Skip to main content

Video content laten maken

Hoge kwaliteit video content voor een betaalbare prijs!

Video content maken

Het creëren van video content is een effectieve manier om uw product, dienst, evenement of bedrijf te presenteren aan uw doelgroep. Video content is buitengewoon populair omdat het in korte tijd veel informatie kan overbrengen. Maar wat omvat videocontent precies, welke varianten bestaan er, en hoe kunt u deze het beste benutten?

In eerste instantie is het belangrijk te weten dat er diverse vormen van video content bestaan, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Onder de bekendste vallen aftermovies, bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials, en animatievideo’s. Daarnaast kunt u denken aan ‘branded content’, waarbij u als merk, bedrijf of influencer traditionele tv-zenders vervangt door zelfgeproduceerde video content. Dit kan variëren van instructievideo’s voor recepten, spraakmakende video-podcasts, live-optredens van artiesten, vlogvideo’s over leuke activiteiten en gebeurtenissen of drone video’s van prachtige vakantiebestemmingen etc. Kortom, de mogelijkheden met video content zijn divers. Voor een volledig overzicht, bekijk onze ‘Diensten’-pagina.

Bovendien kunnen verschillende vormen van video content worden overwogen op basis van specifieke doelstellingen, zoals het vergroten van naamsbekendheid, het overbrengen van informatie, het creëren van een positief gevoel, het werven van personeel, en het genereren van conversies. Het is ook mogelijk om video content te produceren die zich op meerdere doelen richt. Het is echter belangrijk om te voorkomen dat video’s te lang worden, gezien de afgenomen spanningsboog van het publiek door de invloed van internet en social media, met name platforms als Snapchat en TikTok, waar video’s vaak slechts enkele seconden duren.

Video content laten maken

Wilt u video content laten maken? Dan staan wij tot uw dienst. Ongeacht uw doelgroep en doelstelling, kunnen wij er een geschikt concept en bijbehorende videoproductie voor bedenken. We werken samen met getalenteerde filmmakers in elke fase van het videoproductieproces, waardoor we in co-creatie met u een gewenst eindproduct kunnen leveren tegen een betaalbare prijs. Uw project bij Videobrouwerij wordt altijd geleid door één vast aanspreekpunt, meestal Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Video content prijzen & mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het laten maken van video content door Videobrouwerij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de knop rechts op deze pagina of download onze prijslijst. Bovendien ontvangt u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of video’s.

video content laten maken videocontent maken branded content social media video video content bedrijf 2

Specificaties

> Dienst: Video content maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
presentatie hostess /host, voice-over, product animatie,
ondertiteling, sound design, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ video’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Video content