Skip to main content

Livestream laten maken

Livestream in hoge kwaliteit en tegen een betaalbare prijs!

Livestream maken

Een livestream laten maken is één van de beste manieren om uw evenement, presentatie, vergadering, optreden of sportwedstrijd te delen met uw doelgroep. Voorheen werden livestreams alleen gemaakt door grote tv omroepen, maar door de komst van het internet en social media is dat allang niet meer het geval. Zowel het opzetten als het uitzenden van een live stream, zijn nu voor bijna iedereen mogelijk. Toch zal er altijd een verschil blijven tussen een amateur live stream en die van een professioneel livestream bedrijf. Dit verschil merkt u in beeld kwaliteit (Ultra HD i.p.v. HD met een mobiel), geluid kwaliteit (professionele geluidsapparatuur i.p.v. een telefoon microfoon),  verbindingskwaliteit (bekabeld versus wifi) en in branding (logo animatie, logo in de rechterbovenhoek, titelbalkjes bij de sprekers en een eindscherm in uw huisstijl).

Sommige momenten kunt u prima livestreamen via uw mobiel. Denk aan een gender reveal party, een vrimibo speech van uw directeur of een un-boxing moment van dat pakketje waar u al zo lang wachtte. En andere momenten vragen om een professionele aanpak. Zo zijn live streams en videoregistraties tegenwoordig onmisbaar geworden bij evenement marketing. Mede door Corona zijn dit soort videoproducties erg populair geworden.

Livestream laten maken

Wil u een professionele livestream laten maken door Videobrouwerij? Dan kunnen wij verschillende opties aanbieden. Onze live stream en video registratie pakketten variëren van een halve draaidag met één cameraman en een directe aflevering zonder nabewerking. Tot een meerdaagse live stream productie met een voltallige cameraploeg, meerdere camera’s, belichting, presentator en video huisstijl. Bijvoorbeeld voor een professionele video podcast.

Onze pakket variaties zorgen ervoor dat onze livestreams toegankelijk zijn voor zowel kleine ondernemers, als grote bedrijven. En voor meerdere producties per jaar in de vorm van een leuke samenwerking. Bij Videobrouwerij beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle video makers die klaar staan om u te helpen, tegen een betaalbare prijs.

Livestream kosten & mogelijkheden

Wilt u een livestream maken? Of wellicht zelfs een promotiefilm ter aanvang van uw evenement, een videoregistratie en live stream tijdens uw evenement en een aftermovie na afloop? Dan denken wij graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of video’s.

Livestream laten maken livestream maken live stream evenement presentatie vergadering optreden sportwedstrijd live stream streaming bedrijf livestreaming

Specificaties

> Dienst: Livestream laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Platformen: alle platformen zijn mogelijk
> Oplevering: directe verbinding met kijkers
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
interviews, hostess /host, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 100+ livestreams

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Livestream laten maken