Skip to main content

Management Video Laten Maken

Presenteer uw management visie professioneel

Wilt u uw managementteam professioneel presenteren en uw strategische visie communiceren? Dan is een management video de perfecte oplossing.

Voordelen van een management video

Een management video is een krachtig hulpmiddel om de visie, missie en strategie van uw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Het biedt een platform om uw leiderschapsteam in de schijnwerpers te zetten en hun boodschap op een heldere en impactvolle manier over te brengen. Met een professionele management video kunt u de betrokkenheid van medewerkers vergroten, vertrouwen opbouwen bij stakeholders en uw merkwaarde versterken.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij begrijpen we het belang van een professionele presentatie van uw managementteam. We beginnen met een diepgaand gesprek om uw wensen en doelstellingen te begrijpen. Samen creëren we een script en storyboard dat uw visie perfect vertaalt. Ons ervaren team van regisseurs en cameramensen zorgt voor een hoogwaardige productie, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën om een video te maken die indruk maakt.

Na de opnames zorgen onze montagespecialisten ervoor dat de video perfect aansluit bij uw merkidentiteit. We besteden aandacht aan elk detail, van visuele effecten tot geluidsoptimalisatie, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat een indrukwekkende en authentieke management video is.

Waarom kiezen voor Videobrouwerij?

Met meer dan een decennium ervaring en ruim 2.500 videoproducties op onze naam, zijn wij experts in het maken van management video’s. Ons creatieve team en onze technische expertise zorgen voor video’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een krachtig verhaal vertellen. Onze klantgerichte benadering en uitgebreide service van concept tot post-productie garanderen een soepel en professioneel proces.

Videobrouwerij biedt een volledige service aan, van conceptontwikkeling tot eindproduct. U kunt erop vertrouwen dat wij elk aspect van de productie met zorg behandelen, zodat u zich kunt concentreren op uw boodschap. Ons doel is om u een stressvrije ervaring te bieden en een video die uw managementteam op de best mogelijke manier presenteert.

Management Video Laten Maken door Videobrouwerij

Klaar om uw managementteam professioneel te presenteren? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met het maken van een professionele management video. Vraag een offerte aan, plan een meeting of download onze prijslijst.

U kunt contact opnemen met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Just eat takeaway bedrijfsfilm company film 8 management video

Specificaties

> Dienst: Management video laten maken
> Specialisme: Full-service, begeleiding van A-Z
> Geschikt: Website, Social Media, YouTube, Presentaties
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Final versie: 1 – 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 Gratis reviews
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleur lampen,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 video’s
> Klanten: 350 bedrijven en overheden.
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde bedrijfsvideo vragen (FAQ’s)

1. Wat zijn de voordelen van een management video?

Een management video biedt diverse voordelen voor zowel interne als externe communicatie binnen een organisatie. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Duidelijke Communicatie: Management video’s helpen bij het overbrengen van belangrijke boodschappen op een heldere en aantrekkelijke manier. Visuele en auditieve elementen maken complexe concepten eenvoudiger te begrijpen.
 2. Versterking van de Merkidentiteit: Door unieke en creatieve inhoud te gebruiken, kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie. Een goed geproduceerde management video versterkt de merkidentiteit en verhoogt de herkenbaarheid.
 3. Opbouwen van Vertrouwen: Video’s kunnen emoties en persoonlijkheid overbrengen, wat helpt bij het opbouwen van vertrouwen en een persoonlijke band met het publiek.
 4. Meer Betrokkenheid: Visuele content zoals video’s trekt meer aandacht en genereert hogere betrokkenheid dan alleen tekst of afbeeldingen. Dit leidt tot meer interactie op sociale media en andere platforms.
 5. SEO Voordelen: Goed geoptimaliseerde video’s verbeteren de zoekmachine rankings. Video’s houden bezoekers langer op uw site, wat een positief signaal is voor zoekmachines zoals Google.
 6. Veelzijdigheid: Management video’s kunnen op diverse platforms en in verschillende formaten worden gebruikt, zoals websites, sociale media, presentaties en evenementen.
 7. Hogere Conversies: Video’s kunnen de conversieratio’s verhogen. Een overtuigende management video kan kijkers aansporen tot actie, zoals het aanschaffen van een product of dienst.
 8. Effectieve Training en Opleiding: Management video’s kunnen intern worden gebruikt voor training en opleiding, wat tijd en middelen bespaart.
 9. Lange Termijn Waarde: Een kwalitatief hoogwaardige video blijft jarenlang relevant, waardoor het een kosteneffectieve investering is voor langdurige marketingdoeleinden.
 10. Meetbare Resultaten: Met moderne technologie is het mogelijk om gedetailleerde analyses te verkrijgen van hoe uw video presteert, waardoor u inzicht krijgt in kijkersgedrag en voorkeuren.

2. Hoeveel kost een management video laten maken?

De kosten voor het laten maken van een management video variëren afhankelijk van uw specifieke wensen, behoeften, doelstellingen en budget. Bij ons starten de kosten voor een management video vanaf €1.497,- exclusief btw en reiskosten. Dit basispakket omvat een voorbespreking, het ontwikkelen van een strategie en concept, vier uur filmen met basisapparatuur, vier uur videobewerking, projectmanagement en drie rondes van feedback en aanpassingen.

Wilt u meer informatie over onze tarieven, een persoonlijke offerte ontvangen of een afspraak maken voor een gesprek? Ontdek meer via de volgende opties:

Offerte aanvragen
Prijslijst downloaden
Meeting inplannen

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het om een management video te maken?

We kunnen een management video voor u maken binnen 1 – 3 weken.

Onze productieplanning ziet er als volgt uit:

 • Week 1: voorbespreking, offerte samenstellen, input verzamelen, concept uitwerken en een eerste versie van het tekst script.
 • Week 2: final versie van het script, beeldscript, draaidag en eventuele voice-over opname.
 • Week 3: 1e versie, feedback ontvangen via ons online feedback platform, 2e versie, feedback, 3e versie, feedback en final versie.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een management video?

In ruim 10 jaar hebben wij onze werkwijze tot in detail geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het laten maken van een management video:

 1. Voorbespreking via telefoon, video meeting of persoonlijke afspraak.
 2. Voorstel per e-mail met meerdere videoproductie keuzes, prijzen en voorbeelden.
 3. Akkoord op officiële offerte en Algemene Voorwaarden.
 4. Input en bestanden verzamelen voor onze Werkopdracht.
 5. Tekst script laten schrijven en eventuele feedback daarop verwerken tot deze naar wens is.
 6. Concept en beeldscript tot in detail uitwerken tot deze naar wens is.
 7. Werkopdracht opstellen met alle bovenstaande input en bestanden.
 8. Team samenstellen (keuze uit: cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream expert, voice-over).
 9. Apparatuur opladen, testen, klaarleggen en inpakken.
 10. Filmen op locatie (of in onze filmstudio) op basis van de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag.
 11. Beeldmateriaal inladen op onze server en de geheugenkaartjes wissen.
 12. Voormontage van het beeldmateriaal.
 13. Opleveren eerste versie en uploaden in ons online feedback platform met een linkje naar de klant.
 14. Feedback V1 verzamelen en aanpassen.
 15. Tweede versie opleveren enzovoort tot we een final versie hebben bereikt.
 16. Social media formaten en ondertitelde versies maken en opleveren.
 17. Controle of alles helemaal naar wens is.

5. Hoe lang moet een management video zijn en hoe is dat opgebouwd?

De ideale lengte voor een management video is afhankelijk van uw doelstelling, doelgroep, het gekozen platform en de kernboodschap. Over het algemeen zijn video’s van 1 tot 3 minuten het meest effectief.

Bij het structureren van een management video gebruiken we vaak het Golden Circle-model van Simon Sinek (Start with Why) gecombineerd met het AIDA-model (Aandacht, Interesse, Verlangen, Actie).

Structuur van een effectieve management video

 • 0-20 sec = WAAROM? ‘Waarom is deze video relevant voor de kijker?’ (Aandacht)
 • 20-60 sec = HOE? ‘Hoe kan de kijker geholpen worden met dit probleem?’ (Interesse)
 • 60-90 sec = HOE? ‘Op welke andere manieren kan de kijker nog meer ondersteund worden?’ (Verlangen)
 • 90-120 sec = WAT? ‘Wie bent u, wat kunt u betekenen voor de kijker en hoe kunnen zij in contact komen met u?’ (Actie)

6. Wat zijn al jullie mogelijkheden voor het maken van een management video?

Bij Videobrouwerij staan we klaar om u van begin tot eind te ondersteunen, van het vaststellen van uw doelen tot aan de distributie van de content. Wij bieden een compleet pakket aan diensten:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, op het water en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Het afnemen van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van uw logo
 • 2D en 3D animatie
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

8. Wat is de Return on investment (ROI) van een management video?

Een management video kan een hoge ROI opleveren wanneer deze strategisch wordt ingezet. Bij Videobrouwerij stellen wij voor elke aanvraag een team samen van experts op elk onderdeel, met één vast aanspreekpunt. Hierdoor garanderen wij dat elke productiefase met de hoogste kwaliteit wordt voltooid.

De ROI van een management video

Bij Videobrouwerij variëren de kosten voor een management video gemiddeld tussen de €1.500 en €5.000. Bij een inzetperiode van drie jaar komt dit neer op een maandelijkse investering van tussen de €40 en €140. De impact van een management video op marketing en sales is aanzienlijk groter. Vergelijk dit eens met alternatieven zoals advertenties in vakbladen, die vaak duurder zijn en een kortere impactduur hebben.

In de B2B-sector is de ROI van videoproducties vaak significant. Een enkele nieuwe klant kan al voldoende zijn om de kosten van de video terug te verdienen.

9. Management video zelf maken of laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou u niet zelf snel een management video kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en klaar? Dit is een gedachte die veel mensen hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘filmpje‘ te produceren. De keuze voor het woord ‘filmpje’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en budget dat nodig is voor een kwalitatief goede video, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaak krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele video‘.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van video’s. U wilt immers de beste versie van uw organisatie presenteren door middel van een management video. Dit draagt bij aan snellere groei, meer serieus genomen worden en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele management video van Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn management video effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor video’s. In de jaren daarna heeft videocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content. Echter heeft elk platform zijn eigen unieke aanpak. Een universele video distributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

Een succesvolle management video distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: doelgroep definiëren, content plan, publicatiekalender.
 2. Productie: hoogwaardige opnames, extra materiaal zoals behind the scenes en interviews.
 3. Postproductie: edits voor verschillende kanalen, met ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: op eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerships, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: creëer teasers, highlights, gifjes en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: volg de prestaties, gebruik analytics tools en doe proeven met AB tests.
 7. Feedback en aanpassingen: verzamel feedback en doe aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: update de content voor hergebruik op een later tijdstip.

Bedrijfsvideo laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte bedrijfsvideo laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een bedrijfsvideo van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Management video laten maken