Instructiefilm laten maken

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Een Instructiefilm bij Videobrouwerij: €798,-

Instructiefilm maken

Een instructiefilm maken is één van de meest effectieve manieren om iets duidelijk te maken. U kent vast wel het spreekwoord: ‘een foto zegt meer dan 1000 woorden’. Nou, een instructiefilm (en elke andere soort video) bestaat uit 25 foto’s per seconden. Dit zorgt ervoor dat u met één video alles kan uitleggen. Niet voor niets worden dit soort video’s veel gebruikt in vliegtuigen, bussen en in musea. Een opvallende instructiefilm trekt de aandacht van de voorbij ganger en geeft deze iets mee waar u als bedrijf of instelling vervolgens profijt van heeft. Dit bespaart tijd en geld en werkt vaak ook als entertainment voor als uw bezoeker ergens voor moet wachten.

Instructiefilm laten maken

Een instructiefilm laten maken kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een dagje bij u langskomen op kantoor om één of meerdere werknemers te filmen die de instructie voorleggen. We kunnen POV (point of view/ vanuit uw gezichtsveld) filmen waarbij we met uw handen de instructie uitvoeren en doormiddel van een voice-over de instructie uitleggen. Of we kunnen werken met motion graphics. Dit zijn bewegende onderdelen die samen zorgen voor een animatie. Deze drie varianten hebben wij in het verleden voor klanten gemaakt, maar alle andere varianten zijn mogelijk. Als u een leuk idee heeft dan denken wij daar graag in mee!

Instructiefilm prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een instructiefilm laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld of u kunt bij ons de prijslijst opvragen.

instructiefilm laten maken - instructiefilm maken - voorlichtingsfilm

Specificaties

  • Product: Instructiefilm
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 14 instructiefilms

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Videobrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Videobrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano