Skip to main content

Instructiefilm laten maken

Hoge kwaliteit instructiefilms voor een betaalbare prijs!

Instructiefilm maken

Een instructiefilm laten maken is de manier om instructies over te brengen aan de kijker. Met een instructiefilm kunt u de verschillende stappen benoemen, demonstreren en tekstueel in beeld brengen. Daarom is een instructiefilm maken vele male duidelijker, plezieriger en effectiever dan een traditionele handleiding.

Instructie video’s zien we overal om ons heen. Zo worden ze veel gebruikt door bedrijven met fysieke of software producten, waarbij de klant hun product zelf moet monteren of installeren. Maar we zien instructiefilms ook steeds vaker in vliegtuigen, musea, overheidsgebouwen en bij opleiders in hun e-learning pakket. Door de komst van smartphones en het internet zijn instructievideo’s ook steeds meer toegankelijk geworden. Zo worden er ook steeds vaker QR codes op het verpakkingsmateriaal geplaatst die de klanten kunnen scannen met hun telefoon. Een instructiefilm zal vervolgens uitleggen hoe het product klaargemaakt, gemonteerd of geïnstalleerd moet worden. Erg handig en milieubewust!

Instructiefilm laten maken

Wilt u ook een instructiefilm laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze instructievideo productie pakketten variëren van een halve draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg, in onze eigen filmstudio, met een bekende presentator, meerdere camera’s, kleurlampen enzovoort. En van een ‘standaard’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met logo animatie, titel animaties, moderne overgangseffecten en een geanimeerd eindscherm.

Op basis van uw input, wensen, ideeën en budget zullen wij een concept formuleren en daarop aansluitende videoproductie. Na akkoord op dit concept en onze offerte zullen voor elke fase van het productieproces werken verschillende jonge talenten. Op die manier kunnen wij in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, het gewenst eindproduct afleveren. Verder zal het project binnen Videobrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Instructievideo prijzen en mogelijkheden

Wilt u een instructiefilm laten maken door Videobrouwerij en bent u nieuwsgierig naar onze prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze instructiefilm prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of instructievideo’s.

Instructievideo portfolio

Nieuwsgierig naar onze instructievideo’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Instructiefilm laten maken instructievideo maken instructie film instructie video handleidingvideo 3

Specificaties

> Dienst: Instructiefilm maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
interviews, hostess /host, logo animatie,
ondertiteling, voice over, social exports en meer!
> Afgeleverd: 25+ instructiefilms

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen