Skip to main content

Aftermovie Noord-Holland

Hoge kwaliteit aftermovies voor een betaalbare prijs!

Aftermovie maken in Noord-Holland

Wilt u een aftermovie laten maken in Noord-Holland? Kies dan voor een aftermovie van Videobrouwerij. Met onze aftermovies kunt u namelijk de sfeer en gebeurtenissen van uw evenement, festival, beurs of sportdag op een leuke en effectieve manier delen met uw doelgroep. Aftermovies zijn enorm populair vanwege hun vermogen om in enkele seconden een samenvatting te bieden van alles wat bezoekers hebben ervaren, of juist gemist hebben op die dag. Bovendien brengt u uw evenement opnieuw onder de aandacht van de bezoekers en biedt u content die zij graag willen delen in hun netwerken.

Een aftermovie maken is daarom essentieel geworden in evenementenmarketing. Deze vorm van videocontent is geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik, en de langdurige relevantie van een aftermovie maakt het interessant om deze later opnieuw te gebruiken ter promotie van de volgende editie.

Aftermovie laten maken in Noord-Holland

Als u een aftermovie wilt laten maken in Noord-Holland, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Onze aftermovie-productiepakketten variëren van een halve draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een volledige cameraploeg, meerdere camera’s, drone-opnames en zelfs livestreaming. We bieden ook verschillende montagepakketten, van ‘standaard’ montage zonder animaties tot ‘spectaculaire’ montage met logo-animaties, titelanimaties, moderne overgangseffecten en geanimeerde eindschermen.

Deze diversiteit zorgt ervoor dat een betaalbare aftermovie zowel toegankelijk is voor kleine ondernemers als voor grote bedrijven. We beschikken over een getalenteerde groep jonge filmmakers die nog niet belast zijn met dure overheadkosten, waardoor we u relatief voordelige aftermovies kunnen aanbieden.

Aftermovie kosten en mogelijkheden N-H

Bent u geïnteresseerd in het maken van een aftermovie in Noord-Holland? Of overweegt u zelfs een promotiefilm voor uw evenement, een livestream tijdens uw evenement en een aftermovie achteraf? We horen graag van u! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte-knop aan de rechterkant van het scherm of download onze prijslijst. Bovendien bieden we kwantumkorting bij aanvragen voor vier of meer draaidagen en/of video’s.

Aftermovie noord-holland aftermovie laten maken noord-holland aftermovies storytelling video

Specificaties

> Dienst: Aftermovie Noord-Holland
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 6 tot 24 uur
> Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, voice over,
interviews, livestream, kraan, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 25+ aftermovies

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Home » Locatie » Aftermovie Noord-Holland

Gepubliceerd op 12 december 2023 en voor het laatst bewerkt op 1 februari 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.