Skip to main content

Vlog laten maken

Hoge kwaliteit vlogs voor een betaalbare prijs!

Vlog laten maken

Een vlog laten maken is de manier om uw verhaal op een leuke, echte en persoonlijke manier over te brengen aan uw doelgroep. Als succesvolle vlogs op de juiste manier zijn uitgedacht, geproduceerd en gepubliceerd, dan kan dat zorgen voor enorm veel bereik, betrokkenheid en fan-creation / volgers. Met de komst van nieuwe technologieën zoals smartphones, het internet en social media is het tegenwoordig voor iedereen mogelijk om te vloggen. Selfie camera aan en gaan! Toch zal er altijd een groot verschil blijven tussen een amateur vlogger en een professionele vlogger. Dit verschil merkt u in beeldkwaliteit, geluidkwaliteit, branding, inhoud en storyline.

Waar in 2016 het woord ‘treitervlogger’ nog werd uitgeroepen tot woord van het jaar, blijkt de term ‘vloggen’ inmiddels ook goed te zijn ingeburgerd in het bedrijfsleven. Het videologgen (vloggen) blijkt een handig instrument om als bedrijf inzage te geven in het dagelijks reilen en zeilen of om een persoonlijke band op te bouwen met je publiek. Denk bijvoorbeeld aan werknemers die naar het buitenland afreizen voor een beurs of werknemers die intern bezig zijn met een project en dat door middel van deze vlogs kunnen delen. Ook zien wij steeds vaker dat middelbare scholen deze vorm overnemen in hun marketing strategie.

Professionele vlog laten maken

Wil u een professionele vlog laten maken door Videobrouwerij? Dan kunnen wij verschillende opties aanbieden. Onze pakketten variëren van alleen het monteren van de vlogs (tot een korte en pakkende video). Tot een meerdaagse videoproductie met een voltallige cameraploeg, meerdere camera’s, belichting, presentator, filmstudio en een complete video huisstijl.

Onze pakket variaties zorgen ervoor dat onze professionele vlogproducties toegankelijk zijn voor zowel kleine ondernemers, als grote bedrijven. En voor meerdere vlogs per jaar in de vorm van een leuke samenwerking. Bij Videobrouwerij beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle cameramannen en editors die klaar staan om u te helpen, tegen een betaalbare prijs.

Vlog video prijzen en mogelijkheden

Wilt u een vlog maken? Of wellicht zelfs in combinatie met een complete video huisstijl (logo animatie, titel animaties, titelscherm animaties en een geanimeerd eindscherm)? Dan denken wij graag met u mee! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of vlogs.

Vlog laten maken professionele vlog laten maken vlog video vlogs maken vlogger vloggen vlogbedrijf

Specificaties

> Dienst: Vlog laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
presentatie hostess /host, voice-over, interviews,
logo animatie,
ondertiteling, social exports en meer!
> Afgeleverd: 50+ vlogs

Bijlage

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Vlog video laten maken