Skip to main content

Livestream laten maken

Gemiddelde marktprijs: €999,-

Een Video registratie bij Videobrouwerij: €798,-

Livestream maken

Nog niet zo lang geleden leek een livestream laten maken vergezocht en iets alleen voor grote televisie-omroepen en evenementen. Met de technologische mogelijkheden van tegenwoordig is het voor bijna elk bedrijf haalbaar om een conferentie, presentatie of evenement live uit te zenden via YouTube, Facebook of een ander social platform.

Livestream laten maken

U kunt het voor een livestream zo gek maken als u zelf wilt. Er kan gekozen worden uit een livestream met een enkele camera, tot een meervoudige cameraregistratie met live-schakelprogramma. Livestreams bieden uitkomst bij het overdragen van kennis wanneer een fysieke ontmoeting niet mogelijk of lastig haalbaar is. Bij Videobrouwerij helpen wij u graag verder van concept tot live stream kijker.

Livestream kosten & mogelijkheden

De keuze voor een bepaald livestream productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een livestream laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld of u kunt onze standaard prijslijst opvragen.

video registratie evenement presentatie

Specificaties

  • Product: Livestream
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 36 livestreams

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier