Skip to main content

Slow motion video laten maken

Leg elk detail vast in slow motion

Wilt u de schoonheid van beweging vastleggen en elk detail benadrukken? Overweeg dan om een slow motion video te laten maken.

Waarom een slow motion video maken?

Slow motion video’s bieden een unieke manier om momenten vast te leggen die met het blote oog nauwelijks te zien zijn. Door de beweging te vertragen, kunt u de schoonheid en de details van elk moment benadrukken. Of het nu gaat om sport, natuur of productdemonstraties, slow motion video’s zorgen voor een indrukwekkende en meeslepende kijkervaring. Deze techniek is ideaal om emoties, reacties en subtiele bewegingen vast te leggen die anders onopgemerkt blijven.

Onze werkwijze

Bij Videobrouwerij zorgen we voor een gedetailleerde en zorgvuldige productie van uw slow motion video. Ons proces begint met een diepgaand gesprek om uw visie en doelstellingen te begrijpen. We ontwikkelen vervolgens een concept dat perfect aansluit bij uw merk en boodschap. Ons team van professionele videografen gebruikt geavanceerde slow motion camera’s om elk moment met precisie vast te leggen.

Onze ervaren editors zorgen ervoor dat de slow motion video tot in de perfectie wordt afgewerkt. Dit omvat niet alleen het vertragen van de beelden, maar ook het optimaliseren van kleuren, geluid en effecten om een verbluffend eindresultaat te garanderen. We streven ernaar om video’s te creëren die zowel visueel indrukwekkend als emotioneel resonerend zijn.

Waarom kiezen voor Videobrouwerij?

Videobrouwerij staat bekend om zijn creativiteit, technische bekwaamheid en klantgerichte aanpak. Met meer dan 10 jaar ervaring en talloze tevreden klanten, bieden wij slow motion video’s van de hoogste kwaliteit. Ons team is gepassioneerd over het vertellen van verhalen en het vastleggen van momenten die ertoe doen.

Wij onderscheiden ons door onze toewijding aan excellentie en innovatie. Of u nu een promotievideo, een evenement of een productpresentatie wilt vastleggen, wij zorgen voor een professionele en meeslepende slow motion video. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Onze complete service omvat alles van conceptontwikkeling tot post-productie, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Betaalbare slow motion video laten maken door Videobrouwerij

Wilt u de magie van slow motion video’s ontdekken? Neem contact met ons op voor een offerte, plan een afspraak of download onze prijslijst voor meer informatie.

Of neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Slow motion video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Slow motion video laten maken
> Specialisme: Hoogwaardige slow motion opnames
> Geschikt voor: Website, Social Media, YouTube
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 5 werkdagen
> Final versie: binnen 1 – 2 weken
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleur lampen,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 video’s
> Klanten: 350 bedrijven en organisaties
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over Slow Motion video’s

1. Wat zijn de voordelen van Slow Motion video voor een bedrijf?

Slow motion video’s bieden unieke mogelijkheden voor bedrijven die hun marketing naar een hoger niveau willen tillen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Verbeterde Aandachtvoering: Slow motion trekt de aandacht van de kijkers doordat het ongebruikelijke visuele ervaringen biedt, wat helpt om de betrokkenheid te vergroten.
 2. Visuele Impact: Langzame beelden laten subtiele details zien die normaal over het hoofd worden gezien, wat kan bijdragen aan een indrukwekkendere visuele presentatie.
 3. Merkdifferentiatie: Door slow motion-video’s te gebruiken, kan je merk zich onderscheiden van de concurrentie met creativiteit en innovatie.
 4. Emotionele Resonantie: Slow motion kan emoties beter vasthouden en overbrengen, wat helpt bij het opbouwen van een emotionele connectie met het publiek.
 5. Producthighlighting: Het vertraagd opnemen van productdemonstraties zorgt ervoor dat de functies en details van het product duidelijk en indrukwekkend worden weergegeven.
 6. Social Media Engagement: Langzame video’s zijn zeer geschikt voor gebruik op sociale media, waar ze snel kunnen worden gedeeld en een breder publiek kunnen bereiken.
 7. Eenvoudige Narratiefstructurering: Complexe concepten of processen kunnen gemakkelijker worden uitgelegd door ze vertraagd te laten zien.
 8. Creatieve Vrijheid: Slow motion geeft makers de vrijheid om te experimenteren met verschillende visuele stijlen en effecten die anders niet zouden opvallen.
 9. Kijker Retentie: Het unieke karakter van slow motion kan kijkers langer vasthouden, wat zorgt voor betere retentiecijfers en meer volledige weergaven van de content.
 10. Bevorderende SEO: Video’s met hoge betrokkenheid zoals slow motion content kunnen bijdragen aan een verbetering van de SEO voor je website, door langer kijkgedrag en meer interacties.

Nieuwsgierig wat we voor jouw slow motion video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Wat zijn de verschillende toepassingen van Slow Motion video?

Er zijn talloze toepassingen voor slow motion video’s die je merk kunnen versterken. Hier zijn 10 populaire toepassingsgebieden:

 1. Product Demonstraties
 2. Sport- en Actievideo’s
 3. Reclame en Advertising
 4. Evenementenregistratie
 5. Educatieve Video’s
 6. Kunst en Muziek
 7. Social Media Content
 8. Film en Televisie
 9. Huwelijken en Ceremonies
 10. Wetenschappelijke Demonstraties

Ontdek hoe slow motion video’s jouw bedrijf kunnen verrijken in onze blog: Slow Motion Video Toepassingen


Nieuwsgierig wat we voor jouw slow motion video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Wat zijn de kosten voor Slow Motion video’s?

De kosten voor het produceren van slow motion video’s kunnen variëren, afhankelijk van diverse factoren. Enkele belangrijke aspecten die de prijs beïnvloeden zijn:

 1. Technische Complexiteit: Hogere resoluties en geavanceerde slow motion technieken kunnen extra kosten met zich meebrengen.
 2. Opname Apparatuur: Speciaal ontworpen high-speed camera’s en lichtinstellingen kunnen duurder zijn dan standaard apparatuur.
 3. Opnametijd: Meer opnametijd resulteert doorgaans in hogere productie- en personeelskosten.
 4. Locatievoorkeuren: Opnames op unieke of moeilijk toegankelijke locaties kunnen de uiteindelijke prijs verhogen door extra logistiek en vergunningen.
 5. Postproductie Efforts: Meer tijd en expertise zijn nodig voor de nabewerking van slow motion videomateriaal, inclusief montage en kleurenaanpassing.
 6. Creatief Concept: Unieke creatieve concepten voor storytelling en presentaties kunnen extra voorbereidings- en ontwikkelingskosten vereisen.
 7. Special Effects: Het toevoegen van animaties, ondertitels, en extra visuele effecten verhoogt de productieprijs.
 8. Licenties en Muziek: Professionele muziek- en geluidseffecten, evenals voice-overs, kunnen extra licentiekosten met zich meebrengen.
 9. Modellen en Acteurs: Het inschakelen van professioneel talent voor je video kan extra kosten met zich meebrengen maar zal de kwaliteit van de productie aanzienlijk verbeteren.
 10. Distributie en Promotie: Extra kosten voor het verspreiden en promoten van de video via diverse kanalen om een breed bereik te verkrijgen.

Nieuwsgierig wat we voor jouw slow motion video’s kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een slow motion video?

Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we onze processen geoptimaliseerd. Hier is hoe wij werken voor het maken van slow motion video’s:

 1. Initiële Overleg: Start met een telefonische bespreking, videovergadering of een fysieke afspraak.
 2. Voorstel: Je ontvangt een e-mail met diverse productiemogelijkheden, tariefinformatie en voorbeelden.
 3. Goedkeuring: Na akkoord op onze definitieve offerte gaan we verder met de volgende stappen.
 4. Input & Materiaal: We verzamelen de benodigdheden voor het project.
 5. Script schrijven: Een script wordt opgesteld en bijgesteld totdat het aan al jouw eisen voldoet.
 6. Concept en Shotlist: Het concept en de shotlist worden tot in detail uitgewerkt, inclusief jouw input.
 7. Projectplan: Alle verzamelde informatie wordt verwerkt in een definitief projectplan.
 8. Teamselectie: We stellen een team samen, met specialisten zoals cameraman, regisseur, geluidstechnicus, editor, animator, enzovoort.
 9. Apparatuur Klaarmaken: Alles wordt opgeladen, getest en ingepakt.
 10. Opname: Op locatie of in onze studio vinden de opnamen plaats volgens het script en jouw aanvullende wensen.
 11. Data Overdracht: Na de opnames worden de beelden veilig opgeslagen op onze server.
 12. Ruwe Montage: Een selectie wordt gemaakt en een ruwe montage wordt voorbereid.
 13. Eerste Versie: De eerste versie van de slow motion video wordt geüpload naar ons feedbackplatform.
 14. Feedback Verwerking: Feedback wordt verzameld en verwerkt tot er een definitieve versie ontstaat.
 15. Social Media Versies: We maken en leveren versies geschikt voor diverse social media platformen.
 16. Laatste Check: Een eindcontrole wordt uitgevoerd om zeker te zijn dat alles naar wens is.

Benieuwd wat we voor jouw slow motion video kunnen doen? Kies uit de volgende opties:

Liever direct contact? Bel met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

5. Wat maakt een slow motion video succesvol en hoe is deze opgebouwd?

De effectiviteit van een slow motion video hangt af van de context, het doel en de doelgroep. Meestal werken video’s van 1-3 minuten goed voor social media, terwijl langere video’s meer ruimte bieden voor diepgaande uitleg en details. Hieronder een opbouw die helpt om een sterke slow motion video te creëren:

1. Start (5-15 seconden)

 • Doel: Trek snel de aandacht van de kijker.
 • Inhoud:
  • Krachtige Opening: Gebruik een visueel opvallend beeld of een spannende actie.
  • Context: Plaats een korte titel of tekstoverlay om de setting te bepalen.
  • Aanloop: Korte introductie van het onderwerp en doel van de video.

2. Hoofdgedeelte (1-8 minuten)

 • Doel: Communiceer de belangrijkste boodschap en houd de kijker geboeid.
 • Inhoud:
  • Onderwerp 1 (30-90 seconden): Introduceer het eerste deel van de inhoud.
  • Onderwerp 2 (30-90 seconden): Behandel het tweede deel van de inhoud.
  • Onderwerp 3 (30-90 seconden): Breng het derde deel, indien van toepassing.
  • Diepte: Zorg voor een grondige en visueel aantrekkelijke presentatie met grafische elementen.
  • Overgangen: Gebruik soepele overgangen om de segmenten te verbinden.

3. Pauzemomenten (5-10 seconden, indien van toepassing)

 • Doel: Geef de kijker korte momenten om informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Visuele Overgangen: Gebruik korte animaties of tekstoverlays.
  • Korte Advertenties: Eventuele advertenties of sponsorboodschappen.

4. Interactie (1-2 minuten, indien van toepassing)

 • Doel: Maak de video interactief en betrek de kijker actief.
 • Inhoud:
  • Vragen & Antwoorden: Beantwoord ingezonden of live vragen (voor livestreams).
  • Viewer Reacties: Reageer op opmerkingen van kijkers (geschikt voor social media).

5. Samenvatting en Afsluiting (20-60 seconden)

 • Doel: Geef een beknopte samenvatting en sluit af met kernboodschappen.
 • Inhoud:
  • Kort Overzicht: Samenvatting van de belangrijkste punten.
  • Conclusie: Eindgedachten of een persoonlijke noot van de presentator.

6. Afsluiting (10-20 seconden)

 • Doel: Sluit de video professioneel af en activeer de kijker tot actie.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Spoor aan tot liken, delen, volgen of abonneren en verwijs naar social media en website.
  • Bedankje: Bedank de kijkers voor hun tijd en aandacht.
  • Slotbeelden: Logo, contactinformatie en eventuele credits.

Deze opbouw helpt bij het creëren van aantrekkelijke en effectieve slow motion video’s die de boodschap helder overbrengen en de aandacht van het publiek vasthouden.


Benieuwd wat we voor jouw slow motion video kunnen doen? Kies uit de volgende opties:

Liever direct contact? Bel met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie productie mogelijkheden voor het maken van een slow motion video?

Bij Videobrouwerij kunnen wij je volledig begeleiden bij de productie van slow motion video’s. We verzorgen het hele proces, van het stellen van doelen tot de uiteindelijke verspreiding van je video. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een breed scala aan diensten aan, inclusief gespecialiseerde expertise voor elke fase van je project. Tijdens een eerste bespreking stellen we je specifieke behoeften vast op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en postproductie. Gedurende elke fase van het project zorgen onze expertenteams voor een naadloze uitvoering, met één contactpersoon voor al je vragen.

Bij het maken van slow motion video’s kunnen wij je ondersteunen met de volgende diensten:

 • Ontwikkeling van strategie en concept
 • Redactionele ondersteuning en projectbeheer
 • Opnames op locatie, in een studio of vanuit de lucht
 • Gebruik van high-speed camera-apparatuur
 • Regie en productie
 • Voorbereiden en afnemen van interviews
 • Audio-opnames
 • Gebruik van acteurs, figuranten en presentatoren
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie en motion graphics
 • 2D- en 3D-animatie
 • Titelanimaties en ondertiteling
 • Vertalingen in meerdere talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestream

Met ons uitgebreide aanbod aan diensten, zorgt Videobrouwerij ervoor dat je slow motion video niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook je doelgroep op de juiste manier weet te bereiken.


Nieuwsgierig wat we voor jouw slow motion video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is het rendement van slow motion video?

Het rendement (ROI) van slow motion video kan op diverse manieren worden beoordeeld, afhankelijk van de doelen en de context waarin de video wordt gebruikt. Hier zijn enkele bijdragen van slow motion video aan de ROI:

 1. Betere Kijkervaring: Slow motion video’s kunnen een diepere indruk en meer emotionele connectie creëren, wat kan leiden tot hogere klanttevredenheid.
 2. Meer Overtuiging: Langzame beelden kunnen complexere details duidelijker en overtuigender weergeven, wat helpt bij het overtuigen van klanten.
 3. Hogere Betrokkenheid: Omdat slow motion video’s vaak als uniek en fascinerend worden ervaren, kunnen ze de betrokkenheid en interactie op sociale media verhogen.
 4. Verbeterde Visuele Impact: Een goed geproduceerde slow motion video kan het merkbeeld versterken en een professionele uitstraling geven.
 5. SEO-Voordelen: Slow motion video’s kunnen bijdragen aan een betere zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor je website hoger scoort in zoekresultaten.
 6. Meer Aandachtswaarde: Slow motion video’s trekken vaak meer aandacht, wat kan leiden tot een hogere kijkduur en meer impressies.
 7. Versterking van Verkoopargumenten: Ze kunnen complexe producten of diensten op een visueel aantrekkelijke manier uitleggen, wat helpt bij de verkoop.
 8. Inzicht en Analyse: Door gebruik te maken van analytische tools, kun je waardevolle data verzamelen over interactie, wat helpt bij het verbeteren van toekomstige marketingcampagnes.
 9. Flexibiliteit: Slow motion content kan eenvoudig worden aangepast en gebruikt voor diverse marketingkanalen.
 10. Lange Levensduur: Slow motion video’s blijven lang relevant en kunnen continu waarde bieden, waardoor de investering gerechtvaardigd wordt.

Benieuwd wat we voor jouw slow motion video kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf slow motion video maken of uitbesteden aan Videobrouwerij?

Misschien overweeg je om zelf slow motion video’s te maken. Een script schrijven, een high-speed camera huren, op de knop drukken, en een beetje knippen en plakken. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar het maken van kwalitatief hoogwaardige slow motion video’s vereist specifieke kennis en expertise.

We horen vaak van bedrijven dat ze eerst zelf een ’testvideo’ willen maken. Het onderschatten van wat er nodig is, blijkt vaak een vergissing te zijn. Meestal krijgen we kort daarna alsnog de vraag om professionele slow motion video’s te maken. De benodigde tijd, de hoeveelheid kennis en ervaring, en het budget dat nodig is voor uitstekende video productie wordt vaak niet goed ingeschat.

Het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ geldt zeker voor slow motion videoproductie. Je wilt immers een professionele vertegenwoordiging van je merk leveren via je video’s. Dit kan je helpen om visuele impact te creëren, je merk te laten groeien en een blijvende indruk te maken. Bespaar jezelf daarom tijd en moeite door meteen te kiezen voor een professionele slow motion video van Videobrouwerij.


Benieuwd wat we voor jouw slow motion video kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe verspreid ik effectief mijn slow motion video?

Tegenwoordig heeft elk platform zijn eigen aanpak voor video en is een universele distributiestrategie niet meer voldoende. Daarom heeft Videobrouwerij een gerichte methode voor het effectief verspreiden van slow motion video’s ontwikkeld.

8 Stappen voor succesvolle verspreiding van slow motion video’s:

 1. Planning en Voorbereiding: Bepaal je doelgroep, stel een contentplan op en creëer een publicatieschema.
 2. Productie: Neem hoogwaardige opnames en aanvullende beelden zoals ‘achter de schermen’ op.
 3. Postproductie: Bewerk video’s voor verschillende platformen, voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid video’s via je eigen kanalen, websites, nieuwsbrieven, samenwerkingen en betaalde promotie.
 5. Social Media Synergie: Gebruik teasers, highlights, gifs en afbeeldingen om je video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en Optimalisatie: Monitor de prestaties van je video’s en gebruik analysetools om te optimaliseren.
 7. Feedback en Aanpassingen: Verzamel feedback en pas deze toe in toekomstige videoproducties.
 8. Herzien en Hergebruik: Update content indien nodig voor toekomstig hergebruik.

Benieuwd wat we voor jouw slow motion video kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Slow Motion Video Laten Maken door Videobrouwerij

Wil je indrukwekkende slow motion video’s laten maken? Hoogwaardige opnames en snel geleverd? Kies dan voor onze slow motion video service van Videobrouwerij.
Neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00 of klik op een van de knoppen hieronder.

Home » Diensten » Slow motion video laten maken
Gepubliceerd op 17 juni 2024 en voor het laatst bewerkt op 8 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.