Skip to main content

Jubileum video laten maken

Vereeuwig uw speciale momenten

Wilt u een mijlpaal vieren, een bijzonder jubileum markeren of een speciale gelegenheid vastleggen? Een jubileumvideo is de perfecte manier om deze onvergetelijke momenten te vereeuwigen.

Waarom een jubileumvideo maken?

Een jubileumvideo is een uniek en waardevol communicatiemiddel dat uw speciale momenten op een visueel aantrekkelijke en impactvolle manier vastlegt. Het biedt de mogelijkheid om uw herinneringen te delen, belangrijke mijlpalen te vieren en een blijvende indruk achter te laten. Met een professionele jubileumvideo kunt u de emotie, vreugde en betekenis van uw gelegenheid overbrengen, en deze herinneringen koesteren voor de komende jaren.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij volgen we een klantgerichte en creatieve benadering. We beginnen met een grondige bespreking van uw wensen en doelstellingen. Samen ontwikkelen we een concept op maat dat perfect past bij uw evenement. Onze ervaren regisseurs en cameramensen zorgen voor een vlekkeloze productie, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken om uw visie tot leven te brengen.

Onze montage-experts zorgen ervoor dat de jubileumvideo perfect aansluit bij uw wensen. We letten op elk detail, van visuele effecten tot geluid, om een eindresultaat te leveren dat uw verwachtingen overtreft. Het eindproduct is een prachtige jubileumvideo die uw speciale momenten op een authentieke en inspirerende manier vastlegt.

Waarom een jubileumvideo laten maken door Videobrouwerij?

In de afgelopen 10 jaar hebben wij zo’n 2.500 videoproducties gemaakt voor meer dan 350 bedrijven, overheden, ondernemers en stichtingen. Van jubileumvideo’s tot promotiefilms en animatievideo’s, wij hebben de expertise om u te helpen.

Videobrouwerij onderscheidt zich door de combinatie van creativiteit, technische kennis en een klantgerichte benadering. Wij geloven in het maken van video’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een krachtig verhaal vertellen. Onze jarenlange ervaring in videoproductie garandeert dat uw jubileumvideo van de hoogste kwaliteit zal zijn.

Daarnaast bieden we een complete service aan, van conceptontwikkeling tot post-productie. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details; wij regelen alles voor u. Ons doel is om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op het vieren van uw speciale momenten.

Betaalbare jubileumvideo laten maken door Videobrouwerij

Bent u klaar om uw speciale momenten op een onvergetelijke manier vast te leggen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het maken van een professionele jubileumvideo. U kunt een offerte aanvragen, een afspraak maken of onze prijslijst downloaden.

Of u kunt contact opnemen met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Jubileum video laten maken - videobrouwerij - afterfilm laten maken

Specificaties

> Dienst: Jubileumvideo laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Final versie: 1 – 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 Gratis reviews
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleur lampen,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 video’s
> Klanten: 350 bedrijven en overheden.
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde vragen over jubileum video’s (FAQ’s)

1. Wat zijn de voordelen van een jubileumvideo?

Een jubileumvideo biedt tal van voordelen en kan de viering van een mijlpaal in uw leven of bedrijf nog specialer maken. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Herinneringen Vastleggen: Een professionele jubileumvideo legt de mooiste momenten vast, zodat u deze altijd kunt herbeleven.
 2. Emotionele Impact: Video’s kunnen emoties en persoonlijke verhalen op een unieke manier overbrengen, wat zorgt voor een diepe connectie met de kijkers.
 3. Deelbaarheid: Een jubileumvideo kan gemakkelijk gedeeld worden met familie, vrienden en collega’s via sociale media en andere platforms.
 4. Persoonlijk Aandenken: Een video is een blijvend aandenken aan een belangrijke gebeurtenis, perfect voor toekomstige generaties.
 5. Verhoogde Betrokkenheid: Visuele content, zoals video’s, trekt meer aandacht en betrokkenheid dan alleen tekst of foto’s.
 6. Creatieve Presentatie: Met een professionele video kunt u uw verhaal op een unieke en boeiende manier presenteren.

2. Wat kost het laten maken van een jubileumvideo?

De kosten voor het laten maken van een jubileumvideo zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en de complexiteit van de productie. Bij ons beginnen de prijzen vanaf €1.197,- exclusief btw en reiskosten. Dit basispakket omvat een kennismakingsgesprek, conceptontwikkeling, een halve dag filmen, montage en drie feedbackrondes.

Wilt u meer weten over onze tarieven, een offerte op maat ontvangen of een afspraak maken? Bekijk de volgende opties:

Offerte aanvragen
Prijslijst downloaden
Meeting inplannen

Neem direct contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het om een jubileumvideo te maken?

De productie van een jubileumvideo duurt gemiddeld 1 tot 3 weken.

Onze planning ziet er als volgt uit:

 • Week 1: Kennismakingsgesprek, verzamelen van input, en conceptontwikkeling.
 • Week 2: Finaliseren van het script, draaidag en eventuele voice-over opnames.
 • Week 3: Montage van de eerste versie, feedbackrondes en oplevering van de definitieve video.

4. Wat is jullie werkwijze voor het maken van een jubileumvideo?

Bij Videobrouwerij hebben we een gestroomlijnde aanpak ontwikkeld voor de productie van jubileumvideo’s. Dit zijn de stappen:

 1. Kennismakingsgesprek en bespreking van uw wensen
 2. Voorstel en offerte op maat
 3. Verzamelen van input en materialen
 4. Ontwikkeling van het script en concept
 5. Filmen op locatie of in onze studio
 6. Montage van de video en feedbackrondes
 7. Oplevering van de definitieve video in verschillende formaten
 8. Optionele aanpassingen voor sociale media

5. Hoe lang moet een jubileumvideo zijn?

De ideale lengte van een jubileumvideo hangt af van uw doel en publiek, maar de meeste video’s vallen tussen de 3 en 5 minuten.

Onze video’s zijn opgebouwd volgens het AIDA-model:

 • 0-30 sec: Aandacht – Waarom is deze video relevant?
 • 30-90 sec: Interesse – Hoe kunnen wij helpen?
 • 90-150 sec: Verlangen – Wat maakt onze aanpak uniek?
 • 150-180 sec: Actie – Wat kan de kijker nu doen?

6. Wat zijn al jullie mogelijkheden voor het maken van een jubileumvideo?

Wij bieden een breed scala aan diensten voor de productie van jubileumvideo’s, waaronder:

 • Conceptontwikkeling en scriptwriting
 • Filmen op locatie of in onze studio
 • Montage en post-productie
 • Voice-over en muziek
 • 2D en 3D animatie
 • Drone-opnames
 • Social media formaten

8. Wat is de Return on investment (ROI) van een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo levert een zeer hoge ROI op als alles vanaf doelstelling tot aan distributie klopt. Bij Videobrouwerij stellen wij voor elke aanvraag een dream-team samen van experts op elk onderdeel. Uiteraard met één vast aanspreekpunt. Op deze manier garanderen wij dat elke productie fase van uw bedrijfsvideo met de hoogste kwaliteit wordt voltooid.

De ROI van een bedrijfsvideo
Bij Videobrouwerij variëren de kosten voor een bedrijfsvideo gemiddeld tussen de €1.200 en €4.000. Als u van plan bent om uw bedrijfsvideo over een periode van drie jaar in te zetten, dan komt dit neer op een maandelijkse investering van tussen de €30 en €100. De impact van uw bedrijfsvideo op marketing en sales over deze periode is aanzienlijk groter. Zet dit eens af tegen alternatieven zoals beursstands of advertenties in vakbladen, die vaak veel duurder zijn en een kortere impactduur hebben.

Vooral in de B2B-sector is de ROI van videoproducties aanzienlijk. Gezien de vaak hoge orderwaarden in B2B, kan de investering in een bedrijfsvideo snel worden terugverdiend. In sommige sectoren kan het aantrekken van slechts één nieuwe klant al voldoende zijn om de kosten van de video te dekken.

9. Bedrijfsvideo zelf maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou u niet zelf snel een bedrijfsvideo kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en voilà, toch? Dit is een gedachtegang die veel mensen lijken te hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘bedrijfsfilmpje‘ te produceren. De keuze voor het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede bedrijfsvideo, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaker dan niet, krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele bedrijfsvideo‘.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van bedrijfsvideo’s. U wilt immers de beste versie van uw organisatie presenteren door middel van een bedrijfsvideo. Dit draagt bij aan snellere groei, meer serieus genomen worden en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele bedrijfsvideo van Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn bedrijfsvideo effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor bedrijfsvideo’s. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content. Echter heeft elk platform zijn eigen unieke video aanpak. Een universele video distributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

Een succesvolle bedrijfsvideo distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: doelgroep definiëren, content plan, publicatiekalender.
 2. Productie: hoogwaardige opnames, extra materiaal zoals behind the scenes en interviews
 3. Postproductie: edits voor verschillende kanalen, met ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: op eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerships, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: creëer teasers, highlights, gifjes en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: volg de prestaties, gebruik analytics tools en doe proeven met AB tests.
 7. Feedback en aanpassingen: verzamel feedback en doe aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: update de content voor hergebruik op een later tijdstip.

Jubileumvideo laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte jubileum video laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een jubileumvideo van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Jubileum video laten maken