Skip to main content

Elk jaar organiseert Samsung Benelux een interne Townhall meeting waarop alle werknemers up-to-date worden gebracht van de laatste ontwikkelingen. Dit jaar stonden er een aantal belangrijke onderwerpen op de agenda die zij graag doormiddel van een interne bedrijfsfilm aan het personeel wilden communiceren.

Na het overwegen van een nieuwsbrief en daarna een presentatie hebben ze uiteindelijk toch gekozen voor het produceren van een bedrijfsfilm. Bij Videobrouwerij hebben wij hier veel ervaring mee en daarom besloot het internationale bedrijf een samenwerking aan te gaan.

In slechts 1,5 week heeft ons videoproductiebedrijf, in samenwerking met JLL en Samsung Benelux, een passend filmconcept bedacht, een kort en bondig (Engelstalig) script geschreven (vanuit ruim 25+ onderzoeksdocumenten), top directie en management leden gefilmd en vervolgens in slechts vijf dagen een bedrijfsvideo geproduceerd die in lijn ligt met hun huisstijl en versterkt wordt door allerlei hippe en opvallende animaties en motion graphics. Ons team bestond uit een cameraman, regisseur, designer, editor en twee animators.

Omdat het een intern bedrijfsfilm is kunnen we alleen de intro & outro animatie en wat screenshots met u delen.

Bedrijfsfilm ceo video sams bedrijfsvideo intern 02 interne video film townhall video
Bedrijfsfilm sams bedrijfsvideo intern 07
Bedrijfsfilm sams bedrijfsvideo intern 05
Bedrijfsfilm sams bedrijfsvideo intern 08
Bedrijfsfilm sams bedrijfsvideo intern 09 jaaroverzicht video
Bedrijfsfilm sams bedrijfsvideo intern 10
Top 150 winstmakende bedrijfsvideo's en bedrijfsfilms 2024
Bedrijfsfilm sams bedrijfsvideo intern 11
Bedrijfsfilm trends 2024 sams bedrijfsvideo intern 12
Home » Nieuws » Samsung Benelux brengt personeel up-to-date met bedrijfsfilm