Skip to main content

Video registratie laten maken

Video registraties in hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs!

Video registratie maken

Een video registratie laten maken is de manier om uw evenement, presentatie, vergadering, optreden of sportwedstrijd vast te leggen. Voorheen werden video registraties alleen gemaakt door grote tv omroepen, maar door de komst van het internet en social media is dat allang niet meer het geval. Zowel het produceren van een videoregistratie als het (live) uitzenden zijn nu voor bijna iedereen mogelijk. Toch zal er altijd een verschil blijven tussen een amateur registratie en die van een professioneel videoregistratie bedrijf. Dit verschil merkt u in beeld kwaliteit (Ultra HD i.p.v. HD met een mobiel), geluid kwaliteit (professionele geluidsapparatuur i.p.v. een telefoon microfoon),  verbindingskwaliteit (bekabeld versus wifi) en in branding (logo animatie, logo in de rechterbovenhoek, titelbalkjes bij de sprekers en een eindscherm in uw huisstijl).

Zo zijn sommige momenten prima vast te leggen (of als livestream te delen) via uw mobiel. Denk aan een gender reveal party, een speech op een vrimibo of een un-boxing moment van dat pakketje waar u al zo lang wachtte. En andere momenten vragen om een professionele aanpak. Zo zijn videoregistraties tegenwoordig onmisbaar geworden bij evenement marketing. Mede door Corona zijn dit soort videoproducties erg populair geworden.

Video registratie laten maken

Wil u een professionele video registratie laten maken door Videobrouwerij? Dan kunnen wij verschillende opties aanbieden. Onze videoregistratie pakketten variëren van een halve draaidag met één cameraman en een directe aflevering zonder nabewerking. Tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg, meerdere camera’s, video huisstijl en livestream

Onze pakket variaties zorgen ervoor dat onze video registraties toegankelijk zijn voor zowel kleine ondernemers, als grote bedrijven. En voor meerdere producties per jaar in de vorm van een leuke samenwerking. Bij Videobrouwerij beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle video makers die klaar staan om u te helpen, tegen een betaalbare prijs.

Videoregistratie prijzen & mogelijkheden

Wilt u een video registratie maken? Of wellicht zelfs een promotiefilm ter aanvang van uw evenement, een registratie en livestream tijdens uw evenement en een aftermovie na afloop? Dan denken wij graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of video’s.

Video registratie laten maken videoregistratie maken registratie video evenement registreren presentatie 2

Specificaties

> Dienst: Video registraties
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 0 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
interviews, hostess /host, voice-over, logo animatie,
ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 200+ video registraties

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Video registratie laten maken