijkheden om je animatie breed te verspreiden.

Nieuwsgierig wat we voor jouw isometrische animatie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een isometrische animatie?

In meer dan een decennium hebben wij ons proces voor het maken van isometrische animaties verfijnd. Hier is een gedetailleerd overzicht van onze werkwijze:

 1. Initiële consultatie: We beginnen met een bespreking via telefoon, video-vergadering of een fysieke meeting.
 2. Voorstel: Vervolgens sturen we je een aanbod met verschillende animatie-opties, tarieven en casestudies.
 3. Goedkeuring: Na jouw akkoord op ons officiële voorstel, starten we met de realisatie.
 4. Inzending Materiaal: We ontvangen van jou alle nodige input en bestanden.
 5. Scriptontwikkeling: Een eerste script wordt opgesteld en eventuele feedback wordt verwerkt tot het volledig overeenkomt met jouw visie.
 6. Storyboard & Concept: Het concept en storyboard worden in detail uitgewerkt en aangepast op basis van jouw input.
 7. Productieplan: Met alle verzamelde input wordt een uitgebreid productieplan opgesteld.
 8. Team Samenstellen: Afhankelijk van de vereisten stellen we een team van experts samen, zoals animators, scriptwriters, en geluidsprofessionals.
 9. Tools & Software Klaarmaken: We stellen de benodigde software en tools in en testen deze grondig.
 10. Animatie Productie: Volgens de briefing beginnen we met het animeren, waarbij we zoveel mogelijk jouw wensen integreren.
 11. Materialen Inladen: Na afronding worden de animatiebestanden ingeladen in onze systemen en veilig opgeslagen.
 12. Ruwe Montage: Een eerste ruwe versie van de animatie wordt samengesteld.
 13. Eerste Review: Het eerste concept wordt geüpload naar ons feedbackplatform voor jouw beoordeling.
 14. Feedback Implementatie: Feedback wordt verwerkt in een tweede, derde of definitieve versie op basis van jouw input.
 15. Versies voor Sociale Media: We maken ook versies geschikt voor verschillende social media platformen.
 16. Eindcontrole: We doen een laatste kwaliteitscontrole om te zorgen dat alles naar wens is.

Benieuwd wat we voor jouw isometrische animatie kunnen betekenen? Kies dan een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Wat is de ideale lengte voor een isometrische animatie en hoe wordt deze opgebouwd?

De duur van een succesvolle isometrische animatie hangt af van verschillende factoren zoals platform, doelgroep en boodschap. Korte animaties (30 seconden tot 2 minuten) zijn effectief voor social media, terwijl langere video’s (tot 5 minuten of meer) nuttig zijn voor gedetailleerde uitleg of presentaties. Hier is een mogelijke opbouw voor een effectieve animatie:

1. Introductie (5-10 seconden)

 • Doel: Trek direct de aandacht van de kijker.
 • Inhoud:
  • Eye-Catcher: Begin met een opvallend visueel element of een intrigerende vraag.
  • Title Slide: Voeg een kort titelscherm toe om de context vast te stellen.
  • Korte Inleiding: Introduceer het onderwerp en het doel van de animatie.

2. Kerninhoud (1-4 minuten)

 • Doel: Breng de belangrijkste boodschap effectief over.
 • Inhoud:
  • Segment 1 (20-60 seconden): Introduceer het eerste belangrijke punt van de animatie.
  • Segment 2 (20-60 seconden): Voer het tweede kernpunt in.
  • Segment 3 (20-60 seconden): Bespreek het derde punt, indien van toepassing.
  • Detail en Verduidelijking: Gebruik duidelijke visuals en voice-overs om het verhaal te vertellen.
  • Overgangen: Vloeiende overgangen helpen de verschillende segmenten te verbinden.

3. Tussensegmenten (5-10 seconden, indien van toepassing)

 • Doel: Laat de kijker adempauzes nemen om informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Grafische Pauzes: Korte animatie-overgangen of citaten.
  • Sponsorboodschap: Eventuele gesponsorde inhoud.

4. Interactieve Elementen (30-60 seconden, indien van toepassing)

 • Doel: Betrek de kijker door interactieve content.
 • Inhoud:
  • Vragen en Antwoorden: Reageer op veelgestelde vragen of interactievragen.
  • Reacties en Feedback: Speel in op opmerkingen van eerdere kijkers (voor social media animaties).

5. Conclusie (15-30 seconden)

 • Doel: Vat de boodschap samen en sluit af met een sterke conclusie.
 • Inhoud:
  • Samenvatting: Kort overzicht van de belangrijkste punten.
  • Concluderende Opmerking: Eindgedachten en eventueel een persoonlijke touch.

6. Einde (10-20 seconden)

 • Doel: Rond af met een duidelijke call-to-action.
 • Inhoud:
  • Actie Oproep: Moedig kijkers aan om te liken, delen, abonneren of contact op te nemen.
  • Dankwoord: Bedank de kijkers voor hun tijd.
  • Afsluitende Visuals: Toon je logo en contactinformatie.

Door deze structuur te volgen, zorg je ervoor dat je animatie helder, boeiend en effectief is.


Nieuwsgierig wat we voor jouw isometrische animatie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie mogelijkheden voor het maken van een isometrische animatie?

Bij Videobrouwerij bieden we een all-inclusive service voor het creëren van isometrische animaties. Van conceptontwikkeling tot distributie en alles daartussenin, wij staan klaar om je te helpen. We zijn een full-service bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt. In een startgesprek bespreken we wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, productie en post-productiewerk. Vervolgens zetten we voor elke projectfase gespecialiseerde professionals in die zich toeleggen op jouw animatie. Dit betekent dat je niet afhankelijk bent van één persoon, maar profiteert van de expertise van een heel team. Uiteraard heb je wel steeds één vast aanspreekpunt.

Als je een isometrische animatie door ons wilt laten maken, kunnen we je helpen met:

 • Strategie en conceptontwikkeling
 • Script en storyboard creatie
 • Ontwerp van karakters en scènes
 • Animatie en motion graphics
 • Voice-over opnames
 • Geluidseffecten en muziekcompositie
 • Feedback en revisies
 • Exporteren en optimaliseren voor verschillende platformen
 • Publicatie en promotie

Met deze uitgebreide diensten zorgt Videobrouwerij ervoor dat je project niet alleen professioneel en boeiend is, maar ook effectief je doelgroep bereikt.


Nieuwsgierig wat we voor jouw isometrische animatie kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van isometrische animatie?

De ROI (Return on Investment) van isometrische animatie kan worden gemeten via verschillende aspecten, afhankelijk van de specifieke doeleinden en context waarin deze animaties worden ingezet. Hier zijn enkele factoren die bijdragen aan de ROI van isometrische animaties:

 1. Verhoogde Conversieratio’s: Isometrische animaties kunnen consumenten aantrekken en stimuleren om actie te ondernemen, wat leidt tot hogere conversies.
 2. Vergrote Merkherkenning: Dankzij de unieke visuele stijl kunnen isometrische animaties helpen je merk effectiever te onderscheiden en een breder publiek te bereiken.
 3. Betere Gebruikersbetrokkenheid: Isometrische animaties zijn boeiend en kunnen de interactie op sociale media en websites verhogen, wat resulteert in meer likes, shares en reacties.
 4. Verbeterde Merkreputatie: Professioneel gemaakte animaties verbeteren de uitstraling van je merk en bouwen vertrouwen op bij je doelgroep.
 5. SEO-Voordelen: Het gebruik van animaties kan bijdragen aan betere zoekmachineoptimalisatie (SEO), wat kan resulteren in hogere posities in zoekresultaten en meer organisch verkeer.
 6. Hogere Klantloyaliteit: Regelmatig gebruik van animaties kan helpen bij het opbouwen van een toegewijde kijkersbasis, wat de klantloyaliteit vergroot.
 7. Ondersteuning van de Verkooppitch: Animaties kunnen worden ingezet om potentiële klanten door de aankoopbeslissing te begeleiden en eventuele twijfels weg te nemen.
 8. Data en Inzichten: Met behulp van analyse-tools kun je waardevolle inzichten verkrijgen over de interactie met je animaties, wat helpt bij het optimaliseren van toekomstige marketingstrategieën.
 9. Schaalbaarheid en Flexibiliteit: Animaties kunnen eenvoudig worden opgeschaald om een groter publiek te bereiken zonder fysieke beperkingen.
 10. Langdurige Bruikbaarheid: Isometrische animaties kunnen voor langere tijd worden gebruikt en blijven waarde bieden, waardoor de initiële investering gerechtvaardigd wordt.

Benieuwd wat wij voor jouw isometrische animaties kunnen betekenen? Klik op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf animatie maken of laten maken door Videobrouwerij?

Je vraagt je misschien af waarom je niet zelf een isometrische animatie zou maken. Even een storyboard maken, een animatieprogramma downloaden en aan de slag, toch? Veel bedrijven onderschatten echter vaak de complexiteit hiervan.

We horen regelmatig van bedrijven dat ze eerst zelf willen proberen een ‘eenvoudige animatie’ te maken. Het feit dat ze het ‘eenvoudig’ noemen, laat vaak zien dat ze de benodigde tijd, kennis en middelen onderschatten. Vaak komen dezelfde bedrijven enkele dagen later terug met het verzoek voor professionele animatiehulp.

Het spreekwoord “goedkoop is duurkoop” is zeker toepasbaar bij de productie van zakelijke animaties. Je wilt immers dat je bedrijf op z’n best wordt weergegeven. Dit is essentieel voor snellere groei, meer erkenning en het realiseren van een effectieve impact. Bespaar jezelf tijd, moeite en budget door vanaf het begin te kiezen voor een professionele animatie door Videobrouwerij.


Benieuwd wat wij voor jouw isometrische animaties kunnen betekenen? Klik op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe verspreid en promoot ik mijn animatie effectief?

Een decennium geleden was YouTube de voornaamste bron voor video’s. Sindsdien is content aanzienlijk geëvolueerd en hebben animaties een prominente plek gekregen. Elk platform vereist echter een unieke aanpak. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld voor de effectieve distributie van isometrische animaties.

In 8 stappen naar een succesvolle distributie van je animatie:

 1. Voorbereiding en Planning: Identificeer uw doelgroep, stel een duidelijke strategie op en plan uw publicaties.
 2. Productie: Creëer hoogwaardige afbeeldingen en verzameld extra materialen zoals scenario’s en interviews.
 3. Postproductie: Bewerk animaties voor verschillende kanalen en voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid op je eigen platformen, website, nieuwsbrief, via partners en gebruik betaalde promotie indien nodig.
 5. Social Media Cross-promotie: Gebruik teasers, hoogtepunten en visuals om je animatie op sociale media te promoten.
 6. Analyse en Optimalisatie: Volg prestatie-indicatoren met analysetools en verbeter waar nodig.
 7. Feedback en Aanpassingen: Verzamel feedback en maak nodige aanpassingen.
 8. Hergebruik en Update: Werk animaties bij voor toekomstig gebruik.

Benieuwd wat wij voor jouw isometrische animaties kunnen betekenen? Klik op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Isometrische animatie laten maken door Videobrouwerij

Op zoek naar unieke en pakkende isometrische animaties? Binnen jouw budget? Onze deskundige animators bij Videobrouwerij realiseren jouw visie.
Klik op een van de onderstaande knoppen of neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Isometrische animatie laten maken
Gepubliceerd op 9 juli 2024 en voor het laatst bewerkt op 12 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.