Skip to main content

Stakeholder video laten maken

Communiceer met uw stakeholders via video

Wilt u effectieve communicatie met uw stakeholders realiseren? Overweeg dan een professionele stakeholder video.

Waarom een stakeholder video?

Een stakeholder video is een uitstekend middel om uw relaties te informeren en te betrekken. Deze video’s bieden inzicht in uw bedrijf, missie en de impact van uw werk. Door middel van visuele storytelling creëert u een sterkere band met uw stakeholders en bevordert u transparantie en vertrouwen.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij starten we met een grondige inventarisatie van uw wensen en doelen. We ontwikkelen een op maat gemaakt concept dat perfect aansluit bij uw boodschap. Ons team van ervaren professionals zorgt voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën.

Onze post-productie experts zorgen ervoor dat de video volledig afgestemd is op uw huisstijl en doelgroep. Met oog voor detail en kwaliteit leveren wij een video die niet alleen informeert, maar ook inspireert.

Waarom kiezen voor Videobrouwerij?

Met meer dan een decennium aan ervaring en ruim 2.500 succesvolle producties, weten wij hoe we uw boodschap effectief kunnen overbrengen. Onze creatieve en technische expertise garandeert een hoogwaardige productie die indruk maakt.

Bij Videobrouwerij bieden wij een complete service, van concept tot eindproduct. Ons klantgerichte proces zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. Wij nemen de technische details voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op de inhoud.

Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten spreken voor zich. Kies voor Videobrouwerij voor een impactvolle stakeholder video die echt verschil maakt.

Betaalbare stakeholder video laten maken door Videobrouwerij

Klaar om uw communicatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een offerte, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Of neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Stakeholder video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Stakeholder video laten maken
> Specialisme: Full-service, ondersteuning van begin tot eind
> Geschikt: Website, Social Media, YouTube, Presentaties
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Finale versie: 1 – 2 weken na de opnames
> Review rondes: 3 Gratis reviews
> Extra opties: Interviews, voice-over,
drone, logo animatie, kleurrijke verlichting,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 video’s
> Klanten: 350 bedrijven en overheden.
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:</vc_column_text]

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde stakeholder video vragen (FAQ’s)

1. Waarom kiezen voor een stakeholder video?

Een stakeholder video biedt talrijke voordelen die de communicatie binnen en buiten uw organisatie versterken. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Duidelijke Communicatie: Stakeholder video’s helpen complexe boodschappen op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier over te brengen. Visuele en auditieve elementen maken het eenvoudiger om ingewikkelde concepten te verduidelijken.
 2. Verhoogde Bekendheid: Met unieke en creatieve content kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Een goed geproduceerde stakeholder video versterkt uw merkidentiteit en vergroot de bekendheid.
 3. Emotionele Band: Video’s kunnen emoties en persoonlijkheid overbrengen, wat tekst en afbeeldingen niet kunnen. Dit helpt bij het opbouwen van een emotionele band met uw publiek.
 4. Meer Betrokkenheid: Visuele content zoals video’s trekt doorgaans meer aandacht en genereert meer betrokkenheid dan alleen tekst of afbeeldingen, wat leidt tot hogere engagementrates op verschillende platforms.
 5. SEO Voordelen: Goed geoptimaliseerde video’s kunnen uw zoekmachine rankings verbeteren. Video’s houden bezoekers langer op uw site, wat een positief signaal is voor zoekmachines zoals Google.
 6. Veelzijdigheid: Stakeholder video’s kunnen op verschillende platforms en in diverse formaten worden gebruikt, van websites en sociale media tot presentaties en evenementen.
 7. Conversieverhogend: Video’s kunnen conversieratio’s verhogen. Een overtuigende stakeholder video kan kijkers aanzetten tot actie, zoals het nemen van een beslissing of het uitvoeren van een bepaalde handeling.
 8. Effectieve Training: Stakeholder video’s kunnen intern worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het trainen van medewerkers of het uitleggen van nieuwe processen, wat tijd en middelen bespaart.
 9. Langdurige Waarde: Een kwalitatief hoogwaardige stakeholder video kan jarenlang relevant blijven, waardoor het een kosteneffectieve investering is voor lange termijn doeleinden.
 10. Meetbare Resultaten: Met de huidige technologie is het mogelijk om gedetailleerde analyses van uw video’s te verkrijgen, waardoor u inzicht krijgt in kijkersgedrag en voorkeuren.

2. Wat zijn de kosten van een stakeholder video?

De kosten voor het maken van een stakeholder video variëren afhankelijk van uw specifieke wensen en doelen. Bij ons beginnen de kosten vanaf €1.197,- exclusief btw en reiskosten. Dit basispakket omvat een voorbespreking, strategievorming, vier uur filmen, vier uur videobewerking, projectmanagement en drie rondes van feedback en aanpassingen.

Wilt u meer weten over onze tarieven, een persoonlijke offerte ontvangen of een afspraak maken voor een gesprek? Ontdek meer via de volgende opties:

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het om een stakeholder video te maken?

Een stakeholder video kan binnen 1 – 3 weken worden geproduceerd. Onze productieplanning ziet er als volgt uit:

 • Week 1: voorbespreking, offerte opstellen, input verzamelen, concept ontwikkelen en een eerste versie van het tekst script.
 • Week 2: final versie van het script, beeldscript, draaidag en eventuele voice-over opname
 • Week 3: 1e versie, feedback ontvangen via ons online feedback platform, 2e versie, feedback, 3e versie, feedback en final versie.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een stakeholder video?

In ruim 10 jaar hebben wij onze werkwijze geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het laten maken van een stakeholder video:

 1. Voorbespreking via telefoon, video meeting of persoonlijke afspraak
 2. Voorstel per e-mail met meerdere videoproductie opties, prijzen en voorbeelden
 3. Akkoord op officiële offerte en Algemene Voorwaarden
 4. Input en bestanden verzamelen voor onze Werkopdracht
 5. Tekst script laten schrijven en feedback verwerken tot het naar wens is
 6. Concept en beeldscript uitwerken tot het naar wens is
 7. Werkopdracht opstellen met alle input en bestanden
 8. Team samenstellen (keuze uit: cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream expert, voice-over)
 9. Apparatuur opladen, testen en klaarleggen
 10. Filmen op locatie (of in onze filmstudio) volgens briefing en eventuele extra wensen op de draaidag
 11. Beeldmateriaal inladen op onze server en geheugenkaartjes wissen
 12. Voormontage van het beeldmateriaal
 13. Opleveren eerste versie en uploaden in ons online feedback platform met een link naar de klant
 14. Feedback V1 verzamelen en aanpassen
 15. Tweede versie opleveren enzovoort tot we een final versie hebben bereikt
 16. Social media formaten en ondertitelde versies maken en opleveren
 17. Controle of alles naar wens is

5. Wat is de ideale lengte voor een stakeholder video?

De perfecte lengte voor een stakeholder video hangt af van verschillende factoren zoals uw doel, doelgroep, platform en kernboodschap. Echter, op basis van onze ervaring, duren de meeste video’s tussen de 1 en 3 minuten.

Bij het structureren van een effectieve stakeholder video, combineren we het Golden Circle-model van Simon Sinek met het AIDA-model van Elmo Lewis. Dit helpt ons om nauw aan te sluiten bij de fase waarin de kijker zich bevindt binnen het aankoopproces.

Structuur van een effectieve stakeholder video
Voor het creëren van een effectieve stakeholder video starten we met de vraag: ‘Waarom is deze video relevant voor de kijker? Welk probleem ervaart de kijker en waarom zou hij of zij de video tot het einde moeten bekijken?’ Vervolgens presenteren we een oplossing met praktijkvoorbeelden. Daarna bouwen we verlangen op door de unieke voordelen te benadrukken. Tot slot volgt de call-to-action.

Voorbeeld:
Een professioneel script van ongeveer 300 woorden komt neer op zo’n 2 minuten of 120 seconden video. De opbouw van deze 120 seconden zou dan als volgt zijn:

 • 0-20 sec = WAAROM? ‘Waarom is deze video interessant voor deze specifieke kijker?’ (Aandacht)
 • 20-60 sec = HOE? ‘Op welke manier kan de kijker geholpen worden met dit probleem?’ (Interesse)
 • 60-90 sec = HOE? ‘Op welke andere manieren kan de kijker nog meer ondersteund worden?’ (Verlangen)
 • 90-120 sec = WAT? ‘Wie bent u, wat kunt u betekenen voor de kijker en hoe kunnen zij in contact komen met u?’ (Actie)

6. Wat zijn de mogelijkheden voor een stakeholder video?

Bij Videobrouwerij bieden we een volledig pakket aan diensten, van het vaststellen van uw doelen tot aan de distributie van de content. Wij bieden onder andere:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, op het water en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Het afnemen van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van uw logo
 • 2D en 3D animatie
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stakeholder video laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte stakeholder video laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een stakeholder video van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Stakeholder video laten maken