Skip to main content

Video content laten maken

Gemiddelde marktprijs: €499,-

Video content bij Videobrouwerij: €399,-

Video content maken

Video content wordt steeds bekender. Veel marketeers hebben door dat ze iets met video moeten doen, maar wat precies en hoe is voor hen vaak nog onduidelijk. Wanneer er geen vraag is naar een aftermovie of promotiefilm, maar een merk wel wil werken aan zijn online zichtbaarheid biedt video content de oplossing! Doormiddel van branded content neemt u als het ware het medium TV over en wordt u een platform met boeiende / opvallende / amuserende video content, speciaal voor uw doelgroep.  Op die manier voelt uw doelgroep zich verbonden met uw merk of bedrijf.

Video content laten maken

Bij branded video content kunt u denken aan een vierdelige serie van een kookprogramma of een journalistiek format waarin een reporter op zoek gaat naar antwoorden. Met creatieve concepten die passen binnen het kader van het merk kun je de conversatie met een bepaalde doelgroep via platforms als YouTube, Facebook en Twitter aanjagen.

Video content prijzen & mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Maar als u echt wil scoren op social media, dan is het laten maken van één video vaak niet genoeg. Veel beter is een reeks video’s die samen een webserie vormen.

Omdat wij graag met uw video-contentstrategie meedenken, geven wij korting op videopakketten van vier video’s of meer. Wilt u meer weten over het laten maken van branded content of over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de button rechts in beeld of download onze prijslijst!

video content facebook instagram linkedin

Specificaties

  • Product: Video content
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 86x video content

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier