Skip to main content

Vlog video laten maken

Gemiddelde marktprijs: €499,-

Een Vlog video bij Videobrouwerij: €399,-

Productomschrijving

Waar in 2016 het woord ‘treitervlogger’ nog werd uitgeroepen tot woord van het jaar, blijkt de term ‘vloggen’ inmiddels ook goed te zijn ingeburgerd in het bedrijfsleven. Het videologgen (vloggen) blijkt een handig instrument om als bedrijf inzage te geven in het dagelijks reilen en zeilen of om een persoonlijke band op te bouwen met je publiek.

Vlog video laten maken

Bij Videobrouwerij bieden wij voor vlogs twee werkwijzen aan. Als eerste kunt u zelf beeldmateriaal aanleveren, zodat een expert dit in een thema kan afmonteren. Zo garandeert u de kwaliteit van u vlog en zorgt u voor continuïteit. Daarnaast kunt u ook een training inkopen met een vlogcamera, zodat uw team goed voorbereid aan het vlog-avontuur begint. Hoe meer mensen kunnen vloggen, hoe leuker en afwisselender de videoreeks wordt.

Vlog video prijzen & mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een vlog video laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld.

vlog video laten maken - vlog video maken - vloggen - vlog laten maken - vlog maken

Specificaties

  • Product: Vlog video
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 38 Vlog video’s

Bijlage

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier