Skip to main content

Videobrouwerij had de eer om maar liefst 32 presentatie video’s te produceren voor Amazon en LEF Marketing & Events, tijdens het AWS Summit 2022 in Milaan, Italië. Deze opdracht vereiste een uitgebreid team en een bus vol technische apparatuur om aan de hoge verwachtingen van dit toonaangevende technologiebedrijf te voldoen.

Met een team van vijf cameramannen, een regisseur en 8 Sony FX9 camera’s reisden we af naar Milaan, waar wij in 3 dagen 32 sprekers mochten filmen en livestreamen. De presentaties van deze belangrijke sprekers werden gegeven op 3 verschillende stages, waaronder ook één mainstage. De presentaties in de twee kleinere zalen werden gefilmd met tenminste 2 camera’s en die op de mainstage met maar liefst 4 camera’s. Al deze camera’s stonden op verschillende plekken gepositioneerd zodat de presentaties vanuit verschillende invalshoeken bekeken kon worden, wat zorgde voor een dynamische visuele ervaring.

Wat speciaal was aan dit evenement, is dat onze videobeelden tijdens de presentaties live achter de spreker te zien waren zonder zichtbare vertragingen.

Ons 4K beeldmateriaal moest daarvoor tientallen meters binnenkomen bij de visual director die live tussen onze beelden schakelde en dat moest vervolgens terecht komen op de grote schermen. Gelukkig hadden we een aantal ervaren en kundige cameramannen meegenomen uit ons team die dit zonder al te veel moeite voor elkaar konden krijgen.

Bij terugkomst in Nederland stonden er twee editors klaar om alle ruwe beelden om te zetten in professioneel gemonteerde registratie video’s. En een animator voor het toevoegen van grafische elementen zoals het intro, naambalkjes en de outro voor een strakke en professionele uitstraling die perfect aansloot bij het imago van Amazon.

Het eindresultaat was een reeks van 32 overtuigende video’s die de lezingen van Amazon op het AWS Summit 2022 in Milaan krachtig overbrachten. Videobrouwerij en Lef Marketing & Events hebben bewezen dat ze met videoproductie op hoog niveau kunnen presteren en een indrukwekkende bijdrage kunnen leveren aan het succes van een evenement.

A summit videoregistratie livestream afb 3
A summit videoregistratie livestream afb 1
A summit videoregistratie livestream afb 12
A summit videoregistratie livestream afb 15
A summit videoregistratie livestream afb 5
A summit videoregistratie livestream afb 13
A summit videoregistratie livestream afb 16 leadership video
A summit videoregistratie livestream afb 11
A summit videoregistratie livestream afb 9
Videobrouwerij videoproductiebedrijf inhuren videoproductie laten maken 2022 kennis blog
Home » Nieuws » 32 presentatie video’s voor Amazon AWS Summit 2022 in Milaan